Jump to content

[Vand] piese auto (orice marca)

Recommended Posts

• Replies 590
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Salut !!!

M-ar intresa si pe mine un alternator (masina din semnatura)

~ cel vechi de pe masina este un Valeo 120 A (am atast si poza)

~ Part number 12312247405 (de pe realoem)

Il am nou ,tot pe Valeo 1340ron + piesa veche .

Edited by POIUYT

man, am si eu nevoie de preturi pe original si pe producator pt.

senzor temperatura G62 pt AUDI A4 si set placute frana fata si spate

serie: WAUZZZ8E13A206263

multumesc

zi-mi datele masinii ca nu imi selecteaza seria :twoup:

an

motor

kw

salut pentru un vw polo 1.2l 47kw af2003 amortizoare/telescoape, fata ambele un pret sau mai multe daca is mai multi producatori ms!

AMORTIZOARE FATA BOGE 205

AMORTIZOR FATA BILSTEIN 188

AMORTIZOR FATA MONROE 190

BUCATA , si sunt pe ulei

Edited by POIUYT

• 2 weeks later...
salutare plat_inio

ce ai mai facut cu masina?

Eu am rezolvat-o pe a mea. A avut injectoarele blocate. Eroarea de pe tester era "presiune scazuta pe rail" insa nu vad care e legatura cu injectoarele. Poate pentru ca dadea motorina toata pe retur.

bafta

Problema asta cica asa avea si eu .... "presiune scazuta pe rail" si cica 2 injectoare pe duca ... vreau sa vin si eu cu masina la cineva care chiar se pricepe, nu asa zisi mecanici care si-au luat un tester si s-au facut garajul service.

In cazul meu masina a stat foarte mult pe bara (din februarie cand am avut un accident si mi-am distrus radiatoarele capota si farurile dar fara sa stric prea rau bara fata :twoup::) ) si tocmai acum cand am fost sa iau masina am aceste probleme + debitmetru aer ( de la 1500 rpm nu mai trage deloc) toate acestea se pot strica din cauza ca a stat masina sau vre`un mecanic de la service sa fi facut vre`un schimb ?

a stat masina sau vre`un mecanic de la service sa fi facut vre`un schimb ?

se poate.

incearca un topic la probleme tehnice pt detalii si impartirea de experiente cu colegii :twoup:

Edited by POIUYT

salutare plat_inio

ce ai mai facut cu masina?

Eu am rezolvat-o pe a mea. A avut injectoarele blocate. Eroarea de pe tester era "presiune scazuta pe rail" insa nu vad care e legatura cu injectoarele. Poate pentru ca dadea motorina toata pe retur.

bafta

Problema asta cica asa avea si eu .... "presiune scazuta pe rail" si cica 2 injectoare pe duca ... vreau sa vin si eu cu masina la cineva care chiar se pricepe, nu asa zisi mecanici care si-au luat un tester si s-au facut garajul service.

In cazul meu masina a stat foarte mult pe bara (din februarie cand am avut un accident si mi-am distrus radiatoarele capota si farurile dar fara sa stric prea rau bara fata :twoup::) ) si tocmai acum cand am fost sa iau masina am aceste probleme + debitmetru aer ( de la 1500 rpm nu mai trage deloc) toate acestea se pot strica din cauza ca a stat masina sau vre`un mecanic de la service sa fi facut vre`un schimb ?

Ai PM cu service-ul unde am fost eu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.