Jump to content

vand inele crom oe second pt ceasuri bord e39

Recommended Posts

smecher esti ma.sunt oe. am luat un bord pt pixeli dar nu merge ca lumea.macar mai scot ceva.iti dau bordul cu totul sa le demontezi tu sa fii fericit <_< :) :bashwall: :unsure: Edited by pedro

pedro: am intrebat fara misto, nu stiam ca fiind oem sunt prinse de plastic, ma interesa sa montez pe ceasurile mele, sa am si eu motiv cum zice brandex sa port ochelari de soare in masina... da asa nu stiu daca are rost sa ma complic.

Deci trebuie sa schimb tot plasticul ?

trebuie sa analizez situatia.

Oricum mersi de imbold, intradevar oem e oem.. da reflecta soarele ca celelalte ?

hai pana la mine pe brancusi 85.dureaza 5 minute toata operatia

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

nu prea uit, @pedro... doar trec cu vederea...

in plus, e de datoria ta sa soliciti redeschiderea topicurilor inchise pentru sanctiuni...

Redeschiderea topicurilor inchise la MP.

Topicurile vor fi redeschise DOAR la solicitarea initiatorului, in urma unui report trimis DUPA expirarea sanctiunii. Obligatoriu in report se va trimite un link catre topic, altfel solicitarea nu va fi luata in considerare. Este interesul si obligatia vanzatorului sa solicite deblocarea anuntului dupa expirarea sanctiunii.

nu prea uit, @pedro... doar trec cu vederea...

in plus, e de datoria ta sa soliciti redeschiderea topicurilor inchise pentru sanctiuni...

Redeschiderea topicurilor inchise la MP.

Topicurile vor fi redeschise DOAR la solicitarea initiatorului, in urma unui report trimis DUPA expirarea sanctiunii. Obligatoriu in report se va trimite un link catre topic, altfel solicitarea nu va fi luata in considerare. Este interesul si obligatia vanzatorului sa solicite deblocarea anuntului dupa expirarea sanctiunii.

merci. in fiecare zi mai invat ceva?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.