Jump to content

probleme amortizoare

Recommended Posts

Am probleme ca e joasa,e joasa,e...joasa masina si nu imi place,urasc masinile joase si rigide,a mea nu e asa rigida..mai mult pe spate,sti cum imi placea sa fie de inalta,cum e un Cielo Pyule,sti Cielo da?ok...deci cum e Cielo de inalt si confortabil,asta e un ex. ca putea sa iti dau multe..exemple,deci am probleme cu toata suspensia.

Pai tu compari bmw cu cielo?

Credeai ca daca iti iei bmw, se va legana ca o barcuta pe drumurile patriei?

Si ale mele sunt foarte rigide. Si nu ma plang. Si nu sunt destul de rigide cum as vrea eu sa fie.

Poti sa faci schimb cu amortizoare si arcuri normale. Sunt multi care ar vrea lucrul asta.

Daca gasesc sa fac schimb ai dau arcurile cu suspensia,da si asa este,eu vroiam sa fie barcuta cum spui tu pt. asa imi plac masinile sa fie,conforabile ca de aceia sunt masini,si m3 sa fi avut eu vroiam sa fie inalt cat e un..Cielo,Passat,Clio si toate marcile astea care le vezi tu...astea multe care le observi in trafic,astea multe care sunt al dracu de cautate si de preferate de lume,de atata populatie,auzi man dar apropo si tu ai e36 si eu la fel dar eu macar recunosc ce am...,cand esti in trafic si vezi pe unu cu un Cielo sau Clio crezi cumva ca tu ai super masina pe langa ala?dar ala cu Clio sper ca sti cand se uita la masina ta ce parere are,da?:)vb. de e36.....,adica sti ce zice ala......cu bani care am dat pe asta puteam sa iau 4 cazane din astea,dar tu,sau eu....bine eu...in sinea mea stiu,stiu...ce am,dar banuiesc ca tu ai impresia ca ai vreun Aston Martin,asa aveam si eu impresia Pyule acum vreo 4 ani cand am luat ursul pana am intalnit pe unu cu Fabia 1.4 la un stop....si....sa incheiat povestea asa zisului bmw,ce sa zic foarte bine ai suspensie sport,ia si o stema cu 325i,un stiker pe spate cu i love power ca sunt multi creduli,eu unu nu mai imi doresc asa ceva.

Crezi ca eu stau si analizez toate masinile din trafic, sau ma uit la toate cojile de cielo pe care le vad si ii numar petele de rugina?

Si Clio ce-i cu el? E un super car, sau ce? Nu pot dormi eu noaptea de suspensiile si bucsele lui?

Si ai prefera sa te rastorni in prima curba cu M-ul tau customizat si inaltat?

Si pe mine m-a facut unul cu o supernova la semafor, am schimbat la 3500 a 2-a, si nu am putut sa ma bag in fata lui (erau masini parcate la 50 metri in fata mea). Si nu ii cer mai mult masinii, pentru ca nu poate.

Cand o sa vreau masina cu "n" sute de cai, si o sa am bani sa o intretin, imi iau un M sau un Porsche.

Si lasa vechea poveste cu Fabia 1.4, daca nu stii sa pleci de pe loc cu o masina de 150 cai, care este peste media puterilor de pe strazile patriei.

Edited by pyu

...cand esti in trafic si vezi pe unu cu un Cielo sau Clio crezi cumva ca tu ai super masina pe langa ala?dar ala cu Clio sper ca sti cand se uita la masina ta ce parere are,da?:)vb. de e36.....,adica sti ce zice ala......cu bani care am dat pe asta puteam sa iau 4 cazane din astea,dar tu,sau eu....bine eu...in sinea mea stiu,stiu...ce am,dar banuiesc ca tu ai impresia ca ai vreun Aston Martin,asa aveam si eu impresia Pyule acum vreo 4 ani cand am luat ursul pana am intalnit pe unu cu Fabia 1.4 la un stop....si....sa incheiat povestea asa zisului bmw

Sincer, eu cred ca pe langa Cielo, Clio, Fabia, Astra, Logan, Supernova si altele, eu am o masina buna.

Ma refer la aspect exterior, comfort si dotari !

Si sunt sigur ca ala cu Clio, cand se uita la masina mea, primul lucru la care se gandeste este ca i-ar placea ca in loc de Clio sa aiba si el un BMW (sau alta masina cu care sa ma faca!!!). Apoi, ca sa se consoleze ii vine in minte ideea cu pretul masinii !

Cand am zis de fabia atunci era vb de e30 cu motor m40 1.8 o porcarie de motor care se incingea si mereu aveam probleme cu apa,am schimbat 2 termostate in 3 ani si ceva,am aerisit instalatia si nimik,macar aia eram am simplu de reparat si mai simpla la majoritatea pieselor,si ce tot te legi de curbe?toata lumea asta,marea masa de oameni cu atatea masini inalte suspensii moi cum spui tu ai vezi ca se rastoarna in curbe,dupa tine toata lumea se rastoarna in curbecu masina ,doamne....doamne ce idei ai si tu mai omule de copil si nu mai vorbi tu de rugina....ca daca o ridici pe a ta pe elevator si te uiti sub ea o iei la fuga,ce draku...acum incepem sa vb. de rugina,nu,nu e cazul...te rog:).

