Jump to content

probleme amortizoare

Recommended Posts

nervi mari ....... nus daca sa mai discutat de probleme cu amortizoarele fate pt bmw ...

dar eu tocmai am luat o teapa foarte frumoasa cu amortizoarele noi.....

miam pus pe masina amortizoare meyle care cica toate lumea le lauda... :blink: ( .

am umblat ce am umblat si am zis sa le fac un test ca mi se parea ca is cam moi si la test am ramas surprins ca mia zis tipu de acolo ca cica telescopul de pe dreapta mai are can 25% si cel din stanga este la 0% pan acum ok.... leam dat jos si trimis in garantie primit foarte promt raspuns ca nu sunt telescoapele de vina ca gropile din romania si cu asta miau inchis gura .... ce as mai putea sa fac ..... <_< :) :bashwall: :unsure: sa mentionez ca masina este un bmw 316i din 1994 model compact

DECI AMORTIZOARE MEYLE SI ORICE PRODUS MEYLE SUNT DE ....

Edited by tripelx

Exact, sunt de aceeasi parere.

Sincer daca iti luat amortizoare de la dezmembrari, cred ca erau mult peste meyle.

pff.. eu vand niste amortizoare second de spate originale si de fiecare data imi sare lumea in cap cu astea meyle ca-s cele mai ieftine... si ca, cum am eu tupeu sa vand ceva second la pretul care poti sa iei tampeniile astea noi.. TAREEE FRATEEE!!!

numai manopera sa le schimbi intr-un service autorizat ca sa beneficiezi de garantie e ~200 ron..

Edited by ins1dez

tripelx, nu stiu de unde ai auzit tu ca MEYLE ar fi prea stralucite... imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat dar nu prea ai ce sa mai faci... <_<

ins1dez, stii tu...multi romani sunt putin inapti...sa nu spun altfel. E faza aia...decat sa-si cumpere bmw sau mercedes la mana2a mai bine cumpara peugeot 307 nou...da domle e nou si am garantie la el 17 mii de secole ... :| iar la replica asta eu inchid gura si fac stanga imprejur.

pff.. eu vand niste amortizoare second de spate originale si de fiecare data imi sare lumea in cap cu astea meyle ca-s cele mai ieftine... si ca, cum am eu tupeu sa vand ceva second la pretul care poti sa iei tampeniile astea noi.. TAREEE FRATEEE!!!

numai manopera sa le schimbi intr-un service autorizat ca sa beneficiezi de garantie e ~200 ron..

ins1dez, nu te supara, nu am nimic cu tine, DAR majoritatea produselor meyle, sau poate chiar toate, sunt de rahat.

ins1dez, nu te supara, nu am nimic cu tine, DAR majoritatea produselor meyle, sau poate chiar toate, sunt de rahat.

pai de ce sa ma supar ? eu vand 2 amortizoare spate second de bmw.. iar altii mi-au dat in cap ca cum domne poti sa vinzi amortizoare second la pretul unuia nou ( meyle )

triplex, poti sa faci si tu o poza cu ambalajul amortizoarelor sau cu amortizoarele ?

Sa vedem si noi exact ce ai luat !

poze nu pot sa fac ca ambalajul nu mai exista o sa incerc sa fac poza le unul din telescoape cand imi vin din garantie

Sincer sa fiu nu am auzit pe nimeni sa laude marca asta de telescoape....meyle,deci nu pot sa iti spun daca sunt bune sau rele...probabil asa le-ai nimerit tuh...defecte...sau cine stie...poate intradevar sunt naspa.Daca vroiai sa iti iei ceva serios trebuia sa iti iei telescoape sachs...sunt cele mai bune,si nu cred ca aveai problemele care le-ai avut <_<

E cu dus si intors faza asta !

Faptul ca niste amortizoare au fost defecte, asta nu inseamna ca toate produsele facute de Meyle sunt proaste.

Poate ai avut tu ghinion si cine le-a montat nu le-a montat bine sau poate cel care ti-a spus

ca cica telescopul de pe dreapta mai are can 25% si cel din stanga este la 0%

nu a stiut ce spune.

Imi vine greu sa cred ca unul nu mai avea ulei deloc.

Inseamna ca atunci cand puneai o frana, loveai cu botul de asfalt, iar cand dadeai peste o groapa ti se balansa masina o juma de ora.

