Jump to content

Biciclete BMW

adrianrus

Recommended Posts

@Ciupanezu masinile noastre nu au un astfel de pret?

Am cerut o oferta de pret. Sunt foarte curios.

Nu.

Un BMW are un preĂž foarte corect pentru ceea ce oferĂŁ.

O bicicletĂŁ BMW este doar un produs de marketing, se folosesc de imaginea firmei pentru a vinde niÂşte biciclete la un preĂž foarte mare.

DacĂŁ vrei o bicicletĂŁ de calitate, cumpĂŁrĂŁ o bicicletĂŁ Trek, Kona, etc.

Vei vedea cĂŁ o bicicletĂŁ Trek de 1000 € e mai bunĂŁ decât o bicicletĂŁ BMW de 3000 €.

eu cunosc pasionati care ar da oricat pe o bicicleta ...Sunt si la astea niste upgradeuri de la cadru pana la frane pe pistonase ..etc etc de te doare capul ..si niste preturi ca la motociclete <_< .Ma bucur ca nu am asemenea pasiuni ...

cat o fi una de copil?

am luat o bicicleta pt fiumeu, de la Decathlon, sub 400 roni, are ce vroiam: lantul complet ascuns, roti ajutatoare, claxon, frane; designul insa nu se compara, e o bijuterie bicla de la BMW

ce-avea finisajul sudurilor?

Nimic deosebit, arata ca asfaltul in Romania.

Opreste odata, macar de curiozitate, la Lifestyle (la AB Baneasa) si admira-le de aproape. Ai sa imi dai dreptate.

Deja am dotat vitezomanul. Cand i-o ramane mica o sa caut alta, poate atunci (desi din principiu resping articolele "pentru fanii" marcii, trupei, filmului etc)

LE totusi o sudura intre 2 tevi e o sudura intre 2 tevi...

Edited by LoLa

Cred ca daca se putea o sudura mai mica s-ar fi facut pe Ăžoacla BMW; in cele 2 poze e diferenta de pozitie, de solicitare si de forma (cel putin).

Nu ma deranjeaza sudura de la BMW.

E adevarat, de ceva vreme circul doar cu gipane prin Romania si nu ma prea streseaza asfaltul in valuri. Tu poate circuli in Romania cu E46-le tau si te crezi in Suedia. Ye inteleg, dar asta ramane doar un moft. Mai bine ia-ti o bicicleta BMW, mai dai jos din bacon. <_<

Au, ce doareeee <_<

Aici se discuta despre biciclete BMW, Lola. Iar la capitolul acesta, am mers pe bicla (o semicursiera Sputnik fara suduri hidoase) mai multi kilometri decat altii cu masina.

Despre bacon este deschis un topic dedicat. E cateva topice si despre jipane, poti sa ye afirmi acolo. :)

Edited by CC23298

bicicletele sunt mediocre (cel putin ca dotari)... si consider ca se adreseaza mai mult fanilor BMW, ca sa aiba ce asorta masinilor... Nu-mi dau cu parerea referitor la cum s-ar "comporta" o astfel de bicicleta, pentru ca nu am "probat-o". Indiferent de calitatea bicicletei, pretul este CLAR cel al firmei. Daca BMW stie sa faca masini, nu inseamna ca se pricepe si la biciclete. Nu spun ca n-ar putea sa faca asa ceva- spun doar ca n-are cercetare in acest domeniu- majoritatea conceptelor fiind preluate de la cei care au "studiat problema". In domeniul bicicletelor e nevoie de mult mai multa cercetare decat am fi tentati sa credem. Firmele mari care se ocupa numai de biciclete (nu dau aici nume) si de tot echipamentul ce tine de sportul pe 2 roti au echipe de rideri profesionisti care le testeaza/ imbunatatesc/ isi tocesc genunchii pe trasee- atat in concursuri, cat si in antrenamente. Acesti rideri sunt mana in mana cu proiectatii, de cele mai multe ori fiind chiar ACEIASI... cam asta ar fi... zice unul care se (mai) da <_<

• 2 weeks later...
si-a luat azi un prieten de-al meu o bicicleta KTM Tombstone, a dat pe ea 300e, aproape noua. Super bicicleta, m-am plimbat cu ea vreo juma de ora.http://img259.imageshack.us/img259/4969/dsc00898ad7.jpg Edited by Calin78