Jump to content

Harsova - Constanta loveste din nou!

Vampiroiul535

Recommended Posts

Guest poleposition

este drumul dintre Constanta si Tulcea, acolo am luat si eu de curand o imensa groapa sapata de drumari, tot in depasire... am scapat doar cu scut si deflector spart, noroc ca nu m-a aruncat de pe sosea.

Am vazut si eu azi stirea...

edit: sunt convins ca a luat o groapa din asta, sunt adevarate capcane nesemnalizate, dar nu zic astia toata povestea.

Cum sa piarda asa din senin controlul, e bull shit.

Edited by poleposition

este drumul dintre Constanta si Tulcea, acolo am luat si eu de curand o imensa groapa sapata de drumari, tot in depasire... am scapat doar cu scut si deflector spart, noroc ca nu m-a aruncat de pe sosea.

edit: sunt convins ca a luat o groapa din asta, sunt adevarate capcane nesemnalizate, dar nu zic astia toata povestea.

Dumnezeu sa-i ierte!!

Ciudat sa se loveasca asa frontal macar 1 dintre ei putea sa traga dreapta sau stanga in ultima clipa.

ceva de genu astal mi s-a intamplat mie acum 6 ani chiar eram cu o dacie am tras de volan in dreapta am iesit cu rotile din dreapta de pe carosabil noroc ca nu aveam viteza si ca n-am franat. si ca eram inttr-o dacie care prindea max 80

Nu a luat nici o groapa! Omul s-a bagat in depasire pe urcare.. drumul respectiv are niste dealuri foarte inselatoare si nu rareori te trezesti cu masina in fata... Eu personal am patit-o si am arat vreo 100 de metri de lan de floarea soarelui! De atunci franez mereu inainte de coama dealului.

Apropo omul venea de la gratar! La pariu ca avea cel putin 2 beri?

Edited by Vampiroiul535

Nu a luat nici o groapa! Omul s-a bagat in depasire pe urcare.. drumul respectiv are niste dealuri foarte inselatoare si nu rareori te trezesti cu masina in fata...

DACA soferul respecta semnalizarea existenta (panouri / marcaj) traiau si astazi. Inconstient!

drumul ala spre tulcea e intr-adevar cu 2 fete: asfalt bun pe de-o parte dar si ingust, cu copaci, pe de alta parte....

Hai, mai, ca nu toti ne-am nascut pe Autobahn <_<

Ala este drumul pe care se duceau parintii nostri la mare, de multe ori cu noi pe bancheta din spate. Singura problema era griblura pe care o puneau drumarii pe sectorul dinainte de podul peste Dunare. Numai sticla vedeai pe kilometri de sosea (de la parbrizele norocosilor)

Drumul este Harsova - Tulcea, nu are lagatura cu Harsova - Constanta. Cat despre gropi nu vorbiti daca nu stiti, asfaltul este perfet, zona unde sa intamplat accidentul nu are copaci pe margine, vizibilitate exista nu era foarte abrupta panta, dupa parerea mea cred ca a intrat in depasire cu viteza foarte mare, venind lansat din spatele masinii pe care a vrut sa o depaseasca, iesind direct in fata celui cu cielo. Nu vorbesc din carti sau de la stiri, am ajuns la locul accidentului la maxim 10min. de la impact, inca nu scosesera oamenii din masini. Urat accident, o zi neagra pe respectivul drum, la nici 10km departare intr-o curba un motociclist a cazut si are picorul in ghips, la 30km spre tulcea in padure la topolog am mai vazut doua masini, una rasturnata pe marginea drumului si una intrata cu rotile in sant, dar nu cred ca erau victime la accidentul respectiv.

Dumnezeu sa-i ierte pe cei decedati, si sa dea putere familiilor indoliate.

tot timpul e un "bolid de mare putere" sau "masina sport de mare putere"

mi se pare mie? sau pro tv-ul are ceva cu bmw-urile? pentru ca in nici un caz masina nu era bolid...

vreau si eu sa aud adevarul, sa inceapa reportajul cu "un sofer inconstient la volanul unui BMW" sau "un tampit care nu stie cand sa depaseasca" sau "soferul unui autoturism a depasit ca nebunul"

oricum, asa se intampla cu nebunii... fac tampenii de genul acesta si dupa trebuie sa sufere oameni nevinovati, cum ar fi cei din cielo si pasagerii din bmw pentru tampenia soferului... trist... foarte trist...Dumnezeu sa-i ierte

tutusi, depasesti in panta? o fi bine? o fi rau ?

• 2 weeks later...
  • 6 months later...

fiind nou pe forum acum citesc topicu ;D

si pot sa spun si eu k parintii mei sunt din Harsova

si bmw`u din accident a fost dus in curtea politiei din Harsova si ziceau astia k are acul la 185 km/h

baiatu kre a murit este dintr`un sat de langa Harsova numit Ciobanu :)

Dar s-a gandit cineva ca POATE a accelerat si soferul din masina depasita???

Stiti voi... "ma face asta cu BMW-ul... las' ca-i arat eu!"

Si daca accelera ce ? Daca era om cu capu pe umeri dadea-n frane si se retragea la loc.

ma va zic eu :) k il cunosc omu era bolnav dupa viteza

nu k se grabea

din cate stiu.. el park mai avea un renault modificat :lol:

de facea liniute cu el cand eram eu mai micutz:)

ce sa mai judecam mortii acum..

eu am o vorba :)

Mortii cu mortii ,Vii cu vii....

Vii se fwt , Mortii se`mput

nu e periculoasa zona, am mers de multe ori.. dar te imbie sa ii dai talpa. De regula nu e foarte circulata, asfaltul este bun si drumul nu e plictisitor, are toate ingredientele care il fac un drum placut la condus. Daca nu ma insel a intrat si in preferintele multora intr-un topic legat de cele mai placute drumuri de plimbarit cu masina din tara. Dar daca nu il cunosti si mergi foarte tare poti avea probleme, curbe la 90% in varf sau imediat dupa varful de panta si alte chestii de genul asta... Nu e un drum pe care se pot face depasiri usor cu exceptia catorva portiuni