Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

imi pierde apa

Recommended Posts

acum vreo doua luni m-a lasat pompa de apa pe la mama dracului , dar am avut noroc ca am reusit sa o schimb acolo , dupa asta am vazut ca imi pierdea apa , am vazut ca era un cot de la vasul de expansiune rupt , am schibat si vasul, dupa asta imi pierdea apa pe la furtunul superior al radiatorului , l-am schimbat si pe el si furtunul inferior , dupa asta tot imi pierdea apa si am schimbat si furtunul de aerisire al vasului si capacul vasului

problema este ca nu se vede pe unde pierde acum apa , nu este nici un semn , doar ca masina lasa o balta sub cand e parcata , cu cat e parcata mai mult cu atat e balta mai mare

unde credeti ca este?

Edited by thecreator88

Bun, sa speram ca-ti pot fi de ajutor, desi eu n-am benzina. Prima oara am pierdut apa pe la o garnitura de la un furtun care intra in blocul motor in partea dreapta, cum te uiti de la botul masinii spre spate (sper sa fie si la benzina la fel). Se poate verifica usor, daca ai si acolo e buba, se prelinge pe blocul motor, si se vad niste depuneri. Asta se intampla foarte rar, la mine s-a intamplat.

A doua oara pierdea pe la furtunul care duce spre pompa de apa. Se auzea un clipocit sub capota.

Asta ne duce spre a treia oara: Furtun schimbat, dar, ATENTIE, se pare ca la service au uitat sa puna si garnitura aferenta noua (in locul unde ala intra in pompa de apa). A fost ok cam 2 luni, cand iar am inceput sa gasesc apa sub masina. Simptome: de data asta se audea un scrasnet, un suierat, mai ales cand opream motorul. Unde am dus-o si mi-a reparat-o, de data asta bine, mi s-a spus ca, daca nu s=a pus macar niste silicon in locul garniturii aleia, in timp iar incepe sa piarda. La mine asta s-a intamplat, concomitent cu faptul ca s-a stricat capacul de la vasul de expansiune: rezultat - si acum am mana oparita, la cat a sarit in sus lichidul de racire. A trebuit sa schimb si pompa de apa si o curea si (crede-ma, is afon la tehnica <_< ) chestia aia legata de rece/cald ( nu stiu cum ii spune).