Jump to content

Recommended Posts

Vreau sa-mi schimb jentil de 15" pe 17". Ce parere aveti? Merita investitia?  :blink:

79743[/snapback]

sfatul meu, pe care l-am primit de la altii mult mai in masura, care se pricep e sa iti pui de 16 si eu am avut acceasi intentie sa imi pun de 17 dar in juamte de an salut suspensii , nu se merita sa le tot schimbi din jumate n jumate de an pt look. eu am optat pentru cele pe 16. :)

• 2 months later...
:blink: nu are rost frate.eu am pe 16 dar de 50 in balon si umblu cu 1.9 atmosfere in cauciucuri sa nu simt gropile.astept sa le termin si imi pun de 55 balon la cauciuc ca nu se mai poate asa.intradevar e super in afara pe europeana e foarte stabila in curbe.,din partea mea iti doresc sa-ti montezi de 19'' si sa te muti in jermania ca aia au strazi acolo nu ca in iasi la mine.sau k in buc la voi

Guest poleposition
De ce descurajati omul ? pana una alta eu mi-am schimbat jentile , am trecut de la 15" la 17" 235/17/40, deci talon mic, le am de 1 an de zile in cap, si nu am nici macar o galma nu mai spun de suspensii, absolut nici o problema... trebuie doar sa fii atent la gropi, sine de tramvai, denivelari etc... corect vei merge incet unde Loganu' merge mai repde (adica in gropi), dar cum prinz asfaltul sub gume si sari de 200 altfel se aseaza masina, altfel franeaza, nu mai vorbesc de stabilitatea sporita pe care o ai in curbe... evident nu mai zic de LOOK ! si da, dupa umila mea parere merita. Edited by poleposition

De ce descurajati omul ? pana una alta eu mi-am schimbat jentile , am trecut de la 15" la 17" 235/17/40, deci talon mic, le am de 1 an de zile in cap, si nu am nici macar o galma nu mai spun de suspensii, absolut nici o problema... trebuie doar sa fii atent la gropi, sine de tramvai, denivelari etc... corect vei merge incet unde Loganu' merge mai repde (adica in gropi), dar cum prinz asfaltul sub gume si sari de 200 altfel se aseaza masina, altfel franeaza, nu mai vorbesc de stabilitatea sporita pe care o ai in curbe... evident nu mai zic de LOOK ! si da, dupa umila mea parere merita.

94729[/snapback]

subscriu