Jump to content

Recommended Posts

Ieri ma lovit un logan in bara spate in timp ce dadeam prioritate intr-o intersectie , practic nu ma miscasem 1 minut si asta a venit in forta si ma troznit ....bara este infundata putin si zgariata ..... am primit de la RCA _ul lui dovada de reparatie la orice service doresc care lucreaza cu ei ....pe foaia respectiva scrie BARA SPATE + bandou bara spate .... nu specifica nimic de revopsit , individul constatator de la omniasig mi-a spus ca trebuie sa mi-o schimbe si daca gasesc cei de la service ceva stricat pe sub bara cum ar fii prinderi, fagure sau senzorii de parcare schimba TOT ....

Intrebarea mea este daca imi pot pune bara M technic 2 ????

Edited by edy1092

Nasol cĂŁ a intrat individul cu logan ĂŽn tine.

Eu cred cĂŁ la service trebuie fĂŁcutĂŁ miÂşcarea de barĂŁ M technic 2, trebuie sĂŁ "vorbeÂşti" cu cel care se va ocupa de comanda pieselor tale(o atenĂžie pe undeva la 50 euro).

ÂŞi eu vreau sĂŁ fac o asemenea manevrĂŁ cu schimbarea parbrizului pe casco.am o crĂŁpĂŁturĂŁ Âşi vreau sĂŁ-l schimb. Vreau sĂŁ-i ofer celui care se ocupĂŁ de comanda parbrizului o atenĂžie de 50 de euro sĂŁ vedem dacĂŁ vrea sĂŁ-mi comande un parbriz heliomat sau ceva antireflexie raze solare.

• 2 weeks later...
Partea nasoala e ca trebuie sa gasesti un service cu decontare directa k sa nu platesti u din banii tai k sunt o gramada care au platit si au avut dificultati in recuperarea banilor dupa aceea de la firma asiguratoare,iar k sa iti schimbi bara doar la service o faci,k ei sunt cei care iti comanda piesele ,dar le comanda dupa codul masinii si dupa insistenta ta,poti sa le zici k bara ta e de M si poate or fi atat de prosti incat sa comande de M(ma indoiesc) sau cum a zis IulianC il cinstesti pe om acolo si aduce bara de M si sa o treaca in acte ca bara normala dar si asa e greu pentru k apare pe factura furnizorului de piese pretul si tipul bari.Sa nu mai zic k astia de la asigurari au niste programe de kkt cu care evalueaza si calculeaza reparatia de te doare capu sunt mult sub pretul corect si te poti risca sa vezi k si la o schimbare de bara normala cu alta noua dc pretul e mai mare decat il au ei in catalogul lor sa te puna sa platesti diferenta.Oricum stiu k o sa te descuric u cumva <_<

Nu am rezolvat aproape nimic,:unsure:( nu-mi dau acceptul cei de la omniasig sa-mi schimb bara, m-am uitat si eu mai atent si bara si-a revenit dupa ce am dat-o jos de pe masina ....:blink:) o revopsesc cei de la service .....nu ma deranjeaza foarte tare deoarece imi place bara spate de facelift .....

Cand va loveste careva in spate si vreti sa faceti combinatia asta cu bara M tech... inainte sa mergeti pe la asigurari dati cu ea in pom sa indoiti bara suficient de mult incat sa trebuiasca schimbata ....BAFTA :blink:)

La AB :

bara de coupe facelift costa 2000 RON + bandou 200 ron + 4 senzori de parcare 2368 roni (592 ron senzorul) = 4568RONi

Bara M tech 2 costa 2286RON + 456 ron difusorul (e format din 2 elemente) + 4 senzori 2368 ron (592 ron senzorul) = 5110 RONi

:) Sunt mai scumpi cei 4 senzori decat bara :wub:) ( cascadorii rasului ) <_< :bashwall:

Edited by edy1092

@edy1092 sper sa nu te superi ca iti folosesc topicul, dar as vrea sa va intreb ... stie cineva daca se potriveste bara spate M Technik 2 de coupe pe sedan ?

P.S. Daca aveai acceptul celor de la asigurari tot ceea ce tinea de schimbatul barii trebuia discutat la service, fara alta implicare a societatii de asigurari.

Am impresia ca se potriveste doar bara fata de coupe, spate nu am vazut pe sedan fara bandouri ....sau poate ma insel, recent am parcat langa un M3 si am descoperit ca bara spate este mult mai scurta la M3 ....si toata masina cred ca e mai scurta .... Edited by edy1092

De fata se potriveste sigur, am montat pe masina personala, insa vreau sa o schimb si pe cea de spate dar tot cu cea fara bandouri. sa vedem daca stie cineva mai multe detalii ...

Eu am vazut montata pe un E46 Limo o bara de M-tech2 de Coupe, ma uitam la masina si nu intelegeam ce se intampla.

De fata se potriveste sigur, am montat pe masina personala, insa vreau sa o schimb si pe cea de spate dar tot cu cea fara bandouri. sa vedem daca stie cineva mai multe detalii ...

Eu am vazut montata pe un E46 Limo o bara de M-tech2 de Coupe, ma uitam la masina si nu intelegeam ce se intampla.

Dar sa vezi cum e cand te uiti si din fata si din spate <_< presupun ca oricum te refereai la cea de fata ! ai idee legat de cea de spate ?

Edited by NSL_Doru

Dar sa vezi cum e cand te uiti si din fata si din spate <_< presupun ca oricum te refereai la cea de fata ! ai idee legat de cea de spate ?

La cea de spate ma refeream. Pe fata am vazut la mai multe.

• 15 years later...