Jump to content

Revizie X5 3.0i

plici

Recommended Posts

Buna ziua :)

Am achizitionat si eu un X5 pe benzina, 3.0i, din 2001, cu 72.500km. Aveti idee cand si cat e urmatoarea revizie?

multam anticipat!

:blink:

plici

79718[/snapback]

Pai ar trebui sa-ti spuna masina. Cand pui contact nu apare la bord un counter cu km pana la urmatoarea revizie?

Eu la 2.5 litri (nu X5, dar motoarele sunt tot alea) la 75.000km mai am 4000 km pana la Inspection II (inspectia mare). Nu e la fel la fiecare masina (=exemplar) pentru ca variaza functie de stilul de condus. Cat = in Austria mi-au estimat Inspection II la 700 euro, la tine s-ar putea sa fie mai mult (am serie 3).

Eh, se vede lipsa de experienta in ale x5-ului la mine. masina e pe drum din germania, ajunge vineri la mine.

Intr-adevar ar trebui sa scrie pe bord, desi eu la 323 cabrio pe care il am acuma, desi imi scrie sa fac schimb de ulei la 20.000 pe bord, eu il schimb la fiecare 10.000. Si ma gandeam ca poate si la X5 e la fel.

Multumesc frumos de raspunsuri :blink: , Dan98 si mchis.

plici

Edited by plici

eu la 323 cabrio pe care il am acuma, desi imi scrie sa fac schimb de ulei la 20.000 pe bord, eu il schimb la fiecare 10.000. Si ma gandeam ca poate si la X5 e la fel.

79820[/snapback]

Evident ca poti sa procedezi la fel si la X5, nu are ce sa-i strice, cel mult cheltui banii de pomana. Si aici sunt discutii si discutii, pana la urma satisfactia personala e cea care conteaza, daca tu esti mai mutumit schimband la 10k (asta presupunand ca nu-ti cere masina mai devreme) atunci da-i bataie si schimba-l :blink:

Evident ca poti sa procedezi la fel si la X5, nu are ce sa-i strice, cel mult cheltui banii de pomana. Si aici sunt discutii si discutii, pana la urma satisfactia personala e cea care conteaza, daca tu esti mai mutumit schimband la 10k (asta presupunand ca nu-ti cere masina mai devreme) atunci da-i bataie si schimba-l :blink:

79858[/snapback]

asa e, am auzit pareri si pareri. si da, parca sunt mai multumitA asa la 10.000. cel putin rau stiu ca nu ii face masinii. :)

e offtopic dar uitati-va ce URAT arata x5-ul asta in interior

mai cere si 40 000 euro aproape

79995[/snapback]

mda, butonasele alea rotunde fac toata smecheria :blink: ....

tot off topic, uite ce mi-am luat eu, ca sa ma laud nu de alta :). oricum la banii pe care ii dau pe ea, cred ca am facut un deal bun (26.000). jentile alea parca ma nemultumesc nitel, dar....cu timpu..le schimb si p-alea.

o zi buna

post-1494-1144902970_thumb.jpg

post-1494-1144902977_thumb.jpg

post-1494-1144902984_thumb.jpg

post-1494-1144902991_thumb.jpg

ah, si mi-a mai venit o intrebare in cap...ca tot m-ati ajutat mai sus. vreau sa-i fac casco si la tiriac mi-au dat o cota de 2200 pe an.... nu e cam mult? la cabrio platesc jumate la omniasig, doar ca la cate probleme mi-au facut n-as mai vrea sa fac la ei.

mh, ce ziceti?

o seara buna

da 26.000 pret CIP. am luat-o in leasing. nu, nu mai recuperez nimica, asta a fost pretul de export, masina am gasit-o la un mosulet care a ingrijit-o de zici ca e noua.

80111[/snapback]

Marfa mashina, super pret, sa o stapaneshti sanatos.

Cat despre moshuletz, shtim shi noi pe unul (cel putzin din auzite, ca cei mai multzi vanzatori de mashini vorbesc de el) care a vandut vreo 200.000 de mashini prin Romania :) . Pe care le folosea doar sa mearga la biserica . :blink:

Edited by MuadDib

Marfa mashina, super pret, sa o stapaneshti sanatos.

Cat despre moshuletz, shtim shi noi pe unul (cel putzin din auzite, ca cei mai multzi vanzatori de mashini vorbesc de el) care a vandut vreo 200.000 de mashini prin Romania  :) . Pe care le folosea doar sa mearga la biserica . :blink:

80201[/snapback]

multam frumos, da nu sunt baiat sa stii :), asa ca am s-o stapanesc sanatoasa :) . Cat despre mosuletz, eu nu stiam ca e asa faimos, eu m-am uitat la datele lui din actele masinii si am vazut ca e nascut in '46 si d-aia am zis "mosuletz".

casco ? cat a ajuns ? la ce valoare e asigurata si unde

80296[/snapback]

e asigurata la 32.000, si mi-a iesit o rata de 2300 pe an (cu niste reduceri ).

la omniasig era mai ieftin, doar ca ti-am zis, nu mai vreau sa am de-a face cu ei.

acu nu stiu daca mi se pare mie (fiind sub influenta noii achizitii), dar parca s-au inmultit X5-urile, cel putin aici in bucuresti :blink:

la tiriac am facut asigurarea!

A VENIT MASINUTA!!!! e o bijuterie, m-am plimbat azi toata ziua cu ea. S-ar parea ca la mine faza cu mosuletul proprietar chiar a fost adevarata, masina e impecabila, arata ca noua. Sunt f mandra de ea, asa ca un cico virtual pt voi :blink: .

Ah, se fura oglinzile si la X5? ca la cabrio am experimentat deja de cateva ori...

o seara buna

sa o stapanesti sanatoasa, fara peripetii nedorite, Km multi si probleme putine. cat despre asicurare tiriac e cea mai buna alegere momentan, sunt scumpi intradevar dar platesc, chiar daca sunt si persoane care au avut probleme cu ei, dar sunt mult mai putini, de cat cei nemultumiti de alte asigurari.

Eu inca le am, asa ca sper ca nu se fura :blink: .

In legatura cu revizia, eu o fac la 15000, asa e recomandat pentru ro, in bord avertizeaza la 30000 parca pt ca asa se fac in vest(benzina, drumurile, sunt mai bune...). Recomand o vizita la service sa vezi daca nu cumva trebuie schimbat ceva: (filtre, ulei, placute etc...), si dupa aceea esti linistita nu mai ai treaba, sti ca totul este ok si up to date.

multam frumos :)

am sa o duc la filaret cred dupa ce o inmatriculeaza astia de la leasing, caci mai am doar o patratica galbena pana la service. Oricum aia de la dealer din germania mi-au facut si TUV (testu ala minune, cred ca am scris bine) la ea :blink:

dar, azi am avut proasta inspiratie sa o duc la o spalatorie automata (d-aia cu perii) si mi-a rupt stergatorul din spate.

aveti idee ce presupune Inspektion II?

sa o stapanesti sanatoasa, fara peripetii nedorite, Km multi si probleme putine. cat despre asicurare tiriac e cea mai buna alegere momentan, sunt scumpi intradevar dar platesc, chiar daca sunt si persoane care au avut probleme cu ei, dar sunt mult mai putini, de cat cei nemultumiti de alte asigurari.

80481[/snapback]

:) hihi, tocmai am avut azi o peripetie nedorita, dar deh....se repara :blink:, e doar un stergator.

Cat despre tiriac, asta am auzit si eu, ca sunt mai putin carcotasi decat altii. si atata timp cat sunt mai amabili decat omniasigul, e ok.