Banuiesc ca le-ai incercat si tu cu mana si cand le-ai pus pe masina si dupa ce le-ai dat jos.

Salut man,pai man ai montat kitul ala de protectie?l-ai comandat si pe ala odata cu telescoapele?sti ca sa nu intre apa in ele,mizerie,nisip,etc...?culmea eu la celalta masina e30 i-am luat pe fata gabriel ceva ieftin oricum si au tinut,a si inca ceva Sherifu'.....mai nu mai critica lumea.....ca in loc de o masina noua.......... in loc de Renault de ex. sa-si ia mercedes mai vechi,mai lumea nu vrea,nu vrea sa lucreze la ele, stea prin serviceuri si cu teama la drum lung dar sa se mandresca ca are.....nu stiu ce marca,fa diferenta intre practica,util si...pasiune,tu vrei ca toata lumea sa devina sclavi ai serviceurilor,adica altceva mai bun nu are de facut,lumea prefera o masina noua nouta sa dea doar la cheie,man...scuza-ma ca am facut un off topic,te inteleg foarte bine,esti suparat stiu.....dar nu inteleg de ce nu-ti da altele?de ce nu le spui ca te duci la p.c?

Salut man,pai man ai montat kitul ala de protectie?l-ai comandat si pe ala odata cu telescoapele?sti ca sa nu intre apa in ele,mizerie,nisip,etc...?culmea eu la celalta masina e30 i-am luat pe fata gabriel ceva ieftin oricum si au tinut,a si inca ceva Sherifu'.....mai nu mai critica lumea.....ca in loc de o masina noua.......... in loc de Renault de ex. sa-si ia mercedes mai vechi,mai lumea nu vrea,nu vrea sa lucreze la ele, stea prin serviceuri si cu teama la drum lung dar sa se mandresca ca are.....nu stiu ce marca,fa diferenta intre practica,util si...pasiune,tu vrei ca toata lumea sa devina sclavi ai serviceurilor,adica altceva mai bun nu are de facut,lumea prefera o masina noua nouta sa dea doar la cheie,man...scuza-ma ca am facut un off topic,te inteleg foarte bine,esti suparat stiu.....dar nu inteleg de ce nu-ti da altele?de ce nu le spui ca te duci la p.c?

Ce imi place cum gandesti <_<

Pai da man ca in viziunea lui lumea este inapta in a alege o masina,adica romanii adica....toti sunt niste prosti ca as iau masini noi,alte marci.....in afara de cele mentionate de el si eu uite ma bucur ca el nu ma considera inapt ca totusi am facut o alegere buna.......,ca decat ceva din anul 2002 si mai modest ca marca am luat e36 din '93 si uite ca timpul a trecut si sunt aproape 9 luni de zile si cateodata tot mai ma gandesc asa ca nu pot sa uit acea zi si stau sa a intreb ce-o fi fost in capul meu atunci.........

bogdyy, tizule, nu cred ca are rost sa facem off-topic. Cred ca nu ai vrut defapt sa intelegi ce am vrut eu sa zic. Francezii sunt, la ora actuala, cei mai slabi producatori de...orice...insa noi aici ne referim la productia de masini. Adica tu vrei sa spui ca eu in loc de E46 320d din 2004, pe care am dat in august 11600 euro cu tot cu taxa de inmatriculare...trebuia sa mai pun inca ceva bani si sa-mi fi cumparat un Renault sau un Peugeot nou ? Daca te uiti la emisiunea Top Gear, de pe BBC, acolo o sa vezi ca masinile Peugeot au iesit pe ULTIMELE locuri la fiabilitate in anii 2005-2008 din vreo 300 de masini.

Am avut ocazia sa merg la lansarea noului E-classe. Pe langa faptul ca nemtii isi cereau scuze pentru faptul ca nu mergea aerul conditionat in cortul amenajat in statiunea Mamaia pentru aceasta lansare, ei au mai spus un lucru. Intretinerea vechiului E-classe (modelul existent in anii 2004-2008) costa TOT ATATIA BANI cat costa intretinerea unui Renault Megane. Si eu ii cred, pentru ca am prieteni care au Megane. Iti fac cunostinta cu multi baieti care isi belesteama zilele pentru ca si-au luat Renault si nu vor sa mai vada marca asta in veci.

