Jump to content

trancanit geamuri

Recommended Posts

Mie mia cedat plasticu acela dintr`o prostie, am dat odata prea tare cu usa "eram nervos" si cand am deschis geamul imi trosnea ceva prin usa. Nu e complicat deloc sa il repari iti trebuie 2 soricei si circa 45 min si rezolvi problema. si o sa stea fix din nou dar zogomotele nu dispar:)) <_< :)

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu trosneste nimic.. ramane sa-l ung si eu sa vad poate os fi si eu norocos sa zic peste 2 luni ca am dat si nu se mai aude nimic.. oricum e cea mai ieftina solutie existenta, cand ajung pe la real cumpar un Elf din ala recomandat de cineva care a dat si a scapat <_<

ce ai incercat pana acum sa-i faci la geam?

Rhaziel daca tu zici ca e de la cheder, la alea pe spate de ce nu trancane? alea nu au chedere ? nu sunt la fel ? e vorba de macara !!!

pentru ca alea de pe spate ma gandesc ca le deschizi mai rar...

ma eu sper sa nu te superi pe mine

da trageti un geam termopan din ala cu deschidere in doua sensuri si ai rezolvat problema nu mai scartaie numai troncane

sa stii ca eu glumesc sper ca nu te-ai suparat

creca ar fi smecher termopanu :))))))) Facut sa reziste.. sa reziste.. sa reziste.. sa reziste.. sa reziste.. sa reziste.. sa reziste.. <_<

mai ce va stresati atat?

gummi pfledge e foarte bun.

eu am folosit si o solutie de la ELF, o solutie de lubrifiere, practic merge orice lubrifiant rezistent la apa.

eu am dat de vreo 2 luni de zile si nu se mai aude nimic. in caz ca reapare scartzaitul... dau din nou. dureaza 2 minute. se da doar in partea de sus a usilor intre chederul mare (chederul de pe usa nu cel de pe masina) si usa. de acolo vine zgomotul.

Eu am dat intre chederul de pe masina (nu cel de pe usa) si masina. Deci, probabil ca difera..

Nu-i nimic. <_< si zici ca la tine s-a rezolvat de la plasticu ala?

da,geamul acum nu se mai misca, dar zgomotele nu au disparut, trebuie sa dau cu ceva pe chedere si sper sa se rezolve

ins1dez, nu tragi nicio concluzie?

am luat Elf de la real, am dat cu el, nu a disparut, problema e de la macara, cand e lasat geamu jos si misc de el fata spate stanga dreapta se aude TRANCANITUL care il aud si in masina, deci e de la macara la mine <_< De ce a fost mai naspa nu am scapat!!!

la mine vibreaza cand e geamu lasat jos dar nu de tot si in afara de asta face un zgomot tare ciudat cand il las jos sau cand il inchid, troncane parca se rupe ceva acolo si merge greu si la deschis si la inchis parca il tine ceva. de la ce naiba o fi ? <_<

p.s. la ambele geamuri face la fel

Salut,plasticul ala de la geam de care se tot vorbeste se poate cumpara separat de macara si ce denumire are,eventual daca puteti sa postati un link de pe real oem cu el sa stiu ce sa cumpar,pt.ca i-mi trancane foarte tare geamurile cand sunt inchise daca le deschid putin nu se mai aude e posibil sa fie de la acel plastic?Si inca ceva,daca e lasat jos si deschid si inchid portiera zici ca se sparge asa se aude.Masina e36.Va multumesc Edited by ral

Salut,plasticul ala de la geam de care se tot vorbeste se poate cumpara separat de macara si ce denumire are,
nu se gaseste separat :)

Cum ti-ai dat seama ca era o intrebare? Eu am crezut ca e o afirmatie <_<

Esti cumva profesor de romana?Cu chestii de astea ai tu 1917 posturi?Se intelege si fara semnul ? Tu cand scrii repede nu ti se intampla sa mai mananci din litere sau sa omiti o virgula,punct ?!