Jump to content

Despre scunele sport la e36 coupe

Recommended Posts

Salut,eu am un coupe 2.0 e36 si am interior sport si scaunele sunt sport,m-am urcat intr-un 316i cu scaune normale si mi se par mai rezistente,elestice,durabile ale mele sunt moi pe partea din mijloc,ma pun in ele si ma scufund si ies foarte greu, bine si datorita suspensiei joase dar vroiam sa va intreb la cei care aveti scaune sport la e36 tot asa moi pe mijloc sunt?

Salut,eu am un coupe 2.0 e36 si am interior sport si scaunele sunt sport,m-am urcat intr-un 316i cu scaune normale si mi se par mai rezistente,elestice,durabile ale mele sunt moi pe partea din mijloc,ma pun in ele si ma scufund si ies foarte greu, bine si datorita suspensiei joase dar vroiam sa va intreb la cei care aveti scaune sport la e36 tot asa moi pe mijloc sunt?

nu

Salut man,uite unu cu un coupe,e1.6 al tau presupun ca e compact sau cred ca poate sa fie normal coupe,bun,deci man...pe mijloc mi se par moi,aripioarele alea pe margine sunt dure asa dar cand stau stai pe mijloc si te afunzi in ele,deci personal mi se par mai bune cele normale,mai rezistente,deci tu sa ziceam ca ai si supensie sport ,desi nu iti doresc asa ceva ca e un cosmar si nu vreau raul nimanui,deci cum am eu masina e si cam joasa am si scaune sport cum te ridici din ele?ori te ti cu mana de stalpul de la parbriz si te tragi,sau faci semi genoflexiuni cu un picior,ori te proptesti cu mana dreapta in volan,pai pot sa-l dau mai sus dar stai ca draku cel din dreapta parca nu are scaun sub fund si eu cu capu' in pavilion,deci la tine cum sunt moi sau tari scaunele pe mijloc?e ca dracu,te fura privirea,deschizi o usa si cine nu stie zice mama ce interior si cand esti la volan te simti ca naiba,eu am 181 inaltime daca e unu de 165 cm inaltime pai mai vede ala ceva in fata ceva?o sa mearga exact cum merg aia cu tancul,pt. ca si e36 partea de mijloc a bordului e ridicata prea in sus si unu scund nu mai are vizibilitate,la e46 partea din mijloc a facut-o asa ca un topogan si vine mai jos,in fine......nu stau acum sa analizez niste erori de fabricatie la acest model de masina.

O poza cu interiorul

post-550-1242247849_thumb.jpg

Aoleuuu! Poi atunci de ce ti-ai mai luat BMW? E coupe! Suspensia e sport! Am 1.82! Ma ridic din ea cu usurinta! Pozitia la volan e excelenta fie ca sunt cu scaunul jos sau sus. Si poate pentru unii e mai rar dar vin de la un CitroenXM cu suspensie hidraulica (moale) cu scaune moi si NU MA DERANJEAZA deloc! Din contra! E o senzatie extraordinara sa stai in masina asta! Scaunele din poza ta sunt exact ca si a mele. De aceea sunt "aripioalele" acele sa te tina nu? Cum ai vrea sa fie moi si sa faci ca balena in masina? Trebuie sa te tina bine doar de aceea sunt scaune sport nu? Tu ataci o caracteristica importanta a masinii! Senzatia aceea deosebita cand te afli in ea. Schimba masina daca nu iti place! Fara suparare!

Kamelot,mai man eu vb de scaune,tu imi spui ca e bmw e cu suspensie sport,inginerii aia nu ar fi pus ei suspensie sport din fabrica,un ''geniu' din Germania facut asa ceva,e omu cu care incep sa injur cand plec cu masina,urmeaza ziua cand am luat-o,intermediarul si etc,etc....,dar eu vb. de scaune,aici e alt capitol,de ex. scaunele normale de e36 mi se par ok,sunt si mai rezistente,conduci masina mai confortabil,iar persoana din dreapta in general cand se da jos se da foarte greu,nu pot sa stau sa explic mereu ca trebuie sa se tina de stalpul de la parbriz,si le vad ca se si chinuie cand coboara jos si dealtfel si eu ma chinui,acum inseamna ca si la voi e la fel,diferenta este ca voi acest defect al luati ca un avantaj,eu al iau sigur si precis ca un defect,vb. aici de e36 am vazut ca mai are cineva un e90 nu stiu cum sunt la celelalte modele eu vb. de e36.....,e36......,sa ma satur.

Tie nimic nu-ti place la masina aia, cu orice ai problema zici ca ai 10 ani... nu te supara... esti un plangacios degeaba.

problma lui e simpla ..gasesti destui care ti-ar da mult iubitele scaune normale pe astea ale tale..Pune anunt la MP

Mai acum scuze poate am fost putin "dur" dar aici e o problema de gusturi deja. Depinde foarte mult ce doresti de la o masina. Daca vrei sa iesi de la etaj, un SUV e bun. Eu ma tin putin de volan si am iesit urgent din ea daca sunt cu scaunul jos la maxim. Daca e la mijloc sau sus (rar se intampla sa schimb pozitia) ies ca un glont daca ma grabesc. Iar scaunele mi se par confortabile tocmai ca ma tin bine. Si nu simt ca sunt tari. Faptul ca ma afund in ele imi place mult . Daca mai ai si cotiera...no comment. Toti care au intrat in masina (pe post de pasageri sau conducatori) au spus...genial. Si daca pasagerul da scaunul in spate la maxim si lasa spatarul mai inclinat se intinde si mai face si plaja in masina. Si e coupe, deci teoretic mai inghesuita. Oricum senzatia la volan in BMW e unica pentru ca e "altceva". Dar la urma urmei fiecare cum ii place.

