Jump to content

Recommended Posts

Stiu Ciupanezu ca incearca sa iasa basma curata,dar cat sa mai suportam si noi?Eu sincer m-am saturat de cate posturi am citit cu persoane care se plang de serviciile Bavaria Baneasa.Imi pun la dispozitie serviciile pentru cei care au avut probleme cu Bavaria Baneasa.Suport eu toate cheltuielile pentru a ne face dreptate in instanta.Daca doar acceptam sa fim tratati ca niste fraieri de dau doar bani pe masini si apoi la service suntem tratati ca niste cersetori ,ne meritam soarta.Eu sincer nu le mai suport abuzurile.Poate sa ia domnul Wolff si restul conducerii Bavaria orice decizie impotriva mea pentru ca sincer nu ma intereseaza.Niciodata nu m-am lasat calcat in picioare cand am avut dreptate,deci nu vor fi ei primii.

Guest poleposition

Totusi, care este legalitatea acelei scrisori de interdictie ?

Se bazeaza pe criteriul aplicat in baruri/restaurante : "ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii" ? Fiind companie privata, presupun ca se pot folosi de magaria asta legal...

Nu profesez in domeniu, dar am si eu studii juridice finalizate si ma depaseste speta asta... :)

Marius, ma poti lamuri ? sunt convins ca ai dezbatut pe marginea acestei scrisori.

Edited by poleposition

Totusi, care este legalitatea acelei scrisori de interdictie ?

Se bazeaza pe criteriul aplicat in baruri/restaurante : "ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii" ? Fiind companie privata, presupun ca se pot folosi de magaria asta legal...

Nu profesez in domeniu, dar am si eu studii juridice finalizate si ma depaseste speta asta... :)

Marius, ma poti lamuri ? sunt convins ca ai dezbatut pe marginea acestei scrisori.

Nu este chiar asa treaba.Licenta pentru a avea un service BMW vine impreuna cu o carte foarte groasa, unde sunt scrise toate indatoririle pe care le ai.Nu poti sa faci chiar ce vrei tu, chiar daca ai platit pentru sediu, cum ti s-a dat licenta asa ti se poate ridica daca service-ul nu mai corespunde standardului.

Ma rog, asa este prin alte tari, chiar stiu si aici, la capsuni, service-uri BMW care au fost inchise deoarece au incalcat in mod constat diferite reguli.Este posibil ca in Romania insa sa difere un pic politica.

Decat sa faceti procese in Romania,procese care se pot intinde pe o durata lunga sau foarte lunga,de ce nu incercati sa sesizati un ziar din Germania . Parerea mea e ca in Romania totul se poate musamaliza,si este foarte adevarat ca ei sunt dispusi sa cheltuiasca oricat pentru a o musamaliza,ca doar tot din banii vostri cheltuie. Nemtii sunt foarte nationalisti,si sunt foarte mandri de marcile lor de renume. Eu sa fiu in locul vostru as merge ,sau macar as incerca varianta unui ziar din Germania. Daca reusiti sa faceti sa se sparga buba si sa izbucneasca un mic scandal acolo,parerea mea e ca va fi mult mai greu de musamalizat. Parca erau si niste membri ai forumului care erau stabiliti in Germania,poate pot da niste pareri daca nu chiar o mana de ajutor.

Guest poleposition
Pai din ce inteleg, chiar pot face asta fara probleme, cu atat mai mult cu cat in scrisoare este copiat si Bernd John, GM BMW GmbH Salzburg - suc. Bucuresti -SUCURSALA ATENTIE !!!

Stiu Ciupanezu ca incearca sa iasa basma curata,dar cat sa mai suportam si noi?Eu sincer m-am saturat de cate posturi am citit cu persoane care se plang de serviciile Bavaria Baneasa.Imi pun la dispozitie serviciile pentru cei care au avut probleme cu Bavaria Baneasa.Suport eu toate cheltuielile pentru a ne face dreptate in instanta.Daca doar acceptam sa fim tratati ca niste fraieri de dau doar bani pe masini si apoi la service suntem tratati ca niste cersetori ,ne meritam soarta.Eu sincer nu le mai suport abuzurile.Poate sa ia domnul Wolff si restul conducerii Bavaria orice decizie impotriva mea pentru ca sincer nu ma intereseaza.Niciodata nu m-am lasat calcat in picioare cand am avut dreptate,deci nu vor fi ei primii.

Nu trebuie sĂŁ suporĂži nimic.

Atunci când ai dat 69 000 € pe un BMW, nu ai cumpĂŁrat doar maÂşina ĂŽn sine ci Âşi servicii premium pentru maÂşina ta.

Inainte de a merge la un ziar din DE, cred ca se poate incerca si la noi.

Evenimentul Zilei are o rubrica numita Protectia Consumatorului, unde publica in mod constant sesizari de-ale cititorilor.

http://www.evz.ro/categorii/detalii-catego...Consumatorului/

Da, dar in Romania o mana spala pe cealalta si amandoua spala curu. Daca ajunge un material bun la un ziar german,si ei publica acel material,fi tu sigur ca se sesizeaza si alte ziare,mai ales ca daca am inteles bine mai sunt si fuctionari nemti la filialele din Romania , si daca un material care vine publicat in Germania ajunge la urechea presei din Romania,abia atunci sa vezi hora.

domnii din conducerea Bavaria Baneasa cred ca angajatii sunt niste sfinti.

