Jump to content

Reparatii jante?

cookin

Recommended Posts

Cel mai bine este sa te duci cu jantele direct pentru ca operatiile de demontare, montare, echilibrare te cam usuca...aste-s taxate oficial. ..:blink:

92575[/snapback]

Roluirea a costat 2 mil pentru 4 jante iar demontat, montat, echilibrat 2.5 mil... :)

Roluirea a costat 2 mil pentru 4 jante iar demontat, montat, echilibrat 2.5 mil... :blink:

92615[/snapback]

Pai da, asta ma mira si pe mine. Cam putin pentru o roluire. Oricum, probabil jantele erau un pic atinse, nu opturi.

incearca pe atelierelor. e un turc care are la intrare doua standuri cu jante. la mine la 70 nu puteai sa ti volanul si mi le-a facut ok si mi-a luat vreo 3 milioane si putin pe 6 jante. numai ca lucreaza cu un fel de presa, la mine nu a dat cu ciocanul in ele deloc. singura problema a fost ca mi le-a echilibrat cam nasol, dar se scuza ca a pus pe unu din aia care lucreaza acolo.

92596[/snapback]

Pai la ala am fost si mi-a spus, un pusti de pe acolo, ca repara numai jante de aliaj/aluminiu...nu table...Eu vorbesc de un atelier care e pe Atelierelor, pe stanga cand vii dinspre Politie, langa magazinul de piese auto Alka (sau ceva de genul) :) Ca alt atelier...chiar vizavi...mi-a reparat jentile cu 35ron/bucata...dar cu ciocanul...si au iesit bine...adica nu se simt la volan..ca le am pe fata....si una era 8-uita rau;) ...

La una dintre intalniri aflasem de un alt service unde le roluiesc...dar eram rupt :) pe atunci si nu mai retin decat ca mi s-a spus ca acolo le roluiesc...dar unde? nu mai stiu...si nici cine mi-a spus :blink:... poate citeste cel care mi-a spus...si ma iarta ca nu am retinut nimic...si-mi mai spune din nou :)

Edited by iulian518i

Pai da, asta ma mira si pe mine. Cam putin pentru o roluire. Oricum, probabil jantele erau un pic atinse, nu opturi.

92617[/snapback]

In Brasov e un singur tip care le roluieste si aia de la Contempo acolo le duc.E in cartierul Noua si trebuie sa duci janta fara cauciuc iar operatia costa in functie de indoitura intre 250.000 si 450.000 in conditiile in care la 450.000 ar trebui sa fie patrata janta.Am si o poza cu poarta atelierului ca ma distrat enorm :blink:.....nu va speriati de aspect...ca arata ca o vulcanizare tipica.....dar fac treaba buna.

post-812-1150017603_thumb.jpg

• 1 month later...
Pai nu facem asa. Mergem la Otto, iti pune alte roti pe masina cat sa te dai cu ea asa, astea le dam cauciucurile jos si ne prezentam cu ele la aia care indreapta. Le ridici a doua zi. Cred ca un set pe 17 de E39 este acolo, potrivesc la tine presupun.

92613[/snapback]

Weekendul trecut am facut-o si pe asta. Am fost la rolluit cu jantele mele 124 pe 18'', cam ovalizate si marcate de drumurile patriei. Nu as fi reusit fara ajutorul lui gbu (si zici ca mergem in Jermania sa iti aducem masina?), WLF (consiliere) si Otto (care m-a imprumutat cu 4 roti si a mai pus o vorba buna pe ici pe colo). Kudos all.

M-a costat 510 roni. Si ca intrebare ajutatoare: e normal s-mi fi luat putin la strung din buza jantelor (acolo erau julite de ceva borduri, ce-i drept)?

Ca bonus, uite si niste poze cu un E60 cu niste Borbeturi pe 17''. Muzica tiganeasca (ca manele ar fi fost prea subtire) nu am avut sa dau tare pe la stopuri :blink:

post-269-1152616671_thumb.jpg

post-269-1152616698_thumb.jpg

post-269-1152616722_thumb.jpg

Ca bonus, uite si niste poze cu un E60 cu niste Borbeturi pe 17''. Muzica tiganeasca (ca manele ar fi fost prea subtire) nu am avut sa dau tare pe la stopuri :)

103052[/snapback]

Mie imi place poza 3. Are ceva deosebit, n-as putea spune exact ce.

Din poza 2 in schimb.... lipsesc niste tarnacoape :blink:

• 7 years later...
  • 1 month later...

Cam acelasi lucru vreau si eu, sa revopsesc jantele in camp electrostatic. Problema este ca cei de la SRZ powder coating nu primesc jantele decat cu suruburile scoase(nu reusesc nici cum sa le scot), iar Pake care parea foarte cooperant e cam greu de prins am vb inainte de Paste, dupa Paste si acum pauza. Jantele sunt style 29 aka bbs rc 042.

Daca recomandati pe cineva ar fi super.