Jump to content

Diferente E36 si E36 facelift

Staticxxx

Recommended Posts

Modificari de elemente ale coroseriei si motor sunt foarte multe in perioada 06/1994-06/1996 insa un facelift bine definit la e36 este din 09/1996.

Incepand cu 09/1996 din cate stiu sunt si masinile la care poti face chiptuning direct prin mufa de OBD

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Modificari de elemente ale coroseriei si motor sunt foarte multe in perioada 06/1994-06/1996 insa un facelift bine definit la e36 este din 09/1996.

Incepand cu 09/1996 din cate stiu sunt si masinile la care poti face chiptuning direct prin mufa de OBD

Nu-i adevarat, a mea e din 10/1995 si am putut face.

In fine, faceliftul nu inseamna numai exterior, si dat fiind faptul ca motoarele noi au fost bagate in 1995, acolo e primul facelift.

E36 are 2 tipuri de lucas-uri, cel care il stie toata lumea (ala lat si cu surub intr-o parte) si unul subtire (fara surub) care s-a pus pe ultimele modele de E36 si pe primele modele de X5 !

Si inca o diferenta la interior ar fi torpedo-ul, la ultimele modele e altfel "desenat" pe linia gurilor de aer,

iar modelul de bancheta care are "cotiera" contine si un sertar cu suport pahare.

Apropo, E36-ele meu e din decembrie '91 dar i-am schimbat aripile care nu aveau lucas-uri cu aripi care au lucas-uri subtiri (X5 !!!),

nasul si grilele non-facelift cu nas si grile facelift, am pastrat in schimb bara de non-facelift care imi place mai mult decat cea de facelift.

Nu am airbag-uri deloc, dar am One-Touch la geamuri (pe fata).

aseara eu si cu cosm1n am facut o mica intalnire. el are bara de facelift, eu de ce-a mai veche, el are al 2-lea airbag, eu nu, el are semnalizari in aripi, de cele mari, eu nu si el mai are grila de aerisire langa stropitoarele de parbriz de pe capota, eu nu, poarte pt ca a lui e coupe. cam astea ar fi diferentele.

cu impuls cum se mai zice. pyu trebuie sa ne intalnim odata sa le punem una langa alta sa vedem ce iese. 2/94 vs 1/96

Ok, numai ca a mea e 12/95 :)

Mi-ai intinerit-o cu o luna <_<

butoane care daca le apesi putin mai tare ridica/coboara geamul fara sa mai ti apasat pe el

Aha, de astea am si eu, numai la geamurile laterale.

Dar ar trebui sa functioneze si la turela ?

daca ai butonul care trebuie da.

eu am impuls pe geamuri, dar trebuie sa schimb butonul de trapa sa mearga pe impuls.

Crezi tu ca butonul face totul ?

nu, nu butonul face treaba ci computerul.

am computerul care stie asta dar nu am butonul pt asa ceva.

Pai, asa da !

Cu toate ca la mine, pe partea soferului, motorul de pe macara face toata treaba.

Butonul e intr-adevar cu mai multe click-uri.

Apesi odata, se aude un click, apesi mai tare, se mai aude un click !

Eu nu am modul comfort pe masina !