Jump to content

BMW 316i Free HotSpot

dacian316i

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hotspot-ul este o locatie care ofera acces la internet prin tehnologie Wi-Fi. Te poti conecta folosind un laptop sau un PDA cu capacitate Wi-Fi, un telefon mobil dual (mobil care foloseste atat tehnologia celulara clasica GSM/CDMA, cat si tehnologia de transmisii radio Wi-Fi).

Eu vreau sa montez in masina asa ceva si cred ca am gasit si solutia. Vreau sa folosesc internetul oriunde merg cu masina.

Este un punct de acces la internet.

aha. dar.. cum sa ti transformi masina intr un punct de acces la internet? si de ce ? <_<

Pai sa presupunem ca mergem la un gratar si avem laptopuri la noi ... e bine sa ai si net :))

Edited by dacian316i

O solutie profesionala exista pentru masini de lux insa eu vreau sa imi fac eu din echipamente separate. Ganditiva ce putem face cu internet in masina ? Se pot conecta device-uri ( pda, gps, etc )

Cand o sa fie gata va trimit niste poze <_<

Nu iesi mai ieftin cu un stick mobil de internet ?

Salut,

Stick-ul "Modemul" il folosesti doar daca il conectezi la un laptop. Nu poti conecta device-uri wi-fi la el ( pda, gps, telefoane ). Cu aceasta solutie beneficiezi de internet la fel cum beneficiezi de car kit cu bluetooth. Intri in masina sau esti langa masina si ai net ,,, plus ca se pot conecta si altii

Dacian

mi se pare super ideea. din cate cunosc eu, nu e nimeni pe aici care sa si fi facut asa ceva la masina. caand termini proiectul, sa ne spui si noua. pana atunci, succes si spor la treaba!

Salutare,

Sigur o sa va trimit ... si mai am cateva idei multimedia <_<)

Dacian

Cand zici convertor auto te referi la transformator 220 v -> 12 v ?

De ce zici cu port USB, daca ziceai ca vrei sa conectezi PDA-uri si telefoane ?

Stick...de care ?

Salut,

Ma gandeam la invertor auto 12 220 v 500w si am zis convertor. Router-ul trebuie sa fie cu port USB sa pot conecta stick-ul ( modemul care este pe usb ). Dupa conectarea celor 2 device-uri internetul va fi public prin router. Orice device va vedea conexiunea wifi care are la baza netul din modem si poti conecta alte device-uri cu tehnologie wifi ( pda, gps, telefon)

Dacian

Deci te conectezi printr-un modem USB la internet printr-un operator de telefonie mobila. OK !!! Ai internet pe laptop !!! Si vrei sa mai ai in acelasi timp internet si pe alt device cu wi-fi ? Sau vrei sa se poata conecta oricine la un router cu wi-fi ???

nu prea vad rostu sa te complici atata exista internet pt mobil parca pe la 2 euro pe luna.. iar daca ai un laptop iei modemu de la orange/vodafone prin ce ai net.. deci nu mi se pare cine stie ce !

daca ai un laptop cu wireless si modem USB nu iti mai tre router.. il faci pe el router <_<)

Edited by ins1dez

Deci te conectezi printr-un modem USB la internet printr-un operator de telefonie mobila. OK !!! Ai internet pe laptop !!! Si vrei sa mai ai in acelasi timp internet si pe alt device cu wi-fi ? Sau vrei sa se poata conecta oricine la un router cu wi-fi ???

Vreau sa beneficiez eu cat si altii folosind conexiunea modemului la internet

Exact la ca la MC doar ca hotspotul este masina <_<)

Stick...de care ?

Salut,

Ma gandeam la invertor auto 12 220 v 500w si am zis convertor. Router-ul trebuie sa fie cu port USB sa pot conecta stick-ul ( modemul care este pe usb ). Dupa conectarea celor 2 device-uri internetul va fi public prin router. Orice device va vedea conexiunea wifi care are la baza netul din modem si poti conecta alte device-uri cu tehnologie wifi ( pda, gps, telefon)

Dacian

La un Wi-fi Router cu 2xUSB + 1xWAN + 4xLAN tu pui un modem USB ???

nu prea vad rostu sa te complici atata exista internet pt mobil parca pe la 2 euro pe luna.. iar daca ai un laptop iei modemu de la orange/vodafone prin ce ai net.. deci nu mi se pare cine stie ce !

daca ai un laptop cu wireless si modem USB nu iti mai tre router.. il faci pe el router <_<)

Da, dar exista urmatoarele minusuri :

1. Poti conecta doar 1 device

2. Trebuie sa introduc modemul in laptop

Prin HotSpot :

- Poti conecta mai multe device-uri

- Mobilitate

Cand o sa merg la o terasa fara wi-fi cu un prieten si el nu are modem se va conecta la hotspot :)

Plus ca vreau sa conectez si telefonul meu Nokia95 care are aplicatii multimedia

- yahoo, skype

- youtube, radio online care conectat prin blustuci dau in sistem

dacian

Stick...de care ?

Salut,

Dacian

La un Wi-fi Router cu 2xUSB + 1xWAN + 4xLAN tu pui un modem USB ???

1 Lan, 1 Wan, 1 Usb, da

pai laptopul il lasi in masina ca pe un router <_<)

Nu :)

Modemul si Router legat la invertor face functia de HotSpot

Laptopul doar il folosesc in masina si il incarc prin invertor atunci cand raman fara baterie. Am un ASUS eeepc de 8 inch pe care vreau sa vad daca gasesc o aplicatie GPS si legat la un modul nokia pentru gps sa folosesc.

Dacian