Jump to content

x/fata/spate

ScAcKi

Recommended Posts

Intradevar, pt Ro, sunt mai rentabile audi. deoarece nu sunt chiar asa d fine, mai ales cle quattro

Am inteles pana la urma, ca e mai rentabil sa ai X, deoarece poti lua viraje mai stranse, nu s pierde controlul, iar viteza e tot cam aceeasi, corectati-ma dak gresesc undeva.

Dar dak tot am pus in discutie Audi vs Bmw, nush, dar mi s pare ca audi nu au aceeasi manevrabilitate precum BMW. Nu vreau sa zic ca audi is proaste, dar asa am auzit...este adevarat, sau speculatii...?

CHIAR DAK AUDI ARE COEFICENTUL D TUNING MAI MARE :blink: MULT MAI MARE WWW.dalhbackracing.se vedeti voi acolo si BMW si AUDI

81249[/snapback]

Daca tot vrei sa ii pui chiptuning,cumpara Audi.Pe langa faptul ca are "coeficientul de tuning" mai mare,nu strici bunatate de BMW. :)

CHIAR DAK AUDI ARE COEFICENTUL D TUNING MAI MARE :) MULT MAI MARE WWW.dalhbackracing.se vedeti voi acolo si BMW si AUDI

81249[/snapback]

Interesanta treaba cu coeficientul de tuning.Cum se masoara ? :blink:

Vreau si IO SA_mi faC BMw-ul la fro' 500 de cai,da n-am GASIT La EI pe site :)

Prea multe vb, pana la urma ce rost are sa iti cumperi BMW daca nu e tractiune spate ?! pana la urma BMW este tractiune spate nu fata sau X, SPATE ca asa e bine :) si normal pt un BMW  :blink:

81283[/snapback]

De acord 100%.

Nu pot sa nu remarc cate copilarii in threadu asta...ma refer la partea de modificari si la perceptia tractiunii integrale. :) Pacat.

A aparut prin topicul asta "coeficientul de tuning - prin chiptuning" :blink:

Pai daca asta e mai mare la mashina A fatza de mashina B, inseamna ca mashina A e mai proasta. :) (deshi am vrut un exemplu ipotetic, A-ul shi B-ul se potrivesc la fix :) )

Eu cred ca, daca AUDI are coeficientul asta mai mare decat BMW, inseamna ca INGINERII DE LA AUDI NU AU FOST IN STARE SA OPTIMIZEZE MOTOARELE LA FEL DE BINE CA CEI DE LA BMW.

Cat despre quattro tot respektul, insa despre manevrabilitate, distributia greutatii... imi vin in cap cuvintele lui Clarkson care zicea despre cei de la Audi au prostul obicei sa puna motoarele chiar in spatele farurilor :) , mult prea in fatza pt. o manevrabilitate shi pt. un echilibru corect al mashinii...

Edited by MuadDib

Cat despre quattro tot respektul, insa despre manevrabilitate, distributia greutatii... imi vin in cap cuvintele lui Clarkson care zicea despre cei de la Audi au prostul obicei sa puna motoarele chiar in spatele farurilor :blink: , mult prea in fatza pt. o manevrabilitate shi pt. un echilibru corect al mashinii...

81615[/snapback]

Ha,ha,ha... imi aduc si eu aminte replica asta.Super tare :)

Ha,ha,ha... imi aduc si eu aminte replica asta.Super tare :blink:

81629[/snapback]

..Da,Jeremy are vrajala-n sange,asta-i clar!

Revenind la subiect,eu unul prefer 4x4 in toate situatiile.Sigur.nu pleaca la fel ca tractiunea spate,dar la un drum nu conteaza doar startul.Cine a mers pe integrala stie ce spun eu aici!

Cum sta masina pe viraje..un vis,indiferent de sezon.

Si oricum,asta-i viitorul,e clar.

Am uitat sa mentionez,am un A6 2.5 TDI QUATTRO,dar nu dati cu pietre,imi place si BMW-ul.

Luigi Vicol

Ha,ha,ha... imi aduc si eu aminte replica asta.Super tare :blink:

81629[/snapback]

..Da,Jeremy are vrajala-n sange,asta-i clar!

Revenind la subiect,eu unul prefer 4x4 in toate situatiile.Sigur.nu pleaca la fel ca tractiunea spate,dar la un drum nu conteaza doar startul.Cine a mers pe integrala stie ce spun eu aici!

Cum sta masina pe viraje..un vis,indiferent de sezon.

Si oricum,asta-i viitorul,e clar.

Am uitat sa mentionez,am un A6 2.5 TDI QUATTRO,dar nu dati cu pietre,imi place si BMW-ul.

Luigi Vicol

82061[/snapback]

audi = un automobil fara personalitate.

Luigi Vicol

82061[/snapback]

Clima bizonica are? Din cate stiu eu, este standard :) :)

Hai ca-s faine A6... Mai ales asta nou. Moment de sinceritate :blink:

LOL

Am glumit cand am zis ca-s faine. Tu chiar m-ai crezut?

Audi A6 =  :blink:  :)  :)

:D :bounce: :w00t:

82251[/snapback]

Da,sunt naspa,d'aia costa doua barci de lovele!! :) :D

Ciao.

Luigi Vicol

Edited by l.u.v