Jump to content

vreau BMW 3 nou

d-rive

Recommended Posts

Va salut pe toti , sunt nou venit in lumea BMW si vreau sa imi cumpar un 3 nou nout :) , ce ma sfatuiti sa imi iau ca motorizare (diesel) si echipare ?

Sa nu se uite nimeni urat la nick-ul meu , e ramas asa de 10 ani de pe vremea cand aveam Renault :blink: , intre timp m-am trezit si vreau sa imi iau masina nu tentativa de masina gen Reno & Co. :)

Sa fie diesel in primul rand , pretul pana in 45k euro , nu ma innebunesc dupa piele si chestii de genul asta , vreau o masina cu temperament si care sa aiba un minim general acceptabil de confort (climatizare automata) , as vrea recomandari mai mult cu privire la motorizarile diesel , nu am condus un 3 nou si nu stiu cum se comporta , de aceea am apelat la parerile voastre , indiferent ca aveti seria 3 noua sau penultima , pareri generale si opinii cu ce va place la BMW-urile voastre , ce aveti pe masina ca optionale si va incanta la maxim sau ce nu aveti si v-ati fi dorit etc.

Multumesc anticipat. :blink:

Pai imi place mai mult asta , deh , chestie de gust , mie imi place mult spatele la 3-ul nou , imi place intreaga masina ce sa mai , m-a apucat tremuratul cand am vazut una in showroom, xenonul l-as lua si pentru buna iluminare si pentru angel-eyes, imi place sa conduc sportiv si am eu o buba la cap cum ca masinile mari ca dimensiuni nu sunt la fel de agile ca cele mai "mititele" , trecand peste asta 3-ul e suficient pentru mine ca dimensiuni , motorizarile sunt puternice si cred ca si masina e super ca si comportament rutier... :blink: mai sunt si banii o problema si nu vreau la mana a 2-a , imi plac cele noi (asta e alta buba a mea) :)

Ca sfat...am un var care si-a cumparat E90 anul trecut cand a aparut , chiar in martie am impresia, 320 d 163 cp, cutie automata.Nu a avut nici o problema semnificativa cu ea pana acum , intr-un an a schimbat doar un nimic pe la bucsaraie ( dar merge foarte atent in Bucuresti ), si consumabilele.

Am mers cu el foarte des, am condus si eu masina, ce pot sa zic ,e super...sunt suficienti cai ca sa satisfaca si o persoana mai vitezomana, consumul in jur de 10-11 in oras (Bucuresti), mai mare iarna si vreo 7 in afara dar el nu prea o lasa sub 200 pe autostrada.

Ca dotari , depinde de tine, dar cum stim cu totii optiunile sunt inuman de scumpe la BMW, el a bifat toata lista de dotari si a dus pretul masinii undeva...sus.

Cam asta a fost impresia mea despre modelul asta, poate te mai lamureste altcineva despre alte motorizari. Succes in alegerea modelului. :blink:

320D o masina reusita dei punct de vedere tehnic, cu aspectul cum ai spus si tu e vorba de gust. dar de ce neaparat diesel faci mai mult de 50000km pe an?

cat despre dotari:

-xenon

-clima

-trapa daca se poate e marfa

-pdc

-comenzi pe volan (pentru pilotul automat in special)

-incalzire in scaune (cu sau fara piele, eu unu prefer fara)

cam atat. parerea mea daca mergi mai putin de 50000km pe an orienteazate la un325i daca a aparut cred ca te incadrezi in bani, daca nu 320D cred ca ramane varianta cea mai buna 330putin prea mare pe caroseria de 3.

succes si sa intri cat mai curand in club...... (cu masina noua)

Edited by crazydriver

cui nu ii plac masinile noi ... ce miros au cand intrii in ele...

Era un odorizant cu flavour de "new car" :)

Revenind ontopic: 320d e o alegere f. buna. Si daca vrei sa n-o tii mult se preteaza si la un chiptuning care o sa-i mai dea ceva caluti de care sa te bucuri. N-as lua fara incalzire in scaune, geamuri, steptronic si xenon. Dupa achizitie musai jante aftermarket care s-o personalizeze si eventual folie light pe toate geamurile :blink:

Cu multe optionale , adica nu cu toate , pretul sare de 50k , din pacate nu am banii astia ca as lua-o asa , cu toate optionalele cred ca ajunge pe la 60k ceea ce e fff mult , la mana a 2-a nici nu se pune problema , prefer sa astept si sa o iau noua , sunt curios cum merge cea cu 2.0d dar si 3.0d , ma refer la senzatii si cum schimba steptronicul , eu am acum o Octavia 2.0TDI , cu DSG (tiptronic) si este super in conditiile in care nu am pierderi de performante dinamice , nu se compara Skoda cu BMW , tocmai de aceea sunt curios cum se comporta , astept pareri si impresii de la cei care au astfel de motorizari si transmisii :blink: