Jump to content

al 2-lea e36 , de data asta mult mai puternic

RazvanCRD

Recommended Posts

Intrucat nu-mi mai ajungeau cei 115 cai ai lui e36 318i m43 , m-am decis sa maresc herghelia , ideea era sa pun un alt motor pe fosta , dar intrucat n-am timp si nu pot sa stau fara masina , mi-am luat-o ca atare , este vorba de un 325 i , din 93 vanos , care pot spune ca este impecabil , motorul este brici , interiorul f bine ingrijit , exterior se prezinta bine fara pic de rugina ...

are tobele originale ceea ce-mi place fiind foarte silentioasa , si pot auzi motorul cu sunetul lui excelent

masina are urmatoarele :

- abs (momentan nefunctional dar nu am ajuns inca la tester sa vad unde e buba )

- dublu clima manuala

- incalzire scaune

- volan piele si nuca schimbator la fel

- ceasuri albe

- interiorul deschis la culoare (tre sa am grija cu jegu ... <_< )

- scaune sport

- oglinzi M

- bara spate M

- ploape

- xenon de 8000

- jante aliaj pe 16 cu gume f bune

- blocant

- proiectoare

- trapa electrica

- geamuri electrice

- suspensii sport

- pleoapa luneta

- folie din germania (f buna caliate)

- muzica (nu am subwoofer dar am cablurile trase )

- alarma cu inchidere

- spalator faruri

consumul mixt care l-am scos mergand zilnic jumate oras jumate ies spre autostrada , desi o cam calc , 11% ; oras 13-14 si la drum inca nu st (318 imi lua 9-10 mixt , oras 10-11 si la drum 6-7 si cand am calcat-o rau 8,5 % )...

325 o am de vreo 3 sapt , nu am ce sa-i fac in afara de abs , este f bine intretinuta si merge impecabil pot sa incep tuningul , stopurile negre mi le-am luat de la cealalta (care tot alba este si a ramas in familie dar la alt membru ) , angel eyes cu neon , si un kit turbo, poate i-as pune si un eleron original , dar nu sunt inca sigur si in ultima faza , dupa ce decizie iau cu spoilerul fata , un alb cameleo o s-o prinda perfect , aaa si era sa uit un parasolar alb la parbriz care inca nu am gasit unde sa-l pun (daca stiti , da-ti-mi un pont)

se poate vedea in doua din poze si 318 ele (dublu clima si el digitala , geamuri el , faruri tuning cu angel eyes , folie spate gume noi , si jante aliaj acum mai nou, lumini interior albastru inclusiv sub scaune )...

mica zgarietura de pe spilerul spate am reusit s-o fac eu intr-un stalp dala mic pe care l-am si indoit :)

poze :

post-11708-1243076358_thumb.jpg

post-11708-1243076366_thumb.jpg

post-11708-1243076376_thumb.jpg

post-11708-1243076384_thumb.jpg

post-11708-1243076395_thumb.jpg

post-11708-1243076402_thumb.jpg

post-11708-1243076411_thumb.jpg

post-11708-1243076418_thumb.jpg

post-11708-1243076427_thumb.jpg

post-11708-1243076461_thumb.jpg

post-11708-1243076469_thumb.jpg

Edited by raisa

da , ELM a avut nr ... ai vaz pe autovit ? sau ai vaz personal ?

Si personal si pe autovit. Mi-a placut masina f.mult. F.ingrijita, nu isi arata deloc anul. Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea sa ramana cel putin aceeasi stare f.buna! <_<

sigur ca sunt genul ... doar cu criza asta <_< ca ma gandesc la gumele alea , mai sunt si bune ... acum ma rezum numai s-o calc sau s-o scartai la plecari , dar las ca fac eu rost de niste pingele sa ma invart :)

apropo , mi-au schimbat nickul , multumesc si multumesc si colegului care mi-a spus pt ca nu st , eu vroiam sa fac altul , acum numai e nevoie ....

Edited by RazvanCRD

si eu am vrut masina asta. am sunat proprietarul de 2 ori pentru un schimb cu fosta mea masina, dar nu a vrut.

arata foarte bine. personal stopurile negre pe masina alba nu imi plac deloc, si nici ceasurile alea albe....dar fiecare cum ii place. esti sigur k are blocant ??? sau doar din ce ti-a zis fostul proprietar ?

ar merita si pe fata bara de M, si niste semnale albe la faruri.