Jump to content

Imagini oficiale noul Seria 5 GT

Guest mar33

Recommended Posts

Uite asa imi creste mie valoarea la masina.... <_<

:) +1.

Dupa parerea mea, arata oribil la exterior. Interiorul e frumos, imi place. Cum zicea si alex, au revenit la 4 ceasuri, dar si la bordul orientat spre sofer.

nah...fain...daca castig la loto ma gandeam la un BMW nou....dar cred ca pastrez E46-le!

Ugly rau, pe dinafara zici ca-i ceva kia sau Daihatsu, oricum, nici narile parca nu mai dau a bmw....

Interioru-i beton....macar atata!

Nah frate, rad aia de la Pininfarina de se sparg....

Edited by Rhaziel

Acum ne facem si o idee cam cum va arata viitorul Seria 5 sedan. Cam uratica , de departe cel mai nereusit model BMW la exterior , la interior este un vis. Motorul ce o mai salveaza.

mie imi place cu exteriorul nu am nimaca impotriva...este ceva nou <_<

daca as avea bani de un e60 sau noua serie 5gt m-as duce pe modelul nou....apropo cum se cheama caroseria e..?

Edited by alinelly

F07 , E-urile nu mai sunt , E93 fiind ultimul , de la noua Seria 7 F01 sa trecut la F-uri . Edited by Billy MPower

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.