Jump to content

Recommended Posts

Guest poleposition

AB Baneasa loveste din nou.

Ultima data cand am fost la ei (schimb placut frana) la M6, am rugat sa imi verifice si geometria si echilibrarea rotilor ca mi se parea ca trage dreapta, am platit geometrie+echilibrare pe langa schimb placute, dar la primul drum lung am constatat ca in continuare trage usor dreapta.

Intre timp mi-am facut timp si am mers din nou sa re-verifice geometria, mi-au spus ca n-are nimic, probabil din cauza drumurilor, inclinarea etc... mi se pare mie.

Am plecat cu coada intre picioare, deja convins ca mi se pare...oricum tragea f putin.

Intamplator:

Azi am fost la AUTO SOFT, mergeam sa spal masina in Aviatiei si fiind liber la ei, am zis sa verifice si ei.

SURPRIZA:

Geometria varza + rotile dezechilibrate + cauciucurile fata mancate pe interior din cauza geometriei.

Bineinteles ca au facut astia de la Auto Soft geometria si echilibrarea, iar acum nu mai trage dreapta, totul e perfect.

Incep sincer sa ma indoiesc ca mi-au schimbat vreodata uleiul... eu am facut pana acum 3 schimburi de ulei/consumabile/filtre/placute... facut, adica le-am platit, dar cine stie daca intr-adevar le-au schimbat...

Inutil sa mai scriu in topicul AB va raspunde... e o bataie de joc, e la caterinca.

IMPUTITILOR ! NU VA CRAPA SORICIUL ALA PUTUROS DE RUSINE, LEPRELOR, INCOMPETENTILOR SI JEGOSILOR !

Sa va dea Dumnezeu fix asa cum va purati cu clientii...boratilor !

Nu termin eu si cu vacanta si cu ce treaba mai am si ma jur ca va tarasc in cea mai imputita balta de procese,va inchid pravalia si va pun toata mass media pe cap... natia voastra de escroci si porci nenorociti.

Ati furat de la mine, m-ati furat pe mine... o sa va ia dracu pe toti de la mecanic la porcu ala de director al vostru'.

SUNTETI INFRACTORI !!! I N F R A C T O R I ! NIMIC ALTCEVA.

Poti sa citesti, tu vierme de la AB, pana iti ies ochii din cap si cheama-l si pe dobitocu ala de sef al vostru sa citeasca si ce am scris aici si ce am scris in celalat topic.

SA VA IA DRACU !

O SA IMI PLATITI SI DICARBOCALMUL PE CARE IL IAU DIN CAUZA NERVILOR PE CARE MI I-ATI FACUT VITELOR !

Edited by poleposition

AB Baneasa loveste din nou.

Ultima data cand am fost la ei (schimb placut frana) la M6, am rugat sa imi verifice si geometria si echilibrarea rotilor ca mi se parea ca trage dreapta, am platit geometrie+echilibrare pe langa schimb placute, dar la primul drum lung am constatat ca in continuare trage usor dreapta.

Intre timp mi-am facut timp si am mers din nou sa re-verifice geometria, mi-au spus ca n-are nimic, probabil din cauza drumurilor, inclinarea etc... mi se pare mie.

Am plecat cu coada intre picioare, deja convins ca mi se pare...oricum tragea f putin.

Intamplator:

Azi am fost la AUTO SOFT, mergeam sa spal masina in Aviatiei si fiind liber la ei, am zis sa verifice si ei.

SURPRIZA:

Geometria varza + rotile dezechilibrate + cauciucurile fata mancate pe interior din cauza geometriei.

Bineinteles ca au facut astia de la Auto Soft geometria si echilibrarea, iar acum nu mai trage dreapta, totul e perfect.

Incep sincer sa ma indoiesc ca mi-au schimbat vreodata uleiul... eu am facut pana acum 3 schimburi de ulei/consumabile/filtre/placute... facut, adica le-am platit, dar cine stie daca intr-adevar le-au schimbat...

Inutil sa mai scriu in topicul AB va raspunde... e o bataie de joc, e la caterinca.

IMPUTITILOR ! NU VA CRAPA SORICIUL ALA PUTUROS DE RUSINE, LEPRELOR, INCOMPETENTILOR SI JEGOSILOR !

Sa va dea Dumnezeu fix asa cum va purati cu clientii...boratilor !

Nu termin eu si cu vacanta si cu ce treaba mai am si ma jur ca va tarasc in cea mai imputita balta de procese,va inchid pravalia si va pun toata mass media pe cap... natia voastra de escroci si porci nenorociti.

