Jump to content

vand bloc far dreapta BMW E 39 din 2000, fara xenon

Recommended Posts

Mai ai inca 2 topicuri pe tema asta. Unul deschis, altul inchis pentru nerespectarea regulilor la MP !

7. In cazul in care un topic de la MP este inchis sau este sters, initiatorul NU mai are dreptul sa deschida altul similar. Daca are nelamuriri le poate cere DOAR pe PM de la un moderator/admin. Daca deschide un alt topic sau daca face un topic in care sa se planga, va fi sanctionat.

Ai dreptate: unul mi s-a inchis de catre voi pt nerespectarea regulilor, acum aproape 6 luni ( si cand am cerut lamuriri, cum zici tu, nu mi-a dat nimeni nimic, cum sa fac sa redeschid topicul <_< ), iar celalalt am cerut eu sa fie inchis pt ca a vrut cineva sa-l ia (si de aceea am vrut sa-l inchid). Si culmea, nu l-a luat, din aceasta cauza am postat din nou. Ori asta nu e trecut in regulament ( daca cineva zice ca va cumpara de la tine si apoi nu mai vrea sa-l ia, de ce nu avem voie sa postam un alt anunt similar? Care sunt pana la urma sansele de a vinde ceva pt membrii clubului ?).

Problema e ca in profilul meu nu figurez decat cu acest topic deschis azi. Astept sfaturi de la voi moderatorii si de la administrator ca sa intru in ,,legalitate"., sfaturi folositoare si altora ( nu cred ca sunt singurul).

Mai ai inca 2 topicuri pe tema asta. Unul deschis, altul inchis pentru nerespectarea regulilor la MP !

7. In cazul in care un topic de la MP este inchis sau este sters, initiatorul NU mai are dreptul sa deschida altul similar. Daca are nelamuriri le poate cere DOAR pe PM de la un moderator/admin. Daca deschide un alt topic sau daca face un topic in care sa se planga, va fi sanctionat.

Gasesti toate lamuririle pr forum, totul e sa vrei sa le vezi.

In perioada in care un topic este inchis nu este permisa deschiderea altui topic similar.

Repetarea situatiilor de mai sus duce la suspendarea userului pentru o perioada de 30 de zile.

Redeschiderea topicurilor inchise la MP.

Topicurile vor fi redeschise DOAR la solicitarea initiatorului, in urma unui report trimis DUPA expirarea sanctiunii. Obligatoriu in report se va trimite un link catre topic, altfel solicitarea nu va fi luata in considerare. Este interesul si obligatia vanzatorului sa solicite deblocarea anuntului dupa expirarea sanctiunii.

Pentru mai multe detalii vezi reguli si sanctiuni privind MP.

30. Regulament. Faptul ca nu ati citit regulamentul in prealabil, nu poate fi acceptat ca o scuza in momentul in care o actiune a ta intra sub incidenta lui.

Se poate da un singur UP la 7 zile.

Daca se da UP inainte de cele 7 zile topicul va fi inchis 10 zile.

In perioada in care un topic este inchis nu este permisa deschiderea altui topic similar.

Repetarea situatiilor de mai sus duce la suspendarea userului pentru o perioada de 30 de zile.

Redeschiderea topicurilor inchise la MP.

Topicurile vor fi redeschise DOAR la solicitarea initiatorului, in urma unui report trimis DUPA expirarea sanctiunii. Obligatoriu in report se va trimite un link catre topic, altfel solicitarea nu va fi luata in considerare. Este interesul si obligatia vanzatorului sa solicite deblocarea anuntului dupa expirarea sanctiunii.

Pentru mai multe detalii vezi reguli si sanctiuni privind MP.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.