Jump to content

Accident furtuna

vladsando

Recommended Posts

Cu furtuna asta am avut niste probleme! M-a prins pe la romexpo si mi-a picat un placaj pe masina! Mi s-a infundat plafonul pe vreo 20 cm patrati si mi-a rupt coada de rechin! Ce parere aveti cum o sa iasa din service??? Maine ma duc la asigurari sper sa nu fie probleme! Stie cineva cand ma prgrameaza la BAvaria, o fii aglomerat??? merci

... pacat... sper sa se rezolve cat mai repede si cat mai bine... mie mi s-a intamplat luna trecuta, tot pe ploaie, stateam la semafor in oras si a picat de pe o cladire mai inalta(de aia istorica, veche, cum, de fapt, e o mare parte din scumpul meu oras) o bucata de tencuiala... mi-a lovit usa si acum am o urma dragutza... dar nu e asa grava... bine ca nu mi-a picat pe parbriz... ploua si masina era uda... a protejat putin si apa... dar... vopseaua este aproape perfecta pe toata masina, dar cand ies de la spalatorie se vede urma... asta este... "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" <_< . Bine, asta nu tine neaparat de tara nostra, e un fel de "omul potrivit in locul nepotrivit"...

Numai bine...

• 2 weeks later...
Da, problema e in felul urmator! Am fost la Contempo Brasov si mi=au dat o nota de constatare cum ca nu se poate indrepta plafonul si ca trebuie inlocuit! Ce implica asta, taiere sau cum? Or sa accepte cei de la Omniasig inlocuitul? Plus ca am auzit ca dureaza enorm pana la vireaza banii sa-mi iau masina de acolo!

Da, problema e in felul urmator! Am fost la Contempo Brasov si mi=au dat o nota de constatare cum ca nu se poate indrepta plafonul si ca trebuie inlocuit! Ce implica asta, taiere sau cum? Or sa accepte cei de la Omniasig inlocuitul? Plus ca am auzit ca dureaza enorm pana la vireaza banii sa-mi iau masina de acolo!

da-il taie,dar iese bine in mod normal,si asta e,pana la urma n-ai de ales

Edited by grozadan

am auzit ca dureaza enorm pana la vireaza banii sa-mi iau masina de acolo!

In cazul in care asiguratorul are contract direct cu Contempo, acordul de plata este suficient pentru a-ti ridica masina din service, reparata. Pe tine nu te intereseaza cand sunt banii virati efectiv in cont.

am auzit ca dureaza enorm pana la vireaza banii sa-mi iau masina de acolo!

In cazul in care asiguratorul are contract direct cu Contempo, acordul de plata este suficient pentru a-ti ridica masina din service, reparata. Pe tine nu te intereseaza cand sunt banii virati efectiv in cont.

Are contract direct dar au avut probleme cu Omniasig cu platile si cica nu dau drumu la masina pana nu le vireaza banii! <_<

..........nu dau drumu la masina pana nu le vireaza banii! <_<

Este abuz, poti contacta ANPC-ul.

De asemenea, poti adresa o notificare societatii de asigurare prin care sa le pui in vedere ca polita (contractul) de asigurare se prelungeste, de facto, cu perioada cursa intre reparatia masinii si eliberarea acesteia din service pe motiv de neplata a asiguratorului.

poti sa pui o poza cu nenorocirea ? Sunt niste baieti la Timisoara care scot orice infundatura, era un topic pe forum cu lovituri de grindina ! Sunt destul de ocupati , programare in 2-3 luni ! Dar decat sa schimbi plafon , poate preferi asa Edited by myxage

:) ... nu stiu ce sa zic in legatura cu schimbatul plafonului... stiu masini care au iesit bine dar stiu si care... sper sa-ti iasa cat mai bine si, de ce nu, foarte bine... <_<

personal nu recomand schimbarea plafonului.

la furtuna am patit-o si eu. mi-a cazut tencuiala de pe bloc ( etj. 12) si mi-a gaurit plafonul in 2 locuri ( diametre de cca 3 si respectiv 2 cm) plus infundat pe o suprafata de cca 0,75 mp.

baietii l-au indreptat, au tras marginile gaurilor , le-au alamit, au dat calduri sa-l traga la linie, apoi au dat chit de fibra cateva maini. la urma au finisat cu chit normal.

peste toata treaba asta am pus folie ( nu am mai vrut sa vopsesc). plafonul a iesit super.

daca ai un service bun se face treaba super.

Edited by benkenobi

OK mersi o sa vad cand o duc la service la Contempo Brasov! Ei mi-au recomandat schimbarea plafonului , eu nu prea eram de accord dar oricum nu au acceptat astia de la Omniasig deci o sa ramana varianta indreptat plus vopsit banuiesc! pun o poza cu plafonul!

post-12855-1245010381_thumb.jpg

OK mersi o sa vad cand o duc la service la Contempo Brasov! Ei mi-au recomandat schimbarea plafonului , eu nu prea eram de accord dar oricum nu au acceptat astia de la Omniasig deci o sa ramana varianta indreptat plus vopsit banuiesc! pun o poza cu plafonul!

Se poate trage fara probleme,sunt o gramada de meseriasi care ti-l scot ca nou dar service-ul vrea doar sa umfle nota pt reparatie

Mai bine faci dosar la asigurari pt reparatie in regim propiu,adica iti iei doar bani pe piese,in cazul tau pe plafon si aripioara de rechin

Iti repari masina la un meserias bun eventual dupa poti pune folie de carbon pe plafon si mai ramai si cu bani

Se poate trage fara probleme,sunt o gramada de meseriasi care ti-l scot ca nou dar service-ul vrea doar sa umfle nota pt reparatie

Mai bine faci dosar la asigurari pt reparatie in regim propiu,adica iti iei doar bani pe piese,in cazul tau pe plafon si aripioara de rechin

Iti repari masina la un meserias bun eventual dupa poti pune folie de carbon pe plafon si mai ramai si cu bani

hmm si asa am probleme cu astia de la asigurari ca imi iau masina abia cand fac plata! o sa o duc la contempo sper sa imi iasa bine! or avea si ei pe cineva mai priceput

Pentru infundatura aia sa iti taie efectiv masina si sa iti schimbe plafonul?! :unsure: Eu in locul tau nu m-as complica atat de tare... Este imposibil sa nu gasesti un service unde sa nu rezolve problema mai simplu! Cauta alte service-uri! Unii tragediaza ca sa te stoarca de bani. <_< In primavara, am patit-o oarecum si eu: in parcare cand sa ies am atins mariginea aripii de pe spate in dreptul rotii de bara unei Dacii din '80 si sa s-a frecat putin si s-a indoit cativa milimetri.Era aproape insesizabil...Am fost la un service prima data si s-a uitat un strut d-ala la ea si a inceput sa tragedieze de zici ca masina era facuta praf... :) Mai avea putin si spunea ca e paguba totala! Bineinteles ca l-am injurat putin si am plecat la un alt service unde un domn d-acolo cand a vazut paguba el mi-a spus sincer ca nici nu se complica sa o faca pentru ca efectiv abia observai dupa ce analizai atent... Bineinteles ca in mai putin de 24 de ore problema era rezolvata. :bashwall:

Deci revenind la subiect nu te lua dupa aia sa tai masina pentru infundatura aia!!!Mergi si la alte service-uri! :blink:

Edited by Bobo1987