Ati furat de la mine, m-ati furat pe mine... o sa va ia dracu pe toti de la mecanic la porcu ala de director al vostru'.

SUNTETI INFRACTORI !!! I N F R A C T O R I ! NIMIC ALTCEVA.

Poti sa citesti, tu vierme de la AB, pana iti ies ochii din cap si cheama-l si pe dobitocu ala de sef al vostru sa citeasca si ce am scris aici si ce am scris in celalat topic.

SA VA IA DRACU !

O SA IMI PLATITI SI DICARBOCALMUL PE CARE IL IAU DIN CAUZA NERVILOR PE CARE MI I-ATI FACUT VITELOR !

in sfarsit ti-ai dat seama de valoarea reprezentantelor AB in cazul de fata

e mai bine si mai tarziu decat deloc

Guest poleposition
@Pole: Dupa ce ai platit echilibrarea la AB nu ai simtit absolut nici o diferenta?

Inseamna ca nici macar nu ti-au facut echilibrarea.

pai n-au facut nimic, da-i in sange de bulangii, sa-i ia dracu si sa nu-i mai aduca inapoi...flegme borate.

urmatoarea revizie o fac in Ungaria, tot trebuie sa ajung acolo sa scot rahatu' de limitare.

Am mai vb cu cineva, tot cu M6, mi-a zis ca face service-ul numai in Ungaria, dupa niste probleme la AB Otopeni... dar lui ii este simplu ca e din TM.

Edited by poleposition

probabil acum daca duci masina la ei le apare ca ai geometria varza :) ..E evident ca aparatul lor nu mai functioneaza cum trebuie . despre restul daca nu te convingeai singur nu ai fi crezut cand plange lumea pe aici . Probabil ai fost de buna credinta si nu-ti inchipuiai ca desi platesti un servicu la niste tarife serioase esti luat de fraier ! Probabil vad clientii astia ca un soi de bacsis !

pai n-au facut nimic, da-i in sange de bulangii, sa-i ia dracu si sa nu-i mai aduca inapoi...flegme borate.

urmatoarea revizie o fac in Ungaria, tot trebuie sa ajung acolo sa scot rahatu' de limitare.

Am mai vb cu cineva, tot cu M6, mi-a zis ca face service-ul numai in Ungaria, dupa niste probleme la AB Otopeni... dar lui ii este simplu ca e din TM.

Te intrebam pentru ca daca masina ar fi tras intr-o parte dar diferit fata de cum tragea inainte sa o bagi in service, insemna ca au aparatura pe care nu stiu s-o foloseasca asa cum trebuie.

Insa, in cazul tau, a fost vorba de rea vointa nu de prostie.

Ma numar si eu printre sutele de clienti violati de AB si tot stau si ma gandesc cum poti sa infunzi astfel de firme...ma gandeam ca, un set de camere video amplasate strategic prin masina (in timp ce masina se afla in service) ar rezolva treaba, dar nu stiu daca poate fi folosita ca proba in instanta! (din cauza ca filmezi pe proprietatea lor...)

Misto filmuletul. Ce imi place sa sunt asa socati. Ce am mai remarcat e ca spre deosebire de televiziunile noastre marete dau numele firmelor sa poti casca ochii.

Ma uitam la niste controale pe litoral la niste imputiciuni de restaurante. Asteptam si eu sa vad ce restaurant e..sau hotel ce era. nici pomeneala de asa ceva......televiziunile noastre brave pline de reporteri "speciali" nu dau nume, incaseaza tainul dupa ce filmeaza controlul .....

mi-au venit piesele si trebuie sa ma duc sa mi le monteze.

stie cineva cam cat dureaza sa imi monteze un butuc si un actuator? ora de manopera este 200 de ron. mai mult de 2 ore nu are cum sa ia nu?

de obicei au tarife fixe pt lucrare , pretul asta cu ora e doar orientativ

stie cineva cam cat dureaza sa imi monteze un butuc si un actuator? ora de manopera este 200 de ron. mai mult de 2 ore nu are cum sa ia nu?

daca nu pui si montat/demontat turbo, bujii si ceva benzina, poate dura si 2 ore...

am fost eu pt exact acelasi lucru.

Ajuns la ora 9 cand aveam programare

baiatu de la service "dureaza maxim 1,5 h"

am plecat pe la ora 2.

Service mai jeg ca Bavaria Otopeni nu am vazut in viata mea.