Jump to content

Nu credeam ca am sa deschid un topic aici :(

9iuli

Recommended Posts

Mergeam linistit pe un drum cu prioritate, nu mai era alta masina in fata sau in spate, si sa treziu sa iasa una <_< dintr-o parcare fara sa se asigure

Daune: aripa st fata, portiera stanga(au spus cei de la service ca o schimba),portiera stanga spate, si putin aripa stanga spate.

Ma intreb, nu ar fi trebuit sa se deschida aibagul lateral? sau nu a fost impact violent?

05-06-2009

urat,

dar bine ca nu-i mai mult si tu esti ok

tabla se rezolva,daca ai casco,nu-i problema

daca nu,te va costa un pic.

Nu am casco, dar asigurarile mi-au dat dreptate 99%.Nu sunt eu vinovatul, imi da asigurarea soferitei vinovate si apoi e ok.

Se rezolva rapid aici in italia.

nu a fost impact violent.doar te-a sters "umpic"

Pai nu ma sters, ci pur si simplu a intrat lateral in mine(exact lateral)

in service iti vor schimba doar exteriorul, sau portierele cu totul ? daca se schimba cu totul.. n ai treaba; daca nu, vezi si tu daca se pot testa in vreun fel (in service) airbagurile. functionalitatea lor adica.

imi pare rau pt pĂŁțanie.

Frate <_< inca un motiv pentru care unele (sau majoritatea ?) nu au ce cauta la volanul masinilor...si in mine a intrat una si de o luna stau in cu picioru si mana ghips, mai dureaza inca cateva luni recupararea...

Imi pare rau pentru ce ai patit, dar se rezolva. Vad ca are numere de Italia, stiam ca-s cam tigani astia cu despagubirile, sper sa ai noroc...

Nu e chiar mare lucru, daca gasesti o vopsitorie ca lumea nici nu o sa se vada ca a fost lovita...

Bafta !!

Edited by Andrei92

Pacat de masina... Nu stiu cum se pune problema acolo la un accident dar eu cel putin, daca mi-ar lovi cineva batranul e36 cred ca l-as nenoroci... :) :bashwall: :unsure:

Ei, hai sa fim seriosi, nu e cazul sa ajungem aici,eu asa de repede cum m-am enervat atunci pe loc, tot asa de repede m-am calmat cand am vazut ca EU sunt ok si nu am patit ceva.

La soferita ce sa-i fac? Era un copil de 20 de ani :blink:

Chiar recomand sa ne regasim si sa ne pastram calmul in caz de orice tip de incident <_<

Fairplay

Poti sa o repari la reprezentanta sau doar la un service ales de asigurarea respectiva? Sunt curios pentru ca si eu am masina cu numere de IT.

Pot sa o duc la orice service vreau eu, maine vine omul de la asigurari sa pozeze si sa-mi vada daunele, si imi spune cat evalueaza ei(asigurarea) reparatia.

Apoi cei de la service fac si ei evaluarea lor... .La urma service-ul trimite actele si pretul reparatiei(evaluate, fara sa inceapa sa lucreze la ea).Si se pun de acord si gata.

Gata :bashwall: azi mi-a dat agentul de la asigurari cecul <_< pt reparatii. Mi-au dat 2350€

Am vb la service si mai mult de 2000 nu imi ia,deci raman si eu cu un ciubuc.

Sa rezolvat in mai putin de o saptamana.

Masina e programata pe 22 iunie la service :)