Jump to content

Face urat o bucsa...

Fan de mic

Recommended Posts

Salutare!Pb.mea e urmatoarea:

La un E36 din 95 imi face o galagie mare o bucsa spate stanga,si eu cred ca e cea care face legatura intre bratzul spate si caroserie.Am ridicat masina pe cric,m-am bagat sub ea,si se vedea bucsa aia cam distrusa,cauciucul era cam destramat:D.

Chestia e ca daca lovesc roata in spre spatele masinii se aude suntul de ''fier pe fier'' daca o lovesc in spre fatza masinii nu se mai aude nimic...

Stiti daca ar fi una din urmatoarele doua care le ''suspectez''eu,sau daca nu,poate ma lamuriti putin.

Merci oricum.

Api'asa mai baietzi mai:D.Sunteti mult mai rapizi ca pe alte forum'uri(nu vreau sa supar pe nimeni,dar ASA E).

Bucsa e cea care tine bratzul,din fatza rotii stanga spate,cum zici tu ''pyu'',si e acoperita cu un capac...aparatoare care se tine in 3 suruburi fixate destul de bine,de accea nici nu m-am chinuit doar sa vad care e,vroiam sa o si schimb:D

Si tu spui ca e cea port-fuzeta?Nu te supara,dar banuiesti sau stii sigur?:-?

Pana la urma e ~50 de lei,nu e paguba mare:),dar asi vrea neaparat sa o doctoresc,pt.ca NU IMI PLACE DELOC ZGOMOTUL ALA...<_<

Merci de rasp.si BAFTA!

Api'asa mai baietzi mai:D.Sunteti mult mai rapizi ca pe alte forum'uri(nu vreau sa supar pe nimeni,dar ASA E).

Bucsa e cea care tine bratzul,din fatza rotii stanga spate,cum zici tu ''pyu'',si e acoperita cu un capac...aparatoare care se tine in 3 suruburi fixate destul de bine,de accea nici nu m-am chinuit doar sa vad care e,vroiam sa o si schimb:D

Si tu spui ca e cea port-fuzeta?Nu te supara,dar banuiesti sau stii sigur?:-?

Pana la urma e ~50 de lei,nu e paguba mare:),dar asi vrea neaparat sa o doctoresc,pt.ca NU IMI PLACE DELOC ZGOMOTUL ALA...<_<

Merci de rasp.si BAFTA!

Daca e cum zici tu

imi face o galagie mare o bucsa spate stanga,si eu cred ca e cea care face legatura intre bratzul spate si caroserie.Am ridicat masina pe cric,m-am bagat sub ea,si se vedea bucsa aia cam distrusa,cauciucul era cam destramat:D.

atunci e sigur bucsa care fixeaza bratul in caroserie. Le-am schimbat si eu recent pe ambele, 80 lei setul parca de la grozadan.

Cel mai sigur, o ridici pe elevator, si faci o constatare, in caz ca mai ai ceva de schimbat.

Si daca schimbi pe o parte, eu zic cel mai bine sa schimbi si pe cealalalta. In schimb nu e scumpa.