Jump to content

Accident teribil in timpul unei intreceri pe sosea

BMW Love

Recommended Posts

"Liniutele" si intrecerile ilegale pe sosele deschise traficului pot avea urmari tragice. Va prezint un film plin de invataminte.

Accident Teribil Filmare

Problema nu e ca mor nebunii care fac asta ci ca mor altii nevinovati!

Daca cititi cu atentie la sfarsit scrie ca au murit 3 din bmw si 2 din camionul lovit de ei....! <_<

Cu atat mai mult ca este vechi, nu prea invata nimeni nimic din el.

Tot ontopic: A mai fost barfit pe forum, dar consider OK un reminder.

ba cu siguranta cineva a avut de invatat, poate sunt multi care merg mai incet datorita mediatizarii accidentelor...

insa mai sunt si "invincibili" peste tot!

edit PS: este un clip in care stau imbratisati un cuplu tanar, ea sus pe un zid el jos si intra o masina in ei, asta mi-a ramas intiparit in cap

Edited by clau18

da, ne amintim in fata calculatorului ...

la volan insa multi uita si actioneaza impulsiv ...

da,asa fac si eu cateodata ca bou si imi pare rau <_<

de unde or veni impulsurile astea?din frustrari?ca avem bmw?inconstienta?faptul ca e muzica tare si fusta scurta pe scaunul pasagerului?

mi-am adus aminte,mai e un topic pe tema cauzelor....

fratilor,vara trecuta cand mai faceam A2-ul foarte rar nu vedeam accident ....toate tipurile de masini.....trist.

Nu are legatura directa cu topicul, dar cred ca multi ati observat pe Autobahn (in Germania) posterele imense cu fotografiile acelora care si-au pierdut viata in locurile unde sunt postate.... Un fel de crucile de pe soselele romanesti.

e trist ce se intampla.

ma gandeam la un topic,nu stiu daca exista...

sa facem macar o zi sau doua,ideal ar fi tot timpul:"conducatorii de autoturisme bmw conduc exemplar",macar limitele de viteza si prioritatea sa le respectam...asa pt noi si pt respectul fata de trafic si de viata noastra.

e trist ce se intampla.

ma gandeam la un topic,nu stiu daca exista...

sa facem macar o zi sau doua,ideal ar fi tot timpul:"conducatorii de autoturisme bmw conduc exemplar",macar limitele de viteza si prioritatea sa le respectam...asa pt noi si pt respectul fata de trafic si de viata noastra.

LOL...

e ca si cum galeria Steaua ar face o actiune "Noi suntem doar spectatori".

reveniti-va.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.