Jump to content

Fiabilitate

wallkhof85

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest poleposition
Este cel mai vandut model BMW.

Asta spune multe.

nu poti spune depre un model BMW ce nu se mai fabrica, ca este cel mai vandut model BMW <_<

Este cel mai vandut model BMW.

Asta spune multe.

nu poti spune depre un model BMW ce nu se mai fabrica, ca este cel mai vandut model BMW <_<

ete flori!

pai a detronat pana acum vreun alt model seria 3 la vanzari?

sau te refereai la timpul gramatical folosit?

Ok, a fost cel mai vandut model.

Am intrebat de fiabilitate deoarece ma bate gandul sa-mi schimb VW Golf 3 de 1,6 cu 130000km cu un BMW.Sigur am tot cautat dar un E 36 cu 130000km nu am gasit si nu vroiam sa iau un BMW cu rulaj prea mare.In viitor merg pe ideea acestui schimb,dar sa gasesc ceva cu kilometraj cat de cat in jur de 150000km.

Am intrebat de fiabilitate deoarece ma bate gandul sa-mi schimb VW Golf 3 de 1,6 cu 130000km cu un BMW.Sigur am tot cautat dar un E 36 cu 130000km nu am gasit si nu vroiam sa iau un BMW cu rulaj prea mare.In viitor merg pe ideea acestui schimb,dar sa gasesc ceva cu kilometraj cat de cat in jur de 150000km.

Aiurea... nu conteaza citi km are ci in ce stare este masina... Crezi ca o masina prost intretinuta cu 150 000km (reali) e mai buna decit una bine intretinuta cu 250 000 ?

Ps

eu am facut sapt. trecuta 900km sa vad o masina care avea cica 171000 si defapt era o cazatura de toata jena...

Bun gasit! Sunt nou pe acest forum si as vrea sa va intreb cat de fiabile sunt motoarele de la E36 /as dori un 316i sau sa schimb cu Golf 3 1,6.Un kilometraj de peste 150000km e mare?Am vazut multe BMW cu peste 200000km.Cat o mai duc astfel de motoare?Va multumesc!

Daca gasesti un e36 bun poti sa il iei si la 250.000 de km ca te slujeste bine. Nu iti va parea rau ca nu ai luat Golful crede-ma(ne). Pe cand invers...nici nu stii ce ai putea pierde. E cam greu de facut o comparatie cu Vw. Si la orice motorizare ii faci vant la Golf din toate punctele de vedere. Incearca sa le conduci pe amandoua si vei vedea diferenta.

Eu am vrut sa imi iau Golf 3 inainte....da m-a convins un var sa ma mai gandesc....

Acuma imi vine sa il tzuc....Nu ca mi-am luat o super masina, dar cu toate chichitele ei, ma bucura mai mult decat ar face-o un G3...

Doar asa, ca amanunt...Golf3 motor de 1.6 are 75 de cai..E36 motor de 1.6 are 102cai...diferenta de greutate nu stiu care este.....

La capitolul confort interior...nu mai zic nimic!

Bun gasit! Sunt nou pe acest forum si as vrea sa va intreb cat de fiabile sunt motoarele de la E36 /as dori un 316i sau sa schimb cu Golf 3 1,6.Un kilometraj de peste 150000km e mare?Am vazut multe BMW cu peste 200000km.Cat o mai duc astfel de motoare?Va multumesc!

Este greu de spus, nici cei de la BMW nu cred ca au o cifra exacta.

Trebuie sa verifici masina inainte de a o cumpara.Un motor cu 80.000km poate sa fie uzat, iar unul cu 200.000km sa fie inca in stare foarte buna.

depinde foarte mult de cum a fost exploatata masina si daca au fost schimbate la timp consumabilele ...

daca masina a fost pastrata in bune conditii, te duci fara probleme in 400 000 cu ea.