Jump to content

problema geamuri electrice e36

Recommended Posts

am o problema cu geamurile electrice la un e36 coupe. geamurile fac cursa completa, dar sacadat. nu pot tine apasat pe buton, si geamul sa urce sau sa coboare, ci trebuie sa apas de cateva zeci de ori, ca geamul sa coboare sau sa urce cate 2 cm. am incercat reinitializare geamuri, insa nu a functionat. are cineva vreo idee, care ar fi rezolvarea problemei? multumesc frumos

am o problema cu geamurile electrice la un e36 coupe. geamurile fac cursa completa, dar sacadat. nu pot tine apasat pe buton, si geamul sa urce sau sa coboare, ci trebuie sa apas de cateva zeci de ori, ca geamul sa coboare sau sa urce cate 2 cm. am incercat reinitializare geamuri, insa nu a functionat. are cineva vreo idee, care ar fi rezolvarea problemei? multumesc frumos

.... incearca sa cureti macaraua... in momentul in care geamul e complect inchis motorasul decupleaza automat...daca merge greu geamul atunci s-ar putea sa simta acest lucru si decupleaza.

..... mai incerca sa le inchizi cu ajutorul firelor...fara buton..s-ar putea sa fie ceva contact imperfect

bateria e buna...curatatule macaralei cred ca nu ma va ajuta foarte mult, deoarece geamul din dreapta functiona normal, si dupa ce am scos bornele bateriei, a inceput sa functioneze si el sacadat. din reinitializare nu merge sa le fac, sau, poate, nu fac eu reinitializarea bine...nu stiu ce sa mai cred...

era la un momentdat un thread despre aceeasi problema, si un domn care a oferit raspuns...era vorba de ceva inel pe la macara, la coupeuri, care se deplaseaza din lacasul initial...si trebuia repozitionat...dar nu gasesc deloc threadul ala. altcineva mai are vreo idee? mersi frumos

• 2 weeks later...

Sunt butoanele de vina. Daca nu vrei sa le schimbi, poti sa le desfaci si au microcontactele tocite. Lipesti peste microcontacte niste folie adeziva (orice poti sa lipesti sa la inalti cu 1-2 mm). Mai este posibil sa se fi rupt niste "bumbi" transparenti care apasa pe microcontacte.

Evident daca apesi direct pe microcontacte si geamul tot in hopuri se ridica atunci e macaraua de vina.

Cand desfaci butoanele vezi ca sunt multe piese mici care se pierd usor.

• 3 weeks later...

Aceasi problema o avea si eu la o vectra. Mergi la ceva firma cu piese auto si comanda un spray cu silicon, da vezi sa fie silicon dinala pentru ungere nu pentru dat bordul ...

Costa in jur de 10-15 lei si sigur iti rezolva problema. Dai pe chedere si innauntru ... o sa iti murdaresti geamul putin dar se curata usor. Eu de atunci nu am mai avut probleme cu asta.

In cazul in care nu merge pierzi 15lei si 20 minute ... este mai usor si la indemana decat sa desfaci usa.

Sper sa te ajute,

Cristi