Jump to content

Vand autoblocant E36

Recommended Posts

Am cumparat zilele trecute un grup aotoblocant 3.15 si cand am ajuns aksa cu el am obserat ca nu mi se potriveste pe masina. Eu am carcasa mica pe masina iar cel cumparat este carcasa mare.

Din acest motiv nu mai vreau sa mai fac schimbari pe masina si il vand. Pret 250 euro negociabil. 0724554592 Liviu . se afla intr-o stare buna. in stare buna.

contra cost se poate asigura si montajul.

• 3 months later...
colega, mai e valabil anuntul ...te-as putea scapa eu de el, daca mai e valabil te rog lasa-mi un PM si vin cu o oferta. multumesc

Imi pare rau nu mai este valabil cel de 3.45, dar in schimb am altul de 3.15 pentru motoare de 2,5 la 250 euro.

in primul rand m-am referit la blocantul care il ai in acest thread de vanzare adica acel 3.15 carcasa mare ( pentru ca asta caut) si imi raspunzi ca de fapt ai vandut alt blocant ( 3.45 ) si culmea acum raspunzi ca vinzi acelasi 3.15 carcasa mare ( ptr motoare de 2.5) din primul post, iar la telefon imi spui ca nu mai ai niciunul ....lamureste-ma tu de fapt ce vinzi ?

colega, mai e valabil anuntul ...te-as putea scapa eu de el, daca mai e valabil te rog lasa-mi un PM si vin cu o oferta. multumesc

Imi pare rau nu mai este valabil cel de 3.45, dar in schimb am altul de 3.15 pentru motoare de 2,5 la 250 euro.

in primul rand m-am referit la blocantul care il ai in acest thread de vanzare adica acel 3.15 carcasa mare ( pentru ca asta caut) si imi raspunzi ca de fapt ai vandut alt blocant ( 3.45 ) si culmea acum raspunzi ca vinzi acelasi 3.15 carcasa mare ( ptr motoare de 2.5) din primul post, iar la telefon imi spui ca nu mai ai niciunul ....lamureste-ma tu de fapt ce vinzi ?

'

sorry man, my bad, am incurcat topicurile, mai am un topic in care vand un blocant 3.45, persoana de contact din topic (Liviu ) este un prieten deal meu, ii dadusem nr lui ca era la el diferentialul si avea mai mult timp decat mine.

Ca idee mai am la un prieten un diferential 3.15 de vanzare la pretul de 250 euro, daca esti intersat da-mi de veste, pretul diferentialului este fix. 0766806124 Marius (asta-s eu) :)