Jump to content

trancanit geamuri

Recommended Posts

Citeste inca o data (poate pentru prima data) ce ai scris si ai sa vezi la ce ma refer. Cand scrii pe un forum si astepti raspunsuri, scrie asa cum e normal. Ca lumea sa inteleaga si sa te ajute. Daca scrii cum esti tu obisnuit s-ar putea sa nu-ti raspunda nimeni. Iar daca te grabesti (nu vad de ce ai gresi, pentru ca scrisul nu e un lucru pe care abia ai invatat sa-l stapanesti (cred)) mai bine nu mai scrii; revii cand nu mai esti in graba.

LE: Serios iti spun ca eu cand am citit prima parte m-am bucurat ca am aflat ca se gaseste separat platisul ala, pentru ca eu stiam ca nu.

Edited by chriss

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Citeste inca o data (poate pentru prima data) ce ai scris si ai sa vezi la ce ma refer. Cand scrii pe un forum si astepti raspunsuri, scrie asa cum e normal. Ca lumea sa inteleaga si sa te ajute. Daca scrii cum esti tu obisnuit s-ar putea sa nu-ti raspunda nimeni. Iar daca te grabesti (nu vad de ce ai gresi, pentru ca scrisul nu e un lucru pe care abia ai invatat sa-l stapanesti (cred)) mai bine nu mai scrii; revii cand nu mai esti in graba.

LE: Serios iti spun ca eu cand am citit prima parte m-am bucurat ca am aflat ca se gaseste separat platisul ala, pentru ca eu stiam ca nu.

Nu vreau sa intru in polemica cu tine,dupa cum vezi colegu a inteles si a zis ca nu se gaseste separat.Scrisul il stapanesc din clasa 1,dar pe acest forum se scrie la tastatura calculatorului nu scriu de mana.

Si vezi ca aici ai scris gresit ,,platisul ala''

Bafta

Edited by ral

daca este vorba de plasticul care este pe sina geamului si intra macaraua in el ..acel plastic se gaseste de cumparat separat

am fost cu piesa la reprezentanta pentru ca nu stiam cum se numeste sau ce sa cer sa nu fiu inteles gresit si mi l-au dat

Nu este vb.de acel plastic,is doua bucati rotunde in care vin picioarele la macara in ele,is puse pe o sina,am inteles de la baietii din service ca numai la E36 este mecanismu asta.

Am reusit sa gasesc piesa respectiva,se poate comanda si separat costa 6 lei cod oem:sliding piece 51321938884,atasez si o poza.

DA ? ce tare <_< dar de ce nu o gaseste si la e46? vad ca numai la e36 dupa sare e85,e86.. etc

Edited by ins1dez

eu am intrebat la dealer acum ceva timp si mi-au spus ca nu se comercializeaza separat si ca daca vreau cumpar toata macaraua cam 350lei. imi pare rau ca nu am avut problema asta in garantie. nu imi vine sa dau atat doar pt o piesa de cacao. o sa fac cum au facut si alti prin prinderea cablului de piesa cu "soricei".

eu am intrebat la dealer acum ceva timp si mi-au spus ca nu se comercializeaza separat si ca daca vreau cumpar toata macaraua cam 350lei. imi pare rau ca nu am avut problema asta in garantie. nu imi vine sa dau atat doar pt o piesa de cacao. o sa fac cum au facut si alti prin prinderea cablului de piesa cu "soricei".

pai nu vezi ca se gaseste piesa separat ? numai ca la E46 nu are cod.. dar la celelate au ? adica ce .. la e46 tre sa cumperi toata macaraua ? nu cred.. EU merg pe premiza ca se potriveste de la e36 adica pt celelate modele e acelasi cod, daca nu s-a schimbat piesa la celelate , nu s-a schimbat nici la E46 sau E46 e mai cu mot ?

M-am hotarat sa incerc si eu solutia asta cu "soricei". Si la mine e clar de la macara....pot sa trag de geamuri in sus cam 1 cm, si al meu si al pasagerului.

Solutii pe chedere am incercat de toate felurile de m-am saturat si nici una n-a avut efect mai mult de 1-2 zile.

O sa revin cu rezultate....

si la mine face la fel troncane geamul din stanga si masina e din 2004 10 deci mai noua totusi.....am incercat si eu cu o solutie pentru chedere dar nimik....sa fie si la mine tot de la macara??? geamul nu se misca dar am observat ca daca inchid usa cu geamul deschis se aude asa un zdranganit de geam se deplaseaza in cheder......de unde pot comanda wd 40?? multumesc

da o sa va spun dar cum zic ceilalti ca e de la macara nu as crede odata ce am dat cu solutia asta pe cheder si nu mai face ...automat ca e chederul de vina.......cred ca trebuia sa fie ca la mercedes cu cheder asa din carpa am mers cu un e clase si nu auzi nimic de afara....urmatoarea masina mercedes.... <_<