Jump to content

Clasice

norbbi77

Recommended Posts

As fi curios cati pasionati sunt de modelele vechi de BMW,cati au unul,si cati s-au apucat sa-l restaureze.Ma refer la modelele facute inainte de 1980.

80988[/snapback]

putini....parerea mea

sunt frumoase dar doar asa de fitza.....ca eu unul nu m-as manca nervul cu un bidon din 1970 ......dar per ansamblu daca e unul intretinut e interesant de vazut ,,strabunicii,, masinilor noastre!!!!!!!

putini....parerea mea

sunt frumoase dar doar asa de fitza.....ca eu unul nu m-as manca nervul cu un bidon din 1970 ......dar per ansamblu daca e unul intretinut e interesant de vazut ,,strabunicii,, masinilor noastre!!!!!!!

81001[/snapback]

E remarcabila simplitatea acestor masini.Eu cred ca sunt multi care nu ar putea stapani o masina puternica de prin '70 fara briz-brizurile electronice care exista in masinile de azi...

.Eu cred ca sunt multi care nu ar putea stapani o masina puternica de prin '70 fara briz-brizurile electronice care exista in masinile de azi...

mda .....problema e ca bizbrizurile astea noi nu sunt degeaba ......in fine nu vreau sa cadem in discutii interminabile.....sunt simple si frumoase doar ca mie imi place confortul imbinat cu sportivitatea .....deci ....va salut respectuos pe toti pasionatii de vechituri!!!!!

eu am 2 vechi.unu este restaurat si de 2 sapt am inceput cu al 2 lea.si sincer imi este mai bine fara esc abs edc aer cond geamuri el sterg la faruri scaune cu reglaje si incalzire in volan.alea sunt utile la masinile astea mai noi.ar fi bune si pe alea vechi dar eu le evit deci on topic numarati 1 care are 2 :PP 1971 1972 Edited by INTERCEPTOR

Sa stiti ca si cele de dinainte de 90 tot vechituri pot fi considerate....si stiti de ce? pentru ca te costa restaurarea lor exorbitant de mult.... :blink: chiar daca sunt masini la a caror conceptii s-au folosit proceduri si concepte care sunt folosite azi la majoritatea masinilor actuale (vezi ABS, lupele de la faruri, injectia multipunct etc) :)

Si sa stiti ca un BMW E28 (cum am eu) sau un E34 (cum am testat recent-un E34 525i, 170 cp) sta mult mai bine pe sosea si in curbe si peste tot decat un "biip" sau un "biip", masini care se lauda cu aceeasi traditie :)

Nu vorbesc de BMW-uri mai proaspete...vb de antichitati :)

Edited by iulian518i

Eu am facut asa ceva la un model din 1972 in Germania dupa 30 de ani e considerat istoric cum o fii in Ro nu stiu.Stiu numai un lucru ca costa f f mult timp de lucru si multi bani poate mai mult ca o masina noua la ora actuala si oatre cati isi pot permite fara lesing sau banca un BMW vechi poate la 20-30.000€.Si ar mai fii ceva trebuie sa te si pricepi daca vrei sa faci o masina frumoasa si technic Ok.Oricum aici RAR sau TĂźv cum se numeste nu se ia asa usor ca in Ro.

Este o emisiune pe discovery, Wheeler Dealers, unde, dupa cum spun si ei, restaureaza si vand clasice moderne. Printre multele masini restaurate a fost si un BMW E30 325i touring de 170 de cai. Masina i-a costat 900 de lire sterline. La partea mecanica nu au fost probleme. Doar consumabilele, au mai schimbat un filtru de aer etc. Voi reveni cu detalii ca nu mai tzin minte exact cat i-a costat restaurarea (care a iesit bine), oricum suma se invarte pe la 1800 de lire cu tot cu masina.

O am inregistrata dar are 1.2 Gb, tre sa caut un program sa il compresez.

regizata,in opinia mea.au niste preturi de achizitie.......

81346[/snapback]

Se poate... Dar nici nu putem sa comparam Marea Britanie cu Romania. La ei la gasesti aproape orice prin cimitirele de masini iar daca nu ai gasit la cimitire de masini mai au niste mega depozite unde sigur gasesti ce vrei.

Mie unul nu mi se par exagerat de mici pretzurile.

Se poate... Dar nici nu putem sa comparam Marea Britanie cu Romania. La ei la gasesti aproape orice prin cimitirele de masini iar daca nu ai gasit la cimitire de masini mai au niste mega depozite unde sigur gasesti ce vrei.

81392[/snapback]

Si pe deasupra negociezi pretul de achizitie al masinii si al pieselor...mai rau ca in targul de vechituri :blink:

81392[/snapback]

Plus ca masinile de acolo sunt tinute majoritatea in garaje...si chiar daca nu,nu se trage asa de masini ca la noi...pana pica de pe roti.

....sunt simple si frumoase doar ca mie imi place confortul imbinat cu sportivitatea .....deci ....va salut respectuos pe toti pasionatii de vechituri!!!!!

81009[/snapback]

Comfort si sportivitate!Aste e "reteta" BMW...si nu de ieri...ci de cand face automobile! :blink:

Stie cineva ceva despre Borbely Ladislau,un domn trecut de 70 de ani care concura cu un BMW care cica era unul preparat de AC Schnitzer?Era o masina albastra cu aripi "umflate",superba masina.Era un 2002 daca tin bine minte.A concurat atat la viteza pe circuit pe vremea lui Ceausescu cat si la viteza pe coasta.Cred ca e unicat masina aia in Ro!