Jump to content

my bmw e 39

Nitoi Cristi

Recommended Posts

Frumoasa masina la exterior. Interiorul zici ca a fost tapitat de unul ciung orb si cu alzheimer.... Jantele sunt cele stock, cele mai urate de pe e39 parerea mea... Stopurile lasa-le originale sau schimba-le, fereste-te de fumuriu ca o dai in tiganeli. Grilele sunt ok, dar pe o masina albastra nu vor mai iesi in contrast deloc. Pune-i un pachet M bara fata spate si niste jante si schimba-i interiorul cu ceva normal....Motorizarea e cam nefericita pentru sasiul asta...dar e economica.. S-o stapanesti cu placere.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Frumoasa masina la exterior. Interiorul zici ca a fost tapitat de unul ciung orb si cu alzheimer.... Jantele sunt cele stock, cele mai urate de pe e39 parerea mea... Stopurile lasa-le originale sau schimba-le, fereste-te de fumuriu ca o dai in tiganeli. Grilele sunt ok, dar pe o masina albastra nu vor mai iesi in contrast deloc. Pune-i un pachet M bara fata spate si niste jante si schimba-i interiorul cu ceva normal....Motorizarea e cam nefericita pentru sasiul asta...dar e economica.. S-o stapanesti cu placere.

sper ca este mai bine acum :twoup:

Nu am mai postat de mult pe forumul asta :) intre timp ...

-Am schimbat interiorul cu unul de piele ! + jantele .. care nu prea sunt pe gustul meu dar le-am prins la pret bun si le-am luat .. m-am bucurat ca sunt fabricatie germania !

Imi spune si mie cineva de ce nu pot sa fac upload mai amre de 1mb per/post ?

post-23404-1273178142_thumb.jpg

post-23404-1273178189_thumb.jpg

acum arata mult mai bine!!! :twoup: , sa o tii pe traiectoria asta cu modificarile la masina. Poate ii schimbi si panoul de la clima cu unul de climatronic, e pacat de navigatia 16:9 pe care o ai, sunt din ere diferite...

acum arata mult mai bine!!! :twoup: , sa o tii pe traiectoria asta cu modificarile la masina. Poate ii schimbi si panoul de la clima cu unul de climatronic, e pacat de navigatia 16:9 pe care o ai, sunt din ere diferite...

ma bucur ca am luat-o pe drumul cel bun :)

cat despre climatronic.. este deja cumparat.. dar nu stiu cum sa il montez :)

Edited by CRYSTY_fane39

Frumos!! De ce nu ai schimbat si fetele de usi?

P.S. ca sa poti incarca mai multe poze trebuie sa mai stergi din cele vechi. Intrii la My controls si cauti Manage attachements .

la fete nu ma bag sa nu stric ceva :twoup: dar le am si pe alea tot de piele ..

Daca sterg din manage attachements .. se sterg pozele din primele posturi?

Edited by CRYSTY_fane39

• 3 weeks later...
ma intereseaza pe mine ornamentele. astept un semn pe pm daca le scoti

urma sa le schimb cu cineva care are ornamente negre ... dar nu gasim un service care sa le scoata in siguranta fara sa rupa clemele ... la AB costa 50 lei un set de cleme si tipu nu vrea sa dea nici un ban in + ... poate vin la o intalnire in Bucuresti si facem schimb .... eventual ne cumparam cate un set de cleme daca se rup... tin minte ca ciupanezu mi-a spus o data ca nu se scot ornamentele fara sa rupi clemele :twoup: