Jump to content

BMW 318 Ti compact M-Paket Euro4, 143 cp, motor 1995 cm, 2003

doru111

Recommended Posts

Am niste colegi de serv cu Clio (nu le au cu masinile) care cand vad E46 sedan zic "bmw din ala vechi, bmw din ala de vezi pe toate drumurile"!

atunci colegii aia ai tai cum le zic la "ursuleti" (E30) ? :)

ªi când vãd un E60 zic: Uite un OZN :lol:

toti posesorii de bmw sunt plini de sine si de masina lor? si toti sunt asa frustrati si nu mai pot de ei? toti cred ca "bemveu meu e cel mai tare? "

personal asa imi pare din cateva topicuri urmarite ....

nu toti... in orice padure mai sunt si uscaturi, n-ai ce face... :)

in general, cei care nu au habar ce inseamna E30...

"clima ieftina" cu 5 butoane nu s-a pus pe toate facelifturile. eu am facelift si are clima "mai scumpa" :lol:

motorul de 2.0 143cp inca se pune pe motoarele bmw, dar cu putere micsorata, insa orice mecanic va va spune ca e o mizerie (la fel am si eu pe a mea, si sunt satul) :)

cum puteti sa spuneti ca aveti compacturi frumoase? e plonasm baieti. asta nu e bmw, e un hibrid intre opel astra si e46 :lol:

urate masini aveti

Scuze tu ai un opel astra de la defuncta firma opel pe care vrei sa-l schimbi cu un bmw... si experienta ta se reduce cam la atat - faci greseli mari - si la motoare nu te pricepi iok da ai tu niste mecanici ..... lasa-ne si copilareste in continuare

UITE TOPICUL TAU cu bomba pe roti opel astra si cica vrei bmw de 143 cp pe aia

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...mp;#entry788961

si numai motorul de 143 cp te intereseaza.........citat ma intereseaza schimburi cu e46 (exclus 316i, iar 318i ma intereseaza doar varianta de 143cp)

Si cuvantul plonasm nu l-am auzit, un cuvant stupid probabil ... unii oameni se umplu de penibilitate numai cand deschid gura, in rest daca tac sunt OK - citat clasici in viata.

Un ultim sfat ka-mi pierd timpu si rabdarea cu tine: visit opelclub.ro si scrie acolo ce vrei tu, nu ne mai plictisi

Edited by doru111

tati, dar nu te enerva asa, eu intamplator sunt la al 6-lea bmw al meu, personal, excluzand alte 4-5 pe care le-am avut la vanzare. tu esti sigur ca n-am eu treaba cu bmw? :) astra aia era o masina buna care putea fi schimbata cu un bmw, iar daca te uitai bine, 318i era cel mai mic motor pe care l-as fi acceptat. i momentul de fata am un 318i 2.0 143cp argintiu, il vezi si la avatar, si un 318is coupe cum n-ai vazut decat in filme, pe care il voi prezenta in cel mai scurt timp (maximum o luna)...o minunatie de masina, cu bani bagati in ea in jur de 3500, toti din nebunie pentru e36. iti pot demonstra cu copiile cartilor de identitate ale masinilor ca am avut e39 525d, e46 320d (facelift 6 trepte :) ), e36 doua bucati (320i si 316i). de ce te grabesti tu sa tragi concluzii asa repede? ai ceva cu mine personal? eu vand masini, de-aia ai vazut astra la schimb, il aveam pe inca 4 forumuri, cu oferte de schimb in functie de marca de profil :lol:

L.E. scuze, m-a luat valul si am uitat de ce am inceput sa scriu...sustin cu tarie ca seria 3 compact e cea mai urata masina bmw posibila :lol:

Edited by dintedeaur
  • Downvote 1