Jump to content

Recommended Posts

Domnul Precup era si el acolo azi, se uita destul de urat la mine, sau poate mi s-a parut....sau poate asa e privirea dansului, nu stiu ca nu am avut tangente.

Am aflat ca a citit cele scrise pe forum despre el si a fost extrem de vexat.

Eu din punctul asta de vedere sunt norocos, caci noul meu consilier este foarte ok si are o atitudine si initiativa pro-client... De altfel l-as recomanda, Paul Parpala se numeste.

Inainte era Dra Oana Copil, care m-a ajutat foarte mult in ceea ce priveste aspecte birocratice etc, nu am intampinat absolut nici o problema in acea perioada, de asta spuneam si pe forum ca eram multumit de AB. Acum dansa cred ca a fost promovata caci nu am mai vazut-o pe acolo si nici nu mi-am permis sa o deranjez.

Ce-i mai domnesti, bravo. Uite ca se poate si asa. Sper totusi ca discutia ta cu ei de astazi sa nu te faca iar sa-i acuzi de minciuna pe cei ce se plang de serviciile AB. :)

Apropo, eu n-am primit inca un raspuns la mai mult de o luna de la plangerea mea, de orice fel ar fi el, referitor la faptul ca mi-au vopsit capota si bara fata direct peste vopseaua veche, probabil direct peste lacul vechi, fara niciun fel de pregatire. Lucrare ce mi-a taxat asiguratorul cu 1000 de euro si acum se exfoliaza toata.

Guest poleposition

stiu ce ai patit cu vopsitul, pana la urma te-ai dus sa reclami chestia asta ?

"domnul" a fost intr-o nota ironica.

Edited by poleposition

Nu am nici timp si nici chef sa fac scandal pentru o problema pe care o sa mi-o rezolv cu 200 de euro, doar vreau sa semnalez ca trebuie avut grija cu vopsitul la AB, chiar daca pe moment masina arata bine, in timp puteti avea surprize mari de tot. Eu acolo nu mai calc in viitorul apropiat pentru nicio problema.

Si ma rog, vroiam un raspuns oficial de la ei la plangerea mea, poate sefii chiar nu stiu ce fac angajatii lor si poate daca afla mai multe vor lua si masuri intr-un final.

Edited by avlad

Indiferent de suma, nu as renunta din principiu. Ai platit o treaba, atunci s-o faca ca lumea. Naspa e ca pe langa bani mai pierzi si timp.

timpul e cea mai mare problema . Intr-o lume plina de rate si goana dupa banii pt rate , mai stai sa si repari ceea ce nu ar fi trebuit sa repari , pt ca deja ai reparat si ai si platit . Ne-am lamurit ! Se poate , se vrea dar nu prea exista mijloacele . Si mereu trebuie sa tipe cineva si sa astepte

Daca aveti probleme cu dealerii BMW reclamati in Germania - Customer.Service@bmw.com . Vi se raspunde in 24h.

Exista oameni care se preocupa si de calitatea serviciilor. Sunt reprezentantii BMW AG, nu sunt afiliati dealerilor. Scrieti la aceste adrese:

Bernd.John@bmwgroup.com - Presedinte BMW Group Romania

Ingo.Reitz@bmw.de - Aftersales Manager BMW Group Central Eastern Europe

Cristian.Vlasin@bmwgroup.com - Sales Manager, BMW Group Romania

Mie pana la urma mare lucru sa zic ca nu mi-au facut, dar acum adevarul este ca acolo nesimtirea si bataia de joc sint atat de mari incat te pot face din om neom. Lucrurile astea trebuiesc spuse raspicat si chiar daca mai sint si romani fericiti, marea majoritate au de suferit si sint furati de multi bani pe care i-au muncit din greu.

Pot sa-mi exprim ce opinie vrea p$%a mea pe orice forum, cand sunt facut la bani de mierlele alea, mi se rupe de holbatii aia de la AB care citesc aici... Sa va stea in gat ca va trag la partz de luni de zile ma mir ca nu v-ati inecat pana acum

Misto tare.

Guest poleposition

Foarte misto chiar !

Domnul este deranjat de asemenea limbaj ? :)

nu de alta dar nu va este adresat, nu mi-as permite... pentru dvs port un adanc, dar foarte adanc respect. :lol:

Mai aveti ? ca vreau sa ma uit la un film :lol:

Edited by poleposition

Guest poleposition
Domnul nu e deranjat, domnul aude destul de des astfel de lucruri, care n-are cum sa-i fie adresate. :) Sunt destule lucruri, lumi, care se intrepatrund.

Atunci, imi cer scuze domnului, ca m-am intrepatruns in asa masura incat l-am facut sa roseasca in obrajorii dansului cu piele fina si subtire. Mult prea subtire pentru o lume atat de rea.

Am sa imi dau 2 palme cum inchid calculatorul, promit.

Cu acelasi... adanc respect, cu o plecaciune, ma retrag :lol:

Desigur, daca mai pot fi de folos cu ceva, sunt aici pentru dumneavoastra domnule.

Edited by poleposition