Jump to content

Apa in E 39

525da

Recommended Posts

Am spalat masina la Eurotunel si am constatat ca am mocheta uda in spatele scaunului din dreapta. De cand mi-au vopsit portiera ceva nu a mai fost pus corect pe acolo, deoarece cand sterg pragul parca are apa sub ornamentul acela. Unde sunt scurgerile ? A stat masina sub ciresul inflorit si poate s-au infundat orificiile alea de drenaj.

(Stiu ca mai sunt topicuri pe tema asta, dar probabil ca nu sunt foarte relevante daca eu pana acum nu stiu stiu unde sunt scurgerile la E 39 <_< ).

Multumesc.

Edited by 525da

Am patit-o si eu si habar nu am cum a ajuns apa acolo dar ca sa usuc bine sa nu prinda miros a trebuit sa dau scaunul jos si sa ridic mocheta, daca se vede apa prin gaurile de prindere de la covorase ai balta acolo... si mai rau daca nivelul creste poate sa ajunga in fata unde sunt niste calculatoare.

Am avut grija sa scot presul , am sters mocheta cu carpe uscate si noroc ca a fost foarte cald .S-a uscat perfect. Totusi ma deranjeaza ideea ca daca ma duc la spalatorie voi avea balta in masina. Pe unde intra oare? Nu baltea , insa era suficienta incat sa fie ud pana aproape de scaunul din fata. Acum vreao 3 ani ,la ploile acelea mari , tot asa am patit, am sunat atunci la service sa intreb si mi-au spus ca au venit mai multe E39, au desfacut vreo cateva dar nu au reusit sa gaseasca vreo motivatie, asa ca mi-au spus ca a plouat prea tare <_< . De atunci nu mi s-a mai intamplat nimic pana ieri.

Am desfundat cu grija toate scurgerile pe care le cunosc, nici macar nu erau cine stie ce infundate.Nu stiu ce sa ii mai fac.

Trebuie demontat panoul de la usa.

Clipsurile de la panou nu trebuie sa lipseasca nicaieri si este foarte important ca fiecare sa aiba garnitura de etansare.

Bariera de vapori din poza 3 si 6 trebuie sa fie bine lipita peste tot, sa nu fie rupta.

Scurgerea se vede destul de clar.

Succes. <_<

post-66-1242000309_thumb.jpg

post-66-1242000320_thumb.jpg

post-66-1242000329_thumb.jpg

post-66-1242000338_thumb.jpg

post-66-1242000346_thumb.jpg

post-66-1242000358_thumb.jpg

Eu nu subscriu <_< cu aceeasi convingere. Da, intradevar, in aparenta alta explicatie logica nu ar fi, insa pentru a curge apa in masina prin portiera ar trebui sa intre acolo cel putin un litru (observati unde sunt gaurile de pe rama usii) si mi-e tare greu sa cred ca in masina aia a intrat atata apa. Si pe unde, pe la chederul de la geam!?

Doi: eu nu mai am deloc "bariera de vapori" de care vorbiti, la usile din fata, si nu mi-a intrat niciodata apa in masina, pe ploaie sau la spalatorie.

TREI: usa fiind inchisa, apa aia "eventuala" din portiera (ca inca nu am gasit vreo metoda in care sa ajunga acolo) nu prea ar fi avut cum sa curga inauntru, nu? Mai lesne ar fi curs pe partea exterioara a pragului, deci...afara.

Bavaria: clipsurile alea de platic NU au garnitura de etansare, sunt pur si simplu din plastic, nimic mai mult (am desfacut toate fetele de usi la masina, si nu odata).

Chederele sunt intacte si sunt toate la locul lor? :)

Bavaria, multumesc frumos. Mai clar decat atat nu se poate!

Ihearto, daca le-ai desfacut atat de des ce mai conteaza inca o data? Cand vii pe la Bucuresti ?In barter, eu curat interiorul masinii tale, fiecare la ce se pricepe mai bine. <_<

Chederele sunt acolo si par sa fie la locul lor, intacte.

Edited by 525da

Eu asta am patit si a fost de la folia lipita cu mastic nu e nevoie de multa apa iar apa care se prelinge pe linga geam intra acolo iar chederele din pacate sunt dintr-un material gen burete si apa trece prin ele asa ajunge in masina!

Cand vii pe la Bucuresti ?In barter, eu curat interiorul masinii tale

Numai ca nu vin cu masina mea, azi iar a inceput sa fiarba apa aia si am facut asa vreo 10 km pana am ajuns in Gl si, cand am oprit sa completez cu apa distilata, n-am asteptat suficient si mi-a sarit capacul ala nas si m-am oparit. Noroc ca am pus mana la ochi ca altfel acum eram chior. Drept urmare, acum am o mana oparita pana la cot si un tricou in minus, ca a trebuit sa indes ceva in gura borcanului aluia, ca sa ma tarasc pana la service.

Deci las' ca se usuca ea singura! <_<

• 2 months later...
Am spalat masina la Eurotunel si am constatat ca am mocheta uda in spatele scaunului din dreapta. De cand mi-au vopsit portiera ceva nu a mai fost pus corect pe acolo, deoarece cand sterg pragul parca are apa sub ornamentul acela. Unde sunt scurgerile ? A stat masina sub ciresul inflorit si poate s-au infundat orificiile alea de drenaj.

(Stiu ca mai sunt topicuri pe tema asta, dar probabil ca nu sunt foarte relevante daca eu pana acum nu stiu stiu unde sunt scurgerile la E 39 <_< ).

Multumesc.

la ploile de saptamana trecuta am patit si eu la fel pe mocheta din spate scaunului din fata dreapta. Dar numai la ploaia aia mare, in rest nimik

• 2 years later...