Jump to content

Diferente E36 si E36 facelift

Staticxxx

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

As avea si eu o intrebare , la sistemul one touch , imi merge doar la sofer , sa tin mai mult apasat pe buton si geamul sa o ia singur , la pasager nu vrea , trebuie sa tin apasat pe buton pana coboara de tot , de la ce sa fie oare? Este stricat modulul?

E din 02.96 , nu am decat semnale pe aripi si cam atat <_<

fa initializarea geamurilor.

Initializarea se face tinand apasat 10 secunde pe modul impuls (adica treapta 2).

Daca nici asa nu merge trebuie sa dai fata de usa jos si sa verifi daca nu cumva este mufa dusa, sau firele.

Daca nici asa nu merge incearca sa schimbi butoanele intre ele sa vezi daca nu cumva are ceva butonul desi ma indoiesc...

As avea si eu o intrebare , la sistemul one touch , imi merge doar la sofer , sa tin mai mult apasat pe buton si geamul sa o ia singur , la pasager nu vrea , trebuie sa tin apasat pe buton pana coboara de tot , de la ce sa fie oare? Este stricat modulul?

E din 02.96 , nu am decat semnale pe aripi si cam atat <_<

Fii mai explicit... ai avut one touch si la pasager si dintr-o data nu-ti mai merge sau daca iti merge la sofer banuiesti ca ar trebui sa ai si la pasager ?

Eu am one touch doar la sofer (functie oferita de motorul macarelei, nu am modul comfort) la pasager nu am one touch.

Butonul de la sofer difera de cel de la pasager (la mufe ma refer).

Scuzati ca nu am fost explicit , de cand o am nu mi-a mers la pasager , si avand one touch la sofer am banuit ca ar trebui sa am si la pasager-ul din dreapta.

Deci sa inteleg ca nu este o regula sa ai la amandoua geamurile one touch.

Multumesc frumos pt. informatii.

Nu a fost niciodata un facelift declarat la e36, toate upgrade-uri s-au facut la un oarecare timp unu de altu...

de ex, masinile pre 95 aveau grila rara in bara fata, dupa 95 grila cu multe linii, ca in pozele de mai sus.

aia e facelift pentru mine

ceea ce prezentati voi aici ca fiind facelift, e un rahat, mica diferenta.

PREFACELIFT

http://www.maxoverdrive.ca/carimage/P1000809.JPG

FACELIFT

http://www.bmw.co.uk/AUC/vehicle_images/_original/WBABF72000EP68431_01_DL_280409_1.jpg

eu din cate stiam din 94 au inceput sa puna repere diferite pe masini, cum ar fi bordul standard cu 240km/h indiferent de motorizare vs 220 si 260, clima automata cu panou digital fata de cea cu rotite, EWS, geamuri el. cu soft touch etc, combinate cu repere vechi bari, lucasuri etc. modele acestea fiind un fel de hibrizi <_<, iar din a 7-a 96 s-a trecut la modelul "facelift" nari late, bara noua...etc diferentele nu sunt mari dar sunt.

Deci ce, cum am zis, nu e o data bine stabilita cand s-a trecut la facelift.

daca e sa ma intrebi sunt 2 facelifturi clare

ala pus de voi si asta pus de mine, ce naiba, nu vedeti diferentele intre bari? toate prefacelift au asa ceva.

• 4 weeks later...

Nu prea am inteles.

Ce legatura au narile cu bara ?!!!

Eu mi-am pus nari de facelift si am pastrat aceeasi bara, de la modelul fara facelift.

Poate va refereati la tabla (ochelarii) care este decupata pentru nari.

Normal ca aia e diferita in zona in care vin narile, dar la capete si in zona care se prinde de radiator, e la fel.

Eu mi-am schimbat si torpedoul cu unul care este altfel desenat, tot de pe un E36, si au picat pe aceleasi prinderi toate suruburile.

Mi-am pus aripi cu semnale subtiri pe ele, care au fost pe ultimele modele de E36 si au picat pe aceleasi suruburi, cu toate ca masina mea e din decembrie '91.

• 1 year later...

@ calinbmw2000-multumesc pentru raspuns!! :)

eu am ceasuri de nFL

si as vrea sa-mi pun acele de la FL

se potrivesc cele de FL la nFL? la mine turometrul indica bine doar ca mai are fluctuatii(ca si cum ar agata si urca cam 300-400 rpm,asta in mers), aici de e de facut...? :twoup: