Jump to content

Vand Jante E90 Originale

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Luciane, eu te cred si inteleg ce zici, dar daca ai observat de cateva saptamani incoace n-am mai pus pret ci doar up-uri ceea ce inseamna ca-i negociabil binisor, in functie si de oferta. Pe de alta parte la mine 3-4sute sunt doar anvelopele runflat noi plus jantele.....dar nu tin de caluculul asta ci doar sa vina vreo oferta buna. ce ai gasit tu la 300 a fost un om in foame de bani cu criza asta, in niciun caz pretul real al jantelor cu tot cu anvelope de iarna in stare buna.

Ca un sfat: pastreaza-le pe acestea si de vara fiindca sunt mult mai frumoase decat cele pe care ti le-ai cumparat tu de vara, chiar daca respectivele sunt mai mari.

Luciane, eu te cred si inteleg ce zici, dar daca ai observat de cateva saptamani incoace n-am mai pus pret ci doar up-uri ceea ce inseamna ca-i negociabil binisor, in functie si de oferta. Pe de alta parte la mine 3-4sute sunt doar anvelopele runflat noi plus jantele.....dar nu tin de caluculul asta ci doar sa vina vreo oferta buna. ce ai gasit tu la 300 a fost un om in foame de bani cu criza asta, in niciun caz pretul real al jantelor cu tot cu anvelope de iarna in stare buna.

Ca un sfat: pastreaza-le pe acestea si de vara fiindca sunt mult mai frumoase decat cele pe care ti le-ai cumparat tu de vara, chiar daca respectivele sunt mai mari.

Multumesc de sfat, asa e, cred ca am fost destul de norocos, mie unul imi plac mai mult cele pe 17, si modelul asta este fff.frumos dar daca erau mai mari erau de o mie de ori mai frumoase. Iti urez bafta si sanatate ca e mai buna decat toate.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Eu caut jante originale BMW pe 16 sau 17, m-ar interesa ale tale, zilele astea vreau sa iau un set de roti 100%.

Vad ca esti din Pitesti, eu din Bucuresti, zi-mi cum facem cu transport etc.

Pot sa te intreb de ce le dai ? Nu le vrei pe ale mele pe 18 Etta Betta TEssut Negre cu Crom ? Stare foarte buna mai putin una care necesita reparatii.

Zi-mi un pret final.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.