Jump to content

BMW M3 e92 G-Power

alex_maniacu_91

Recommended Posts

Tunerul German G-Power a revenit cu o noua versiune tunata a modelului BMW M3 e92, denumita Tornado. Astfel motorul V8 de 4.0l si 420 de cai a ajuns acum la 500 de cai.

Datorita unei cutii de viteze cu 6 rapoarte, masina poate accelera de la 0 la 200km/h in doar 13.5 secunde, cu aproximativ 2 secunde mai rapid ca un M3 normal. M3 Tornado atinge o viteza maxima de 318km/h.

G-Power Tornado ruleaza pe cauciucuri Michelin Pilot Sport, 255/35/20 pe fata si 295/35/20 pe spate. Noul model de la G-Power este mai mult un model bazat pe performanta motorului, dar tunerul German a adaugat de asemenea si niste elemente noi de interior: trimuri de carbon, un nou vitezometru si un set de pedale de aluminiu. Inca nu s-a anuntat un pret oficial pentru acest kit.

Tunerul German G-Power a revenit cu o noua versiune tunata a modelului BMW M3 e92, denumita Tornado. Astfel motorul V8 de 4.0l si 420 de cai a ajuns acum la 500 de cai.

Datorita unei cutii de viteze cu 6 rapoarte, masina poate accelera de la 0 la 200km/h in doar 13.5 secunde, cu aproximativ 2 secunde mai rapid ca un M3 normal. M3 Tornado atinge o viteza maxima de 318km/h.

G-Power Tornado ruleaza pe cauciucuri Michelin Pilot Sport, 255/35/20 pe fata si 295/35/20 pe spate. Noul model de la G-Power este mai mult un model bazat pe performanta motorului, dar tunerul German a adaugat de asemenea si niste elemente noi de interior: trimuri de carbon, un nou vitezometru si un set de pedale de aluminiu. Inca nu s-a anuntat un pret oficial pentru acest kit.

ai uitat ceva

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?s=&...st&p=738203

<_<

Guest poleposition

un pic mai repede decat un M6 stock...0-200 ma refer. M6 face 0-200 in 14 secunde, asta in 13,5 (conditii controlate presupun). Viteza maxima, cam slab pt G Power, M6 Stock 507 cai face viteza asta fara probleme.

si asta in conditiile in care M3 E92 este mai usor decat M6....

Hmmm, tot M6 ramane Ultimate Driving Machine <_<

Edited by poleposition

Guest poleposition

mie personal nu mi se pare nimic spectaculos in acest M3 E92. cel stock ma refer.

s-au zagrcit mult la capacitatea cilindrica, din considerente pe care nu le inteleg, cat si la putere.

este un esec, asa cum a fost si R8-ul.

Edited by poleposition

mie personal nu mi se pare nimic spectaculos in acest M3 E92. cel stock ma refer.

s-au zagrcit mult la capacitatea cilindrica, din considerente pe care nu le inteleg, cat si la putere.

este un esec, asa cum a fost si R8-ul.

Desi nu-mi plac modelele audi , r8-ul mie mi se pare o masina reusita, mai ales dupa ce au pus motorul V10. Consider ca a ajuns un super-car la bani putini.

Guest poleposition

cand o sa puna un v10 pe m3, poate o sa fiu impresionat.

Pana au pus noul motor pe R8, a primit si acesta o gramada de critici.

This is the future! Desi acum cativa ani BMW se batea cu pumnul in piept ca nu vor utiliza turbo uite ca nu mai au incotro. Da, G-Power e un tuner insa chiar si cei de la M au afirmat ca umratorul M3 va reveni la 6 cilindrii si cel mai probabil cu turbo.

pole: capcaitate cilindrica mai mare nu cred ca o sa mai vezi nici la viitorul M3 cat nici la viitoarele M5/M6.

Daca deja au in teste motoare de 3 si 4 cilindrii cu turbo e clar ca au schimbat complet macazul! Iar in ceea ce priveste M3-ul G-Power nu pot sa zic decat ca imi place. Cu siguranta i-ar sta mai bine in alta culoare si cu alte jante though.