Jump to content

BMW E34

AlexVaio

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Cumpar BMW 520i, 525tds E34. Dotari de preferinta: geamuri electrice, proiectoare ceata, clima, Airbag. Pot sa ma incadrez pana 4000 Euro inscris. Masina sa fie in stare tehnica foarte buna.

Daca te intereseaza un 525i impecabil,suna la nr asta 0762.021.804.Masina este inscrisa anul asta in romania,are interior de piele,scaune electrice incalzite,trapa,obc IV,motor fara cusur 140.000km,jante pe 17 de e60,clima,airbag,geamuri electrice,proiectoare,etc.Masina este a unui prieten si nu stiu chiar toate dotarile.

Edited by narcis

daca stiam ca vine criza,cuparam si eu masina acum.

ai toate sansele sa cumperi un bmw bun si ieftin.

bafta!

Multumesc frumos! sa fie!

Cumpar BMW 520i, 525tds E34. Dotari de preferinta: geamuri electrice, proiectoare ceata, clima, Airbag. Pot sa ma incadrez pana 4000 Euro inscris. Masina sa fie in stare tehnica foarte buna.

Daca te intereseaza un 525i impecabil,suna la nr asta 0762.021.804.Masina este inscrisa anul asta in romania,are interior de piele,scaune electrice incalzite,trapa,obc IV,motor fara cusur 140.000km,jante pe 17 de e60,clima,airbag,geamuri electrice,proiectoare,etc.Masina este a unui prieten si nu stiu chiar toate dotarile.

Multumesc frumos pentru interes, dar 525 i - ul cred ca e putin mai scump de intretinut in comparatie cu 520 i -ul si din pacate nu cred ca imi pot permite. It multumesc oricum. Numai bine!

nu am dotarlile care le vrei dar masina arata f bine si iti fac un pret care nul poti refuza;)

id cipitempean sau 0747519136

nu am dotarlile care le vrei dar masina arata f bine si iti fac un pret care nul poti refuza;)

id cipitempean sau 0747519136

525 TDS breack full fara piele INSCRIS

0740067154

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.