Jump to content

martor dsc aprins

Recommended Posts

la un prieten, pe E46 aceeași eroare același defect - senzor ABS defect

sper să nu greșesc dar parcă E46 NFL aveau ASC și doar E46 FL aveau DSC.

dacă greșesc îmi cer scuze.

Edited by Rcc-67

Da, e senzorul de ABS dus. Nu ti-au spus pe care parte e? O alta metoda de a afla care dintre senzori e defect, ar fi sa intre cu inpa sa vada in mers viteza de pe fiecare roata. In 2-300m afla sigur. Senzorul defect o sa fie la roata la care viteza indicata e diferita fata de celelalte. Edited by Kenbobo

pai si nu ai intrebat si tu ce inseamna? sau nu prea intelegi :rolleyes:

drucksenzor inseamna senzor de presiune

drehzahlgeber-sensor este senzor de impuls ( impulsgeber)

http://www.ebay.de/i...=item540421c25f

intai verifica daca ai senzorul de presiune de pe unitatea dsc stricat----cilindru pompa mai exact, ca sa verifici daca este functional se face un test din inpa

Edited by BOASKA

pai si nu ai intrebat si tu ce inseamna? sau nu prea intelegi :rolleyes:

drucksenzor inseamna senzor de presiune

drehzahlgeber-sensor este senzor de impuls ( impulsgeber)

http://www.ebay.de/i...=item540421c25f

intai verifica daca ai senzorul de presiune de pe unitatea dsc stricat----cilindru pompa mai exact, ca sa verifici daca este functional se face un test din inpa

Am intrebat si mi-au zis ca e senzorul de la abs, si ca ei nu au ce sa faca! Au zis sa o duc la bmw..post-60075-13927281456468_thumb.jpg

Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk

Este senzorul de presiune de care ti a spus BOASKA, trebuie schimbat :rolleyes:

Da,am mai cautat si pe alte forumuri si se pare ca el este de vina!Din ce am vazut ar fi 2 senzori si trebuie schimbati amandoi odata deoarece nu poti fi sigur care dintre ei e stricat! Aveti idee,se schimba greu?

Edited by bmi_blue90

M-am uitat la senzori si unul dintre ei este plin de lichid de frana,atat el cat si mufa(inainte sa schimb discurile si placutele de frana imi scadea nivelul lichidului si trebuia sa completez) dupa ce am schimbat discurile si placutele vad ca nu a mai scazut lichidul de frana! Edited by bmi_blue90

Pai du-te la service, curata bine mufa si senzorul, pe urma spune-le sa iti verifice etrierul si schimba preventiv garniturile de la etrier. Daca iti scapa lichid pe langa pistonasul din etirer risti sa iti intre apa , sa rugineasca si pe urma sa patesti ca si mine: etrier blocat si frane incalzite.

Pai du-te la service, curata bine mufa si senzorul, pe urma spune-le sa iti verifice etrierul si schimba preventiv garniturile de la etrier. Daca iti scapa lichid pe langa pistonasul din etirer risti sa iti intre apa , sa rugineasca si pe urma sa patesti ca si mine: etrier blocat si frane incalzite.

Eu zic de senzorul care este sub vasul lichidului de frana(din ce am vazut sunt doi senzori unul langa altul)senzorul cu numarul doi din poza arata bine,dar mai este un senzor in stanga lui care e plin de lichid!Cand am schimbat discurile si placutele am verificat tot pe la etrieri si nu e nici-o problema!

post-60075-0-79675300-1392912452_thumb.png

Edited by bmi_blue90

Am fost la mai multe ateliere si ei nu gasesc senzorii, trebuie sa il cumpar eu de pe net sau de la bmw! Aveti idee daca trebuie schimbati amandoi senzorii odata sau e suficient sa schimb doar unul? ( am citit pe alt forum cum ca ar trebui schimbati amandoi) cum am mai spus, unul din senzori este plin de lichid de frana, poate sa piarda pe la senzor?

Rezolvat!am schimbat senzorul si eroarea a disparut! Dupa ce am luat masina am vazut cotul ala de cauciuc,care vine dupa debitmetru ca e lipit cu silicon ...probabil cand au demontat a plesnit.Stie cineva ce cod are piesa ca sa o pot cauta pe net?

Am gasit!Multumesc pentru tot!

Edited by bmi_blue90