Jump to content

My "new" car

Alex75

Recommended Posts

eu preconizez un 2 ani ca as mai tine masina..cred ca o sa aibe spre 300 de mii..ma intreb ce o sa fac cand o sa o vand , caci toate or sa aibe 130-140 de mii, desi pe bune cred ca sunt tot pe acolo poate chiar peste..

ca prim proprietar o sa las kilometrii reali..o sa va anunt rezultatul :)))

Edited by gelu_bmw

Daca spui de Alex ca sigur stia, sa fim seriosi, si Trafic stia sigur, ce naiba.

Nu stiu mai WLF ce si cum. Dar eu cand am vandut-o, pe anuntul de pe autovit am pus km din bord dar cand suna lumea si se ajungea la partea cu nr kilometrilor, absolut tuturor le-am spus ce aflasem si eu, anume ca in iunie 2007 avea 148.000 km, in Germania. M-au sunat 3, au vazut-o 2 iar unul dintre ei a cumparat-o. Mai am numarul lui, cine nu ma crede il poate suna sa-l intrebe. Deci, si eu stiam, dar nu am facut pe necunoscatorul, din contra, le-am spus oamenilor ce aflasem si eu.

Pai tu chiar n-ai prea fost ars, ca 148 de mii sunt parfum. Dar sa fi luat o teapa din asta grava, cu 180 de mii si 2 accidente? Ai fi facut niste crize? Eu zic ca da.

Nu stiu ce sa zic, nu ii tin partea in nici un fel, cand i s-a cerut VIN-ul l-a pus fara sa comenteze, deci partial nu poate fi acuzat de rea credinta. Mai departe a fost incoltit si a reactionat in felul asta, nu e prea placut.

la noi km putini ai unei masini importate din vest au aceeasi valoare ca femeia care iti spune ca esti al doilea in viata ei :angel: cine mai crede?

pe autovit au 87.000km sau mai nou 112.000km ca s-au desteptat samsarii si mint mai putin, iar in DE aceeasi masina o gasesti cu 170-250.000km :ermm:

totusi nu's de acord cu atitudinea lui si ii apreciez doar faptul ca a ingrijit masina si a investit bani in ea din ce am citit pe topic.

Alex75 stia ca KM nu sunt reali, chiar EU i-am zis cand vroiam sa cumpar masina, si nu prea l-a interesat, era ceva de genu "bine, cat oferi pe ea?".

Asta probabil s-ar fi intamplat si daca vorbeam la telefon, si veneam pana la buc s-o vad si aflam la fata locului ce se intampla? Era de bine nu ?

Pai si atunci ce sa faca? Sa duca masina la casat? Cate din cele de pe autovit au km reali, cei care vand masinile alea ce spun cand ii duce clientul la reprezentanta?

Sa nu imi spuna mie nimeni ca e cel mai cinstit om si n-ar face asa ceva. Nu imi place moralitatea falsa.

Asta este piata auto din Romania, te adaptezi. Dar, macar nu vinde masina pe forum sau la cunoscuti.

Asta e un fel de a baga mortul in casa altuia.Consider un lucru foarte bun faptul ca Forumistii sa puna detalii despre masinile la vanzare, sa comenteze nr km, istoric pt a limita posibilitatea de tzeapa.Faptul ca eu iau tzeapa, am aflat dar mai apoi vreau sa dau tzeapa mai departe pretinzand ca nu stiu nimic, ma face si pe mine vinovat.Fiind un forum de pasionati, ar trebui minimizate situatiile de genul asta.

Guest poleposition

Mie imi plac aia care vin cu nush ce expert dupa ei, gen macanic habarnist-maestru, cum s-a intamplat la mine cand am vandut audi-ul. A inceput ala cu o morga din aceea de super cunoscator cu o sparnceana ridicata critic asa si neincrezator, sa studieze cu lanterna stratul de vopsea din o mie de unghiuri, ajungand la concluzia ca "da, masina a fost polishata recent" (in fapt, masina fusese vopsita de mine cu o luna in urma ca mi-o lovise unu pe toata partea dreapta... apoi a analizat fata, unde a stabilit ca becul xenon dreapta e nou (in fapt, am schimbat farul respectiv+bara+capota motor, caci am avut accident si a fost lovita nasol)... nu mai retin, insa a mai avut cateva opinii complet pe langa. Intr-un final s-a decis cumparatorul sa o cumpere, dupa ce a vazut in portnagaj caruciorul lui fii-miu (pus de mine acolo, special, ca sa inspir incredere :D )

Oricum, masina a fost o catastrofa, i-am fiert si motorul ca a crapat pompa de apa si parca era ceva si cu garnitura de chiulasa, nu mai tin minte.

A si km erau dati inapoi de fostul proprietar, de la 170.000 pe la 80.000 ceva de genul, iar eu am vandut-o cu 97.000 parca... la km, era foarte sigur ca aia sunt, pentru ca s-a uitat el la nu stiu ce uzura a pedalei de frana, ceva aberatie n-am inteles nimic.

• Like 1

Guest poleposition

Mda. Tepar mare, ce sa mai zic. Dar ti-ai luat-o rau cu porcu? Vezi, karma. :)

pai nu tepar, ca eu m-am dat prost, ca nu ma pricep la masini si daca a zis ala ca vine cu "expert", eu ce era sa mai zic ? :)Nici macar nu m-a intrebat direct daca fost lovita, a stabilit el toate cele, eu n-am zis nimic, il laudam pe ala ce expert e si cum le stie el pe toate lol

Asa e, cu porcu am luat-o nasol de tot...

Deci tot el te-a "facut".

Eu acuma o sa cumpar o masina de la licitatiile alea din Franta, cu siguranta minim 150k ca asa sunt toate, binenteles o sa ii dau inapoi la km pietei, adica 90-100k, si o sa o vand la pretul minim de pe autovit. Dar nu pe forum si nu la cunoscuti si nu are nimeni treaba ce fac si pe cine ard eu in timpul liber. :)

Guest poleposition

Deci tot el te-a "facut".

Eu acuma o sa cumpar o masina de la licitatiile alea din Franta, cu siguranta minim 150k ca asa sunt toate, binenteles o sa ii dau inapoi la km pietei, adica 90-100k, si o sa o vand la pretul minim de pe autovit. Dar nu pe forum si nu la cunoscuti si nu are nimeni treaba ce fac si pe cine ard eu in timpul liber. :)

Da' care-i smecheria cu masinile alea din Franta de le cumperi tu ?

Edited by poleposition

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.