Cand am zis de fabia atunci era vb de e30 cu motor m40 1.8 o porcarie de motor care se incingea si mereu aveam probleme cu apa,am schimbat 2 termostate in 3 ani si ceva,am aerisit instalatia si nimik,macar aia eram am simplu de reparat si mai simpla la majoritatea pieselor,si ce tot te legi de curbe?toata lumea asta,marea masa de oameni cu atatea masini inalte suspensii moi cum spui tu ai vezi ca se rastoarna in curbe,dupa tine toata lumea se rastoarna in curbecu masina ,doamne....doamne ce idei ai si tu mai omule de copil si nu mai vorbi tu de rugina....ca daca o ridici pe a ta pe elevator si te uiti sub ea o iei la fuga,ce draku...acum incepem sa vb. de rugina,nu,nu e cazul...te rog:).

Bai, tu esti incredibil. Daca o ridic pe elevator, iti garantez ca nu am pic de rugina. Singurul loc in care am 2 puncte de rugina este portiunea de sub usa la portbagaj, cred ca a fost atinsa sau zgariata acolo.

Cum dracu vrei tu masini extraordinar de puternice, si cu suspensii varza? Pentru ce vrei masina puternica? Sa mergi "tare" doar in linie dreapta cu ea? Sau esti pasionat de liniute?

Probabil nu ti-ai ingrijit ursul, si acum, aceeasi treaba cu pisica.

Dar contructorii cu ce suspensii le-au scos ma?in nici un caz cu din alea sport......vb in cazul de fata de e36 ca asta e problema cea mai mare,bai sa fie mai Pyule...avem un bmw din timpul mineriadelor si acum facem pe pe pilotii de curse in 2009,deci tu cu 1.6 te crezi pilot de formula 1,dar eu cu 2.0 ce mai sunt atunci?<_<)..........

Dar contructorii cu ce suspensii le-au scos ma?in nici un caz cu din alea sport......

Sa mori tu ca nu sunt e36 cu suspensii sport din fabrica <_<

si acum facem pe pe pilotii de curse in 2009, deci tu cu 1.6 te crezi pilot de formula 1,dar eu cu 2.0 ce mai sunt atunci?:))..........

Spui numai prostii... Poate tu vrei sa faci a la pilotul de curse, eu nu.

Nici macar nu am facut vreo liniuta cu cineva, si nici nu am de gand sa intru in formula 1.

<_<))))))) =)))))))))))))) cat de tare rad la comediile bune nu inseamna nimic pe langa cat de tare rad cand citesc ca virgula mizeria aia de Clio e masina buna =)) E cea mai proasta masina a tuturor timpurilor !!! Cum a fost posibil sa scoata masina aia la care toate piesele sunt consumabile, toate cad in prostie, n-ai nici loc in ea, e cea mai urata masina din lume, si mai si costa revizia o carutza de bani. Succes baieti in a va cumpara CLIO !!!!!!!! E mai bun decat un bmw ! E chiar mai bun decat orice masina ! Masinile de Formula 1 sunt mici copii pe langa Clio. E ceva de vis, ce sa mai !!!!!

• 2 weeks later...

buna scuze ca nu am mai intrat cu vesti noi dar am fost foarte ocupat ...

cu amortizoarele am rezolvat am fost la bucuresti la cei care le importa si leau montat pe masina si au facut un test cum scrie la carte si intradevar cel din stanga avea un defect de fabricatie asa ca lau schimbat si acuma nu mai am treaba doar ca trebui sa schimb un pivot dar nu am presa .....pe langa toate asea acuma cu ploile astea a aparut o surpriza ploua inauntru in partea stanga jos apa se scurge din bord de unde vine :unsure: <_< :) :bashwall:

care ma poate ajuta sau care au mai avut problema asta? am uitat sa va mai zic ca cand dau drumu la caldura se simte miros de umezeala cam vreo 10 min

Edited by tripelx

buna scuze ca nu am mai intrat cu vesti noi dar am fost foarte ocupat ...

cu amortizoarele am rezolvat am fost la bucuresti la cei care le importa si leau montat pe masina si au facut un test cum scrie la carte si intradevar cel din stanga avea un defect de fabricatie asa ca lau schimbat si acuma nu mai am treaba doar ca trebui sa schimb un pivot dar nu am presa .....pe langa toate asea acuma cu ploile astea a aparut o surpriza ploua inauntru in partea stanga jos apa se scurge din bord de unde vine :unsure: <_< :) :bashwall:

care ma poate ajuta sau care au mai avut problema asta? am uitat sa va mai zic ca cand dau drumu la caldura se simte miros de umezeala cam vreo 10 min

Poate curge pe la stergatoare pe acolo... Parca mai avea cineva pe forum problema asta.