Jump to content

o batranica..525i e34

DOMI

Recommended Posts

Merci de sugestie. Sunt patit cu niste jante dinastea cu inele de centrare si 100 de kk turi, bucsi. dinstantiere nici nu vreau sa aud. Eu fac km multi si merg si tare, nu am chef de probleme. Cel mult voi folosi niste inele de centrare, dar nimic altceva, nici nu vreau sa aud, mi-au iesit peri albi cu niste jante de 7"ar

Eu aÂş pune Style 5 (BBS RS) pe E34.

http://fc04.deviantart.com/fs15/f/2007/020/6/3/E34_parking_garage_by_e34werkz.jpg

Si de la E39 cred ca se potrivesc jantele,unele macar.Pe 16" e cam greu sa gasesti,mie imi placeau si alea cum a avut ciupanezu inainte,pe 16" erau,cel putin pe e39 aratau ok

Nu erau urâte dar nici frumoase.

Le stiu si eu pe alea. De mult stau cu ochii pe ele. Din pacate nu gasesc nici originale nici replica pe 16 inch. Am vazut numai pe 15 sau de la 18 inch in sus.. Am cautat si replici si originale..

Asa ca mai bine le mut pe alea de iarna care sunt tot de aliaj, nu arata rau cu ele. Si cauciucurile de iarna o sa le pun pe niste jante de otel cu niste capace si gata...

Daca o sa prind ceva pe ebay bine, daca nu nu..

Daca stiti vreun site care vinde asa ceva va rog sa postati un link, eu unul nu am gasit ceva de genul ala.

Edit: @Alex Maniacu, pe 16" nu prea dau multe bine,daca ar cauta ceva pe 18" cu siguranta ar avea din ce alege.

Rondell-urile sunt pe 17" de obicei, foarte greu gasesti pe 18".

DOMI: Poti cauta BBS RZ ca s-au produs si pe 16". Jantele arata asa.

L.E: Sau cauta niste Remotec. Sunt model mai vechi dar arata foarte bine si sunt tot pe 16". Cred ca gasesti sigur pe la dezmembrari la tine.

http://i576.photobucket.com/albums/ss207/Brock250/m5photos2009025-1.jpg

Styling 5 nu sunt BBS RS.

Nu sunt sigur de asta.

Unii spun cĂŁ sunt BBS RC, mulĂži spun cĂŁ sunt BBS RS.

Am gĂŁsit aceste denumiri pe mai multe forumuri strĂŁine.

BBS RC aratĂŁ cu totul altfel.

Iar jantele BMW sunt numite Style, nu styling.

Nu sunt sigur de asta.

Unii spun că sunt BBS RC, mulţi spun că sunt BBS RS.

Am găsit aceste denumiri pe mai multe forumuri străine.

BBS RC arată cu totul altfel.

Eu sunt foarte sigur. BBS RS sunt din 3 bucati, pe cand Styling 5 sunt doar din 2.

BBS RS:

http://the-polisher.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/bbs_apart.jpg

BBS RC 040:

http://home.comcast.net/~francisminelli/BMW/pressed%20in%20style%205.jpg

Inca o diferenta este la capacul central: Este diferenta foarte mare intre capacul de RS si cel de RC.

O sa observi diferenta si la buza.

RS:

http://rideneeds.files.wordpress.com/2009/11/bbs-rs.jpg

RC 040:

http://i120.photobucket.com/albums/o161/jvcajita/willis/bbs1.jpg

P.S: Styling 5 ( sau Style 5 cum preferi) se mai numesc BBS RC040 (sau 090), ca RC simple arata altfel.

Am fost la dezmembrari. Sunt numai japite. A doua problema e ca nu prea exista ateliere de reconditionat jante. Cel mai apropiat de mine e la vreo 100+ km. Styling 5 urmaresc de mult, am zis ca daca prind o ocazie sigur i-au. Am gasit doar in state, mai apar sporadic pe ebay. Si nu trimite nici dracul in Europa.

Am mai vazut in Anglia la un atelier specializat in reconditionari, dar sunt listate ca fiind de e39. Habar nu aveam ca styling 5 au fost pe e39. am trimis un mail sa vad ce e cu ele, astept raspuns. Dar daca chiar sunt de e39 nu le iau, sunt mul prea mari diferentele de ET, diametru butuc si multe altele..

Nu voi trece pe dimensiume mai mare, am mai explicat de ce.

Daca gasesc ceva bine, daca nu, banii astfel economisiti imi iau in casa un receiver si o linie Harman-kardon si gata..

LE:

Am gasit acum un catalog Rondell, se pare ca Rondell 0058 se fac si in dimensiuni de 16 inch si ET-ul potrivit pentru e34..

Bineinteles ca nu apar nicaieri pe vreun configurator..

Am un dealer in apropiere, ma duc azi sa intreb daca poate aduce si cat costa, mai mult de 100 pe bucata nu dau.

Edited by DOMI

am pus pe ea arcuri eibach pro-kit si amortizoare bilstein B6, kit sport destul de dur. Iti zic eu ca se simte fiecare inch in plus. O sa imi rupa fundul cu 17. Mai vin cu ea si prin Romania. Plus ca am cauciucuri noi.. ce boala mai fac si cu alea, iar mai dau 450 de euro si pe alte cauciucuri..? am si eu limitele mele la cat bag in masina.. Edited by DOMI

am reusit sa gasesc rondell 0058 pe 16 inch. Si tipului de la companie i-a luat ceva, ca nu se mai fac sub numele de rondell modelele pe 16 inch, ci Aluett, e aceasi companie, brand diferit.

Astea sunt cele care le-am comandat.

In 3 zile cica vin, dar oricum pana sambata nu am timp sa le montez, asa ca m-am programat sambata

58.jpg

58.jpg

Edited by DOMI

de 16 inch. 99 de euro bucata. Cu nu stiu ce kkturi de ventile de metal si montaj cica o sa ajunga la 486 de euro. Vedem cand ma duc sambata si le montez. Edited by DOMI

noi noute bineinteles. La banii astia niste jante de 16 inch... sunt cam printre cele mai scumpe la dimensiunea lor

LE : pentru alex.. 7.5jx 16, 5x120 ET-ul este 13 daca nu ma insel. Oricum e sub 20, adica cum trebuie la e34

Aveau diverse dimesiuni pentru 16 inch, ma refer la ET si restul, costau la fel..

Edited by DOMI