Jump to content

Recommended Posts

Banuiesc ca imi acorda o garantie la manopera.

da care e treaba cu vopseaua ecologica?

Normal ca trebuie sa iti acorde garantie.

Vopseaua ecologica (pe baza de apa), nu este atat de rezistenta in timp.

Salutare, inca o data Bavaria dovedeste ca sunt sub orice critica.

M-am dus la ei sa cumpar un Bmw 325ci din 2004.

http://www.bmw-company-cars.ro/descriere.a...amp;3=1&4=1

Au zis ca e in perfecta stare si ca nu are nici o problema. Ajuns acolo am constatat

- Masina nu are 218cp cum scriu ei.

- Schimbatorul de viteze era de M pe masina dar au avut grija baieti de acolo sa il fure si sa il schimbe cu unul din targ care nici nu statea bine se rotea pe schimbator

- 4 cauciucuri 3 modele diferite

- un proiector spart

Am trecut peste astea si am intrebat de istoricul de service de care eu stiam deja de la vechiul proprietar dar nu le-am comunicat lor asta.

Ei "nu are nimic e in perfecta stare, nici un accident"

De fapt:

- Masina a fost lovita frontal si schimbat cam tot in fata pana la amortizoare + lovita spate in stalpul stanga destul de rau de s-a rupt si boxa de pe spate.

- Luneta fata schimbata amandoua geamurile laterale schimbate.

Acum vine partea interesanta.

Am constatat acolo un zgomot la cutie care nu se se aude incet dar din ce in ce mai tare peste 3000rpm.

Le zic sa imi faca test motor- test compresie si sa imi zica ce e cu zgomotul ala de la ce este. O baga baieti in servie, ma suna si imi zic ca nu are nimic masina nu s-a auzit nimic e in perfecta stare.

Ma intorc la ei si le zic sa o urce pe rampa sa ma uit pe sub ea si sa vad eu cu ochi mei si sa aud zgomotul respectiv. M-am mirat ca m-au lasat sa intru in service si au urcat-o pe o rampa. M-am bagat sub ea si un prieten de-al meu statea in masina si o accelera cam pana la 3000rpm. Dupa acea turatie ziceai ca cutia de viteze era plina de cuie. Am chemat pe sefu de service a zis sa iesim amandoi de la rampa sa ne ducem in fata ca o verifica ei si ca imi comunica.

Dupa nici 10 minute vine si ne zice(stiau deja dar sperau sa nu imi dau seama si sa mi-o dea asa) ca este toata cutia stricata si ca trebuie inlocuit cutie+volanta+disc.

Am stabilit cu vanzatorul ca el sa vorbeasca cu directorul de vazari si sa gasim o solutie(in mare sa o repare si sa ma intorc sa facem actele, sa platim la comun reparatia, o solutie)

Care credeti ca a fost raspunsul directorului de vanzari Automobile Bavaria?? "nu reparam domne nimic incercam sa o vindem asa la teapa" <_<

Garantia masini este de 3 luni si e o mare teapa, sunt acoperite cutia si motorul dar in proportie de 50% manopera si 50% piese.

deci daca eu plecam cu masina aia pe poarta si ma intorceam in 10 min ca se rupea cutia in 2 eu suportam 50% manopera si 50% piese la o masina vanduta stricata.

Fugiti de Bavaria si mai ales de masina asta :)

Incredibil ce povestesti....joi vroiam sa merg sa vad masina, m-ai scapat de un drum....merita dati la Tv, dar crezi ca va schimba ceva asta?!?

Ămi pare rĂŁu dar nu este adevĂŁrat.

O vopsea de calitate pe bazĂŁ de apĂŁ se va comporta la fel ca una pe bazĂŁ de diluant.

Acest argument este folosit de cĂŁtre vopsitorii care folosesc materiale de proastĂŁ calitate, preferĂŁ sĂŁ arunce vina pe vopsea.

Ămi pare rĂŁu dar nu este adevĂŁrat.

O vopsea de calitate pe bazĂŁ de apĂŁ se va comporta la fel ca una pe bazĂŁ de diluant.

Acest argument este folosit de cĂŁtre vopsitorii care folosesc materiale de proastĂŁ calitate, preferĂŁ sĂŁ arunce vina pe vopsea.

Vopsitori prosti si vopsele proaste au existat dintotdeauna si vor exista intotdeauna, dar de aici si pana la spiritul tau de contrazicere este o cale luuuuuuuuungaaaaaaaaa....

Edited by CC23298

• 3 weeks later...

