Jump to content

Folie sau ionizare geamuri ?

cipus

Ce alegeti ?  

29 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Eu nu stiu ce ar putea fi omologabil la o folie, cand legea o interzice. Omologhezi legea? Daca in decret spune ca pe fatza geamurile trebuie sa aibe 65% vizibilitate, ce mai poti omologa la folia care o pui? Ei iti omologheaza folia de pe spate, despre care nu zice nimic in lege, deci iti da un document care chiar nu intereseaza pe nimeni, doar asa de reclama, domne e folie omologata.

Eu nu stiu ce ar putea fi omologabil la o folie, cand legea o interzice. Omologhezi legea? Daca in decret spune ca pe fatza geamurile trebuie sa aibe 65% vizibilitate, ce mai poti omologa la folia care o pui? Ei iti omologheaza folia de pe spate, despre care nu zice nimic in lege, deci iti da un document care chiar nu intereseaza pe nimeni, doar asa de reclama, domne e folie omologata.

79481[/snapback]

wlf..io cred ca decretu tau e de prin 2001 :blink: ..vezi ca s-a baga ordonanta de urgenta in legatura cu folia...sa va explic cum stau lucrurile ca vad ca nu stiti exact:

deci folie omologata cu care nu ai treaba cu politia e asa( ma refer la cele mai inchise acuma) pe luneta si pe laterale spate AT05 LUMMAR -vizibilitate 5% din exterior, daca ai asa nu poate sa iti faca nimik politia...e omologat RAR. cu acte cu tot. iar pe fata 75% vizibilitate e omologat dar asta e ca si cand nu e.....deci eu daca chiar am belele doar pe fata tre sa o dau jos. pe spate e omologata! RAR.

RMS: vezi cu tu ai folie de aia cu 80 de mii sulu :)

p.s la lummar e 5 ani garantie

Edited by Calin325

Am avut ionizare 55% spate 65% fata asta ca sa fie egale, pt ca pe parbriz intra multa lumina si geamurile din fata par mai deschise. Nu am avut niciodata probleme iar la soara nu simteam caldura, ajuta mult AC-ul. Dar este EXTREM de pretentios la intretinere.

Sunt pentru folie 3m nu se zgarie, nu se decoloreaza decat dupa 2-3 ani, arata impecabil , nu se pateaza.

BAFTA

RMS: vezi cu tu ai folie de aia cu 80 de mii sulu :)

pai pe mine nu ma tine tati si mami acasa sa imi dea bani de suc......io nu imi permit sa dau bani aiurea pe folie ca dupa aia nu mai am bani sa imi platesc chiria si cheltuielile :)

si asa folie naspa am ca in 2 ani nu am avut nici macar odata luat talonul si il am in original la mine.....nu copie xerox!!!!!!

ideea era ( asta daca citeai atent , nu pe silabe) depinde de cat de incognito vrei sa fii

ca daca vrei numa pe luneta si geamuri spate sa pui....adica sa fii regulamentar e frumos folie

daca vrei sa fie o tenta doar(pe toate geamurile) nu foarte inchis .....ionizezi geamurile

daca vrei ,, noapte buna,, si pui folie .....deja intri sub incidenta politistilor!!!! si poti sa ai folie 3m ca tot o iei la bucutze cu procesul verbal si ai dat 150 euro degeaba pe folie

si folie mea o fost 68 mii nu 80 ca nu mi-am permis din aia scumpa!! :blink: :)

RMS: vezi cu tu ai folie de aia cu 80 de mii sulu  :)

pai pe mine nu ma tine tati si mami acasa sa imi dea bani de suc......io nu imi permit sa dau bani aiurea pe folie ca dupa aia nu mai am bani sa imi platesc chiria si cheltuielile :)

si asa folie naspa am ca in 2 ani nu am avut nici macar odata luat talonul si il am in original la mine.....nu copie xerox!!!!!!

ideea era ( asta daca citeai atent , nu pe silabe)  depinde de cat de incognito vrei sa fii

ca daca vrei numa pe luneta si geamuri spate sa pui....adica sa fii regulamentar e frumos folie

daca vrei sa fie o tenta doar(pe toate geamurile) nu foarte inchis .....ionizezi geamurile

daca vrei ,, noapte buna,, si pui folie .....deja intri sub incidenta politistilor!!!! si poti sa ai folie 3m ca tot o iei la bucutze cu procesul verbal si ai dat 150 euro degeaba pe folie

si folie mea o fost 68 mii nu 80 ca nu mi-am permis din aia scumpa!! :blink:  :)

79506[/snapback]

m-ai spart bah...smekere :D

si la folie mai conteaza si cum e pusa pe masina...asa ca fapt divers

m-ai spart bah...smekere :blink:

si la folie mai conteaza si cum e pusa pe masina...asa ca fapt divers

79508[/snapback]

bine mah.....ei fi tu kristos ???sau il stii pe comisarul solovastru???

mne scuzati domnu pruncutz de bani gata

ps: vezi sa nu iti fac o oferta la scaunul cu rotile....... :)

bine mah.....ei fi tu kristos ???sau il stii pe comisarul solovastru???

mne scuzati domnu pruncutz de bani gata

ps: vezi sa nu iti fac o oferta la scaunul cu rotile....... :blink:

79512[/snapback]

ok..dupaia iti fac si io oferta la dezintoxicare deaia :)

ok..dupaia iti fac si io oferta la dezintoxicare deaia :)

79514[/snapback]

offtopic

bah gata ca dupa aia crede astia ca tu chiar esti viteaz si nu vreau sa ne imbarligam de mai tre sa te bat si alea alea :blink:

ontopic

calin regele tuningului are folie 3M apoi daca vretzi sa fiti piese de cartier puneti-va folie 3M!!!!!

ps: e ok folia 3Mse vede bine dar .....ma repet daca vreti atmosfera darkblack in masina puneti-va ceva eftin de dat jos in caz de politie!!!!!!

eu unul din aia am si mi se f.. de parerea copiilor mici si prosti

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.