Si uite ca eu de multe luni incoace (aproximativ 10-11 luni, si peste 30 mii de km) la acest E46 nu am avut de schimbat nimic. Abia acum a inceput sa se auda bucsa pe dreapta, lucru dat de drumurile din Romania. Si stai linistit ca stiu persoane cu Renault care tot asa au vrut masini noi, si au schimbat bucsile si altele inainte de 30 de mii. Eu nu am nimic cu un om care isi cumpara un Volkswagen nou sau chiar Opel (eu am avut opel si eram extrem de multumit de el) nou in loc de un bmw sau mercedes la mana2a. Eu am ce am cu persoanele care isi cumpara Renault sau Peugeot noi in loc de un bmw sau mertz la mana2a, care bmw sau mertz la mana2a se strica mai greu decat acel Ren sau Peug noi.

Si in ultimul rand, un lucru : senzatia de placere data de tractiunea spate nu va putea fi inlocuita niciodata de cea fata. Sper ca m-am facut inteles pentru acel post trecut. Eu te compatimesc ca stai in service cu E36 tau, si stiu ca e adevarat faptul ca orice masina cu cat e mai veche se va strica mai des. Dar eu ma refeream la masini dupa 2002 la mana2a, in loc de NE-MASINI insa NOI. Salutari si toate cele bune !

P.S. : Si n-am inteles ce ai vrut sa spui aici : "dar nu inteleg de ce nu-ti da altele?de ce nu le spui ca te duci la p.c?"

Edited by Sherifu'

Pai da man ca in viziunea lui lumea este inapta in a alege o masina,adica romanii adica....toti sunt niste prosti ca as iau masini noi,alte marci.....in afara de cele mentionate de el si eu uite ma bucur ca el nu ma considera inapt ca totusi am facut o alegere buna.......,ca decat ceva din anul 2002 si mai modest ca marca am luat e36 din '93 si uite ca timpul a trecut si sunt aproape 9 luni de zile si cateodata tot mai ma gandesc asa ca nu pot sa uit acea zi si stau sa a intreb ce-o fi fost in capul meu atunci.........

Iar tristete in sufletul tau?

Da Pyule,tristete....,din pacate pt mine in legatura cu masina asta efectul placebo nu functioneaza asa bine cum functioneaza pentru tine.......

Crezi ca la mine functioneaza efectul placebo cand vine vorba de masina?

E doar o masina normal, nu e un M...

Pyule si mie imi place masina asta,atata timp cat nu ma urc in alta masina..........,sa nu mai spui nimanui,ramane intre noi,ca ne mai aude cineva si...........sti ca ies vorbe dupa aceia:),ca tot suntem la probleme cu suspensia,la acest topic,nici nu mai vreau sa ma gandesc la ce probleme am eu cu suspensia...............

Pyule si mie imi place masina asta,atata timp cat nu ma urc in alta masina..........,sa nu mai spui nimanui,ramane intre noi,ca ne mai aude cineva si...........sti ca ies vorbe dupa aceia:),ca tot suntem la probleme cu suspensia,la acest topic,nici nu mai vreau sa ma gandesc la ce probleme am eu cu suspensia...............

Si mie imi place masina asta ( se putea si mai bine cu o motorizare mai mare ).

M-am urcat si eu in alte masini, gen audi, opel ( anii 95-2000 ). Si nu m-au impresionat. Ba chiar nu-mi place deloc cum stau in scaun, si cum se conduce.

Eu nu am probleme cu suspensia. Tu ce probleme ai?

Am probleme ca e joasa,e joasa,e...joasa masina si nu imi place,urasc masinile joase si rigide,a mea nu e asa rigida..mai mult pe spate,sti cum imi placea sa fie de inalta,cum e un Cielo Pyule,sti Cielo da?ok...deci cum e Cielo de inalt si confortabil,asta e un ex. ca putea sa iti dau multe..exemple,deci am probleme cu toata suspensia.

Am probleme ca e joasa,e joasa,e...joasa masina si nu imi place,urasc masinile joase si rigide,a mea nu e asa rigida..mai mult pe spate,sti cum imi placea sa fie de inalta,cum e un Cielo Pyule,sti Cielo da?ok...deci cum e Cielo de inalt si confortabil,asta e un ex. ca putea sa iti dau multe..exemple,deci am probleme cu toata suspensia.

Esti fenomenal cat poti sa urasti masina asta Bogdane...Dar tot e bine ca de la Solenza din colectia Colibasi ai trecut cu referinta la Cielo...