M-am uitat nu au umblat la nimic, la motor era super praf n-am mai dat cu carpa de cateva luni asa s-a nimerit si l-am lasat ca sa vad daca se umbla.

am mai auzit de la un prieten a dus masina la MHS si i-au inlocuit amortizoarele pe fata

mi se para ca imi tine frana mai bine <_<

• 3 weeks later...
faza asta cu inlocuit amortizoarele mi se pare incredibila ...... caci dureazaaaaaaaa ceva sa schimbi 2 amortizoare si acest lucru m'ar face sa cred ca tot service-ul MHS e mana in mana ... nu prea cred ... mai schimbi o bujie, debitmetru, un filtru de aer, o rotita ... dar amortizoarele ... ce naiba lucreaza mecanicii noaptea sa nu'i vada sefii ???? tind sa nu cred ! fara suparare - daca ziceai ca a schimbat un far sau alte chestii d'astea parca mai credeam, dar amortizoare pe fata mi se pare INCREDIBIL ....

.....acest lucru m'ar face sa cred ca tot service-ul MHS e mana in mana ...

de ce te mira ?

in fond, ei vor DOAR sa castige... si nu doar ei, ci toate reprezentantele romanesti...

sunt foarte putini angajati ai unor reprezentante/service-uri autorizate care nu detin masini de aceeasi marca pe care o reprezinta locul lor de munca :)

la Ford o sa vezi doar Focus si Mondeo, plus cateva Fieste si Mustanguri...

la Mercedes si BMW, dai de toata gama de modele... angajatul si masina...

nu mai vorbesc la PorscheRomania... <_>

Guest poleposition

Luni fac circ la AB.

Ma uitam azi prin facturi si am descoperit ca la ultima revizie/interventie care m-a costat 5300 RON, mi-au bagat si niste bucsi (BUCSI DIFERENTIAL) 3 la numar, in valoare de 855 RON care au fost schimbate si acum 8 luni cand am schimbat diferentialul.

Avand in vedere ca beneficiez de 18 luni garantie pentru piesele schimbate la AB (pentru acest tip de piesa), cu siguranta ma incadrez in termen si deci bucsile acelea trebuiau schimbate pe garantie si nu pe banii mei.

Asta unu la mana si doi, imi este foarte greu sa cred ca pot pica acele bucsi in cateva luni, in conditiile in care nu am exploatat masina altfel decat normal.

Edited by poleposition

am facut masina,

a iesit super oki

Felicitari Alex

si eu ma cam pregatesc de o vopsea pe CASCO si am mari retineri unde sa o duc si cum va iesi. Cat a durat la tine si daca ai vreo recomandare.

Multumesc

a durat 2 zile, in schimb eu am avut o problema cu cei de la Casco. a trebuit sa-mi platesc eu factura ca nu puteam sa stau fara masina si deabia dupa 3 saptamani chair 1 luna mi-au dat bani.

Am renuntat la ei acum astept luni niste oferte sa vad

ce sa zic lucrarea a iesit bine e totusi reprezentata.

<_< poate ne adunam mai multi si o punem de o reclamatie mai mare....eu unu am dat email si in germania si tot nimic...... am avut niste probleme la masina rezolvate pe garantie si intreb " da ce a avut masina? " "pai de e secret profesional" .......la 1 sapt mi a cazut ambreiaju .Bineinteles ca au zis ca e vina mea nu am condus corespunzator si "cauciucurile" sunt putin tocite pe spate [ pai cred si eu ca s au tocit putin in ~2 ani ].Partea "buna" e ca , atunci cand i am amenintat cu reclamatii etc etc au fost foate cooperativi chiar mi au dat un company car nou pt 2 sapt plus ca m au lasat sa stau langa masina cand mi au schimbat ambreiaju [pe bani mei bineinteles]. Cand le am cerut un istoric al masini am spus ca vreau sa stiu si ce au schimbat ei pe garantie la masina mea .....dar au zis ca e secret profesional . Iar am inceput sa zic ca ii reclam si au spus ca trebe sa fac nu stiu ce cerere pt a afla ce au schimbat ei la masina mea. Masina tremura la relantii foarte tare si turometru urca singur pana in 1500-2000rpm.pt asta masina a fost de 3 ori in 2 sapt in service . O data au zis ca au spalat motoru , o data ca au schimbat nu stiu ce bobine parca si ultima oara a avut " niste dereglari electronice"

Cea mai tare faza a fost cand m au sunat pe la 9 Am sa ma duc sa iau masina.Cum aveam niste treaba n am putut sa ma duc pana la ora 11:30 , cand sa ma duc primesc un telefonu " masina nu mai e gata" . CUm naiba s a defectat iar :-? ma rog asta spune tot despre profesionalismu lor....care e 0 barat , vid ,.......etc etc

daca as avea mai mult timp si rabdare 100% i as actiona in justitie :)