Sefii de la birou stiu exact ce oameni au in servis. Sefii de atelier is cei mai mari banditi. Daca e sa faca o smecherie cu ceva piese de schimb sau cu vreo garantie tot la mana mecanicilor ajung, nu vine vreun boss cu cravata din biroul lui sa schimbe o turbina sau niste injectoare cu alte piese din parc. E o adevarata mafie intr-o reprezentanta, foarte bine organizati si pusi la punct. Incepand cu consilierii, sefii de atelier, seful de la piese schimb si mecanicii, toti is pe o mana.

domnii din conducerea Bavaria Baneasa cred ca angajatii sunt niste sfinti.

Sefii de la birou stiu exact ce oameni au in servis. Sefii de atelier is cei mai mari banditi. Daca e sa faca o smecherie cu ceva piese de schimb sau cu vreo garantie tot la mana mecanicilor ajung, nu vine vreun boss cu cravata din biroul lui sa schimbe o turbina sau niste injectoare cu alte piese din parc. E o adevarata mafie intr-o reprezentanta, foarte bine organizati si pusi la punct. Incepand cu consilierii, sefii de atelier, seful de la piese schimb si mecanicii, toti is pe o mana.

Da Caline,dar se vede ca o fac fara frica,e un lant unde au toti de castigat,de la cei mai mari la cei mai mici. Furaciuni sunt peste tot,dar totul are o limita,pe cand in Romania se vede ca totul e off limits. E o chestie sa te fure cu un litru doi de ulei,sa-ti puna litrul de ulei la 30 de euro in loc de 20,si alta sa-ti ceara pe o reparatie de 4000 euro 20000.

Inainte de a merge la un ziar din DE, cred ca se poate incerca si la noi.

Evenimentul Zilei are o rubrica numita Protectia Consumatorului, unde publica in mod constant sesizari de-ale cititorilor.

http://www.evz.ro/categorii/detalii-catego...Consumatorului/

Da, dar in Romania o mana spala pe cealalta si amandoua spala curu. Daca ajunge un material bun la un ziar german,si ei publica acel material,fi tu sigur ca se sesizeaza si alte ziare,mai ales ca daca am inteles bine mai sunt si fuctionari nemti la filialele din Romania , si daca un material care vine publicat in Germania ajunge la urechea presei din Romania,abia atunci sa vezi hora.

Ideea ta e buna si nu te-am contrazis.

Doar ca merita incercat si la noi. Poate iese putin scandal si in RO pe tema asta, desi ma indoiesc si eu.

Concluzie: nu merita sa lasi de la tine in asemenea cazuri, AB pe asta mizeaza.

Cred ca topicul si discutia in sine ar trebui sa le puna niste mari semne de intrebare (caci daca nu au aflat deja, sigur vor afla -de discutia asta-).. La cati clienti au de pe bmwclub.ro +cunostinte ale membrilor, ar trebui sa le fie frica de faptul ca intr-o zi vor ajunge sa nu mai aibe de unde sa intretina reprezentanta, sa nu mai zic ca nu vor mai avea de pece sa fure..

Fara nici o legatura cu AB(depaaaarte de mine, nu i-am vazt nici o data!!!)...

Stiu service-uri unde se lucreaza dupa program si fara factura, cu piese nu stiu de unde....

Iar sefii stiu si impart recolta cu mecanicii.

Castiga toata lumea, in afara de clienti....desi unii sunt convinsi ca platind mai putin castiga ceva....

Eu nu condamn oamenii care fura de foame, ii condamn pe aia care fura din bulimie...

Edited by Cristi B.

Scrisoarea aia este o prostie, o aberatie.Pai ce importanta are ca a scris cineva pe un forum BMW?Aici se poate scrie orice sub protectia anonimatului sau nu.Daca nu le convine, ei sa il dea in judecata si sa ii ceara daune pentru ca i-a acuzat de furt.

Pe forumul BMW, ce sa zic,...sunt vreo 5 forumuri BMW in Romania.

Interdictie pana se rezolva problema.Ce problema?Au verificat si nu a fost nici o problema.Pe de alta parte nu sunt convinsi daca cei din service au fost politicosi sau nu, deci nici ei nu stiu ce sa mai creada.

Eu tot as scrie in Germania sau as suna sa vorbesc cu cineva de acolo.Nu este posibil sa ai un BMW si sa iti fie interzis accesul intr-o reprezentanta oficiala.Este de rasul curcilor.

Neatza,

Am citit toate raspunsurile voastre.Ma bucur ca in sfarsit mai sunt si altii care imi dau dreptate si altii care au trecut la fel prin ce am trecut eu.NU cred ca mai are rost sa spun ce prost m-am simtit cand aveam nevoie sa ma duc sa-mi repar xenonul si eu sau masina mea nu putea intra in service.Am vazut ca a scris cineva aici ca de fapt interdictia era pentru persoana mea.De fapt era si pentru masina.Am sunat fara sa-mi spun numele sau altceva,si cand le-am dat ultimele 7 cifre de la seria de sasiu au spus ca masina apare ca fiind cu interdictie in reteaua Bavaria.Sunt curios sa vedem ce facem colegul cu acea plangere depusa la ANPC.

Sunt curios sa vedem ce facem colegul cu acea plangere depusa la ANPC.

Poate ar trebui sa depui si tu o plangere scrisa la ANPC, sa existe la ei in concomitent cu plangerea userului poleposition.

da. si cred ca cel mai bine plangerile sa fie facute la sediul anpc, nu pe net.

.Am sunat fara sa-mi spun numele sau altceva,si cand le-am dat ultimele 7 cifre de la seria de sasiu au spus ca masina apare ca fiind cu interdictie in reteaua Bavaria.Sunt curios sa vedem ce facem colegul cu acea plangere depusa la ANPC.

Poti sa te inspiri de aici, este o situatie similara. :)