Jump to content

cunoaste cineva masina aceasta? B 09 TWS

bogdan.m

Recommended Posts

salut. masina aceasta a ajuns la un prieten de al meu care ar vrea sa o inmatriculeze pe numele lui. cunoaste cineva masina? sau fostul proprietar? are inscris pe parbriz NO SPEED LIMIT. Va sunt recunoscator daca ma puteti ajuta. masina e un E34 525i parca din '88. mersi mult. bafta

un numar de telefon al proprietarului pentru a vorbi de radierea si trecerea pe numele prietenului meu? mersi. bafta

ne intrebi pe noi de nr de tel al proprietarului??

mai nene, once again...cum a cumparat masina?

Nu a negociat cu proprietarul?

un numar de telefon al proprietarului pentru a vorbi de radierea si trecerea pe numele prietenului meu? mersi. bafta

excuse me if i am bothering you with details ... masina s-a luat la COMBINATIE, nu direct de la proprietar. si sunt cam 450 km de la prietenul meu pina la bucuresti si nu ar avea rost sa bata drumul degeaba. daca nu il cunosti sau nu doresti sa ma ajuti in solicitarea mea it's no problem. capisci? mersi oricum

Edited by BOGDAN WST

imi cam dau si eu seama ca nu prea ajung la capat cu o simpla intrebare ... daca stia cineva ceva si dorea sa ma ajute se facea ... daca nu .... asta e... ramine in lucru ... <_<

mai baieti! inca o data. masina nu e la mine. s-a luat la combinatie (schimb cu alta masina) de catre un prieten de al meu si stiti si voi cum se face inmatricularea...trebuie radiata de la financiar din localitatea ultimului proprietar din carte, indiferent de cite contracte de vinzare/cumparare au fost incheiate ulterior pentru ca noul proprietar sa o poata inscrie la financiar pe el si apoi sa completeze demersurile necesare inmatricularii. ati inteles firul? sper ca da.

Edited by BOGDAN WST

excuse me if i am bothering you with details ... masina s-a luat la COMBINATIE, nu direct de la proprietar. si sunt cam 450 km de la prietenul meu pina la bucuresti si nu ar avea rost sa bata drumul degeaba. daca nu il cunosti sau nu doresti sa ma ajuti in solicitarea mea it's no problem. capisci? mersi oricum

Bogdan...chill man, nu este nevoie sa jignesti.

Intrebarea era, combinatie combiantie, dar nu are talon?

si acolo scrie numele proprietarului.

oricum e ceva foarte ciudat aici....

scuze din nou. nu am intentionat sa jignesc pe nimeni. nu e nimic ciudat. doar ca prietenul meu doreste sa discute telefonic cu proprietarul din carte aspecte privitoare la : daca are impozitul platit la zi; daca are amenzi neachitate; daca se poate radia de la financiar; sa stabileasca eventual o intilnire ca sa rezolve treburile; etc. ma intelegeti? am crezut ca va fi mai simplu cu forumul, dar daca nu e, cred ca o sa urmez sfatul vostru privind cartea de telefon. ii spun sa ia numerele la rind si sa se apuce de sunat <_<.

p.s. banuiesc ca si proprietarul din carte ar vrea sa se "scape" de un 2.5 de la impozit. multumesc oricum si scuze daca s-a interpretat ca am jignit pe cineva bafta

oricum ideea topicului este una foarte ciudata... am masina, am cartea, stiu cine e proprietarul, dar totusi vreau sa ii aflu nr.de telefon... <_>

dupa adresa proprietarului din carte, suni la operatorii de telefonie (mobila si fixa), pentru a afla daca cel in cauza are sau nu telefon pe numele lui...

informatiile nu sunt confidentiale, ci sunt publice (cu exceptia celor care au dorit sa isi pastreze numarul de telefon "confidential")...

fara suparare, dar topicul se inchide, inainte de a incepe vreunul cu jigniri sau alte chestiuni nepermise!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.