Jump to content

Recommended Posts

Nu gasesc mufa cu 12 pini in care ar trebui sa ma conectez cu alarma, sub bord nu este la fel ca restul pozelor gasite.

modul de inchidere centralizata este situat lateral pe stalp, la fel si cel de abs.

Nu gasesc... <_< :)

Revin cu poze...

Inca nu am gasit conectorul, am desfacut si la pedale si acolo nici atat....

Am gasit firele pe mufa de la modul pentru intrerupatoarele de la usi si firul de inchider e unu rosu/alb ii dai + si se inchide toata masina, dar nu il gasesc pe cel de deschidere <_< :)

post-19809-1243274415_thumb.jpg

post-19809-1243274441_thumb.jpg

post-19809-1243274471_thumb.jpg

poate te ajuta asta

În care puteÞi sã vã fire prin firewall apropiat În cazul În care bateria terminal sârmã vine sub capota. if your battery is in the trunk you can place siren near + terminal under the hood, othervise it can be located near window washing tank dumneavoastrã dacã bateria este in portbagaj puteÞi sirena loc În apropierea + terminal sub capota, othervise acesta poate fi amplasat În apropierea ferestrei de spãlat rezervor

<_< :)

Nu inteleg ce vrei sa faci. sa instalezi alarma ... sau ai alarma pusa si nu iti merge inchiderea?

Daca esti putin mai explicit poate te pot ajuta.

Masina ta n-are nici o mufa "plug and play" pt alarma, fiecare fir trebuie tras separat, semnale, lumina plafon, sirena, contact, etc. Trebuie sa stai sa gasesti fiecare fir in parte si sa te legi la el.

Si cu inchiderea ... modulul ala e si pt geamuri si pt inchiderea centralizata, cam greu sa umbli la el. Mai bine te legi la firele care duc la inchiderea centralizata din usa ... e un motoras cu 5 fire pe care daca-i dai comanda de inchidere ... trimite autoamt aceasi comanda si catre celelalte motorase .. la fel si cu deschiderea.

Vezi ca unele motorase primesc comanda pe + ... altele pe -.

E gata are alarma :) , sincer nu alarma a fost gandul cel mai important mai mult ma bucura telecomada, e jenant sa astepti pana bagi cheia in usa sa o deschizi :bashwall:

Alarma e PILOT nu e cine stie ce dar isi face treaba. Toate legaturile s-au facut sub bord mai exact in spatele compartimentului de manusi :blink: .

Modul de inchidere centralizata e ZV3 si nu avut precablare din fabrica pentru alarma, ZVM4 in schimb da fiind montat din 94+.

Cea ce a trebuit sa fac a fost sa simulez microcontactii din yala usii, asta am realizato prin doua relee si cateva diode, ideea fiind preluata din linkul de mai sus.

Imobilizatorul nu l-am montat considerand ca nu e nevoie, deh cine mai fura e36 cand pe strazi se gasesc e90 :blink: . Deasemenea nu am activat functia de autoblocare a usilor la plecarea de pe loc, dearece in configuratia de acum usile se blocheaza in pozitia deadlock de unde nu mai pot fii deblocate decat din exterior sau de catre alarma.

Am cablat pozitiile la alarma... imi place asa urmand ca atunci cand masina va primii angeleyes si proiectoare sa le cablez in asa fel incat la armare/dezarmare sa se aprinda angeleyes-urile si proiectoare si sa ramana asa pentru 30 de secunde. Am mai vazut asta pe alte masini si mi-a placut si este si foarte util pe timp de noapte :unsure:

Cateva poze si un film unde se vad pozitiile <_<

post-19809-1243537152_thumb.jpg

post-19809-1243537187_thumb.jpg

post-19809-1243537200_thumb.jpg

post-19809-1243537210_thumb.jpg

post-19809-1243537221_thumb.jpg

Bv, tocmai ai economisit 120 ron cat se ia pt montat o alarma si nu e deloc greu, trebuie doar sa-ti pui neuronul la munca.

Daca vrei s-o legi pe angel eyes + proiectoare ... se poate face, dar din propia experienta ... am angeluri Neon si plasma in bod si consuma f mult din baterie, seara daca le las aprinse o ora bateria e aproape descarcata ... si e de 60Amp 1 an vechime.

• 5 weeks later...