Jump to content

Folie geamuri,care arata mai bine?

teneighty2000

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Parerea mea ca 50% pe toata masina nu are rost sa pui, nu prea se vede diferenta, daca tot vrei sa fie la fel toata masina, si sa arate bine, pune 35%..

Sau chiar mai inchisa, da ajunge 35%.Arata chiar bine cu 35% toata masina.

Parerea mea ca 50% pe toata masina nu are rost sa pui, nu prea se vede diferenta, daca tot vrei sa fie la fel toata masina, si sa arate bine, pune 35%..

Sau chiar mai inchisa, da ajunge 35%.Arata chiar bine cu 35% toata masina.

Corect . Si 50% pe toata masina chiar se vede si e ok . Dar 35% e compromisul ideal . Cine vrea calumea , sa puna 5% :)

Folia pe parbriz mi se pare o prostie ...

Cine vrea sĂŁ nu fie vĂŁzut, sĂŁ-Âşi punĂŁ cagulĂŁ :)

Eu o sa-mi pun folie pe parbriz, insa e speciala pt asa ceva. Practic e fff putin colorata, aproape imposibil de observat, insa are protectie solara ridicata. La mine daca bate soarele se incinge rau pielea si e cam aiurea.

• 5 months later...

Am inteles ca mai nou, nu ai voie cu nimic pe fata.... nici acei 73%.

A fost oprit un prieten zilele trecute si spunea ca s-a rugat 30 min de gabor sa nu ii ia talonul. L-a sfatuit sa scoata folia pe fata.

Mi se pare o porcarie... de ce mai sunt "legale" daca oricum nu am voie sa le am?

Eu am 73% pe fata.... si mi-e frica sa nu ma opreasca un castravete d-asta sa imi ia talonul.

amicul tau avea si el tot 73% sau mai putin ?????

in carte scrie ca nu ai voie sa pui nimic in raza de vizualizare a soferului ( adica laterale fata si parbriz), se dau autorizatii pt bani, acum ca iti pui 73% transparenta pe fata nu cred ca e vreo problema, nici nu cred ca mai trebuie sa pui stikeru ala in geam sau sai dai foaia cu autorizatia de pe fata la gabor ca oricum e cam dificil de observat

Eu mi-am pus 50% pe lateralele fata + laterale spate si 20% luneta ... sunt extrem de multumit, vara nu-mi mai bate soarele in cap ... si cu politia chiar nu am probleme.... cand m-au oprit ,eu le-am spus ca am si folii fata mai in gluma mai in serios :twoup: iar ei mi-au spus sa nu-mi fac probleme ca ma vad in interior, daca nu ma vedeau ma luau la intrebari despre foliii

http://img842.imageshack.us/img842/5378/15092010m.jpg

Edited by edy1092

Nu stiu daca iti mai spusesem tie faza cu politia....

Stiu ca am mai vorbit cu tine pe subiectul asta. Ideea e ca, experienta cu politia pe care a avut-o prietenului meu ( cea descrisa anterior ) s-a intamplat acum cateva zile.

Este a 2-a persoana pe care o aud sa fi avut problema asta.

• 2 weeks later...
Cea mai aspectoasa e cea complet neagra insa cea mai recomandata(legala) e cea de 5%.

:twoup:))))) cea mai recomandata (legala) e cea de 5% transparenta sau opacitate???

aici se vorbea si de folie fata deci nu stiu cate de legala e cea de 5% de care zici

atata timp cat nu mergi cu becul aprins in masina diferenta intre complet neagra(100%) si cea de 5% este aproape insesizabila din exterior in interior, ci doar din interior in exterior este ceva mai dificil de vazut prin ea, noapte ma refer, ziua nu ai nici o problema