Jump to content

Diferente E36 si E36 facelift

Staticxxx

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Non facelift si Facelift. Difera nasul, grila si bara.

Sunt eu tampit sau bärile alea seamänä ca douä picäturi de apä :) <_<

Este o foarte mica diferenta intre cele doua bari la partea de sus a difuzorului de aer. Daca va uitati atent o sa va dati seama. Dar uitati o bara de non facelift dintre primele modele, ca sa vedeti mai clar diferentele :bashwall:

Si in interior difera putin bordul tot in sensul ca e mai lat. Asta am observat la a lui Alex care e din "97 fata de a mea care e din "96. Mi sa parut mie ceva schimbat in masina lui fata de a mea. Grila de la geam pentru dezaburire e mai lata cu cativa cm si adusa mai in sus. Si in fata e putina diferenta daca va uitati atenti. Grilele de la nari sunt putin rotunjite fata de cele non-facelift care sunt drepte. In rest nu am observat diferente dar ne lamurim noi vineri.

Si in interior difera putin bordul tot in sensul ca e mai lat. Asta am observat la a lui Alex care e din "97 fata de a mea care e din "96. Mi sa parut mie ceva schimbat in masina lui fata de a mea. Grila de la geam pentru dezaburire e mai lata cu cativa cm si adusa mai in sus. Si in fata e putina diferenta daca va uitati atenti. Grilele de la nari sunt putin rotunjite fata de cele non-facelift care sunt drepte. In rest nu am observat diferente dar ne lamurim noi vineri.

La tine mai este faza ca este si coupe, si sunt asezate altfel din motive de spatiu. Dar vorba ta, il lamurim pe Staticxxx vineri.

P.S: Nu e pisica mea <_<

La exterior caroseria e clar diferita. Se vede de la o posta. Dar nici farurile, semnalizarile si stopurile nu se potrivesc. La faruri inca nu m-am prins dar la stopuri am observat ca la coupe sunt putin mai lungi pe latimea masinii.

semnalizari pe aripi, airbag pasager, airbaguri usi, alt mecanism la glove box, barile vopsite in culoarea masinii.

prima poza postata de alex_maniacu91 e facelift, asta daca au existat 2 facelifturi.

unul sigur in 1995, si unul prin 1997 cand s-au bagat si airbag-uri in usi.

la modelele pre 1995, nu exista, airbag pasager, semnalizari pe aripa,geamuri electrice cu soft touch, insa existau faruri cu lupa.

la modelele 1995-1997, s-au schimbat si motoarele, a inceput fabricarea lui m52b20 in locul lui m50b20, fabricarea lui m52b25(323i) si fabricarea lui m52b28, in 1996 a inceput fabricarea a m3 evo 321 cai, 6 trepte. s-a pus volan, altu, de m altul, EWS, immobilizer, deschirea usilor din telecomanda....mai multe modificari.

1997-1998, s-au bagat airbaguri si in usi.... cam atata stiu.

Edited by roco123

semnalizari pe aripi, airbag pasager, airbaguri usi, alt mecanism la glove box, barile vopsite in culoarea masinii.

la modelele pre 1995, nu exista, airbag pasager, semnalizari pe aripa,geamuri electrice cu soft touch, insa existau faruri cu lupa.

Masina mea este din iunie/iulie 94 si am semnalizari pe aripi, 2 airbaguri(sofer-pasager), alt mecanism la glove box, geamuri electrice cu soft touch, barile vopsite in culoarea masinii.

Am mentionat faptul ca nu stiu exact din ce luna s-a bagat facelift.

ca e din 1994/7 sau 1994/11 sau 1995/1, nu stiu exact.

faza e ca am vazut pisica din '94 cu semnalizari pe aripi, insa am vazut din acelasi an si fara.

cred ca nu a existat un facelift bine definit, fiindca s-au introdus pe rand, chestii noi, si in 1997, airbaguri in usi...