Aia e Rocco,daca tie iti place,nu trebuie sa imi placa si mie,pt. tine poate e super masina sau o fi placebo,e treaba ta,man zici de schimb nu vreau sa ai stric interiorul, ca nu stiu acum......sau mai tarziu ce se va intampla daca va veni timpul sa o dau si daca ar fi sa o dau asa cum a fost ea echipata,acum mai ma tarasc asa cu ea......,dar asta vroiam sa stiu in legatura cu scaunele daca la toate astea.....e36 sunt moi.

nu vreau sa ai stric interiorul, ca nu stiu acum......sau mai tarziu ce se va intampla daca va veni timpul sa o dau si daca ar fi sa o dau asa cum a fost ea echipata,acum mai ma tarasc asa cu ea......,dar asta vroiam sa stiu in legatura cu scaunele daca la toate astea.....e36 sunt moi.

Eu zic sa pui niste scaune de Vectra, sunt mult mai reusite decat cele de la BMW. <_<

Pai nu mai Cristi,dar parerea mea e ca nu trebuie sa te urci in masina si daca vezi stema pe volan te impaci cu gandul ca totul e perfect,trebuie sa analizezi sa vezi cum te simti tu bine,tu poate te impaci cu ideia asta ca proiectatii au facut ceva foarte gandit,bine poate sunt cam exagerat ca eu critic o masina scoasa ca model la sf. anului '90 si ca aici e vb. de scaune,la astea sport protectia aia din spate de plastic e foarte bombata si impreuna cu spatarul scaunului devine voluminos si accesul in cazul in care vrei sa urci o persoana e foarte greu,sunt niste chestii care majoritatea care au luat acest model trec cu vederea din motivul ca e...bmw,singurul lucru ce imi place la masina asta sunt oglinzile,adica joystikul acela din usa si le poti menevra cand pe una cand pe alta bine si asta e o treaba fumata ca si alte marci de generatia ei au dar vroiam sa spun ca asta imi place.

singurul lucru ce imi place la masina asta sunt oglinzile,adica joystikul acela din usa si le poti menevra cand pe una cand pe alta bine si asta e o treaba fumata ca si alte marci de generatia ei au dar vroiam sa spun ca asta imi place.

Sunt sigur ca la solenza se pot adapta acele oglinzi (inclusiv sistemul de reglare) si gata ai masina ideala. <_<

Zici tu asa ironic man,dar uite vorbesc foarte serios,astazi am plecat la un amic la o cafea sta la casa si mie imi place sa stau afara si mie asta mi-ar fi placut la e36 sa ma duca cu o muzica relaxat,sa nu ma zdruncine,cand ma grabesc sa au cateva gropi cu viteza fara sa le iau in seama,adica am mai spus treaba si m3 e36 daca am eu tot pt asta al folosesc si ma intalnesc cu un tip si a avut un 318is e36 si un 325 e36 si le-a dat si acum are un m5 e39 si mai are si o solenza si l-am intrebat care i sa parut mai ok si mi-a zis ca la e36 a schimbat cam multe la ele,binenteles pe langa vechime ca fiabilitate asa,325 a avut o impresie cat de cat dar dupa aceia mi-a zis ca solenza ai place foarte mult si cum merge,cum intra in viteze,cum se comporta ea deci este o masina fiabila,m5-ul mi-a zis ca este puternic si este bun de senzatie,unui amic cand sa dus cu e36 la rar cei de acolo i-au spus ca sunt cazute tehnic rau degeaba unele arata bine la vopsea si nu poti compara un e36 cu ce fabricam noi romanii acum dupa anii 2000,trebuie sa compari e36 cu ce fabricam noi de ex in 1994,deci berlina cu bord de cn,sau cu prima nova intradevar acelor masini care le fabricam noi ele erau superioare,cam asa i-au zis inginerii de la rar amicului asta ca venise increzator,chestii....bmw si astia i-au spus.....si mi-a povestit mie,asa man ca sa nu mai fim carcotasi,acum sa nu zici ca eu am cine stie ce pretentii la o asfel de masina,vroiam un coupe ,jante pe 15 alea gen fagure,suspensie normala,interior normal si o cotiera sa aibe,am cerut mult?

dar tu chiar crezi ca pe noi de intereseaza ce parere are tov tau de solnita si E36 ..Pareai baiat serios dar ai venit cu niste aberatii de ma doare capul ! Poti sa vinzi f bine petarda asta de masina care ti-ai luat-=o si sa-ti iei ceva autohton ca sa fi tu multumit ca ai masina fiabila si sa te placa si baietii aia la RAR , sa te aprecieze , sa-ti spuna Bravo tovarasu ti-ai luat Solnita , buna masina ,,,uite au toti taximetristii .Sunt curios daca ai cont pe Dacia club si esti mb activ acolo . Prea vii indoctrinat asa .Hai sanatate si ignore ca ma enervezi rau !.Pa pa .succes la masini , carti , femei etc Edited by myxage

myxage lasa-l saracu ca nu stie...deci daca ajungem sa comparam E36 si in sine BMW-ul cu solenza apoi ar trebui clar sa na lasam de meserie si sa o luam pe muncile campului ca e deplasat rau. Am crezut ca avem cu cine discuta dar nu e. bogdyvv sa fii sanatos si la cat mai multe solenze ca intradevar cum spui tu aceea e masina nu amaratul de bmw.