Jump to content

Cumpar BMW 318i e46 FACELIFT (2002 - 2004)

Marius_Is

Recommended Posts

te-ar interesa totusi un 320i 170cp 2001 prefacelift,stare tehnica buna,carte tehnica,facturi revizii si reparatii ?sa zicem undeva la 8200e.Singurul inconvenient:220.000km, dar nu se vad si nu se simt.Accept test reprezentanta.Dotari:stofa+piele bej,bord bicolor,jante ,,sternspeiche 45'',trapa electrica,4 geamuri electrice,xenon original,radio-CD,clima automata,senzori parcare si lumini,volan multifunctional,cotiera fata/spate.Imagini ,,poze 320i''aici:

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=25785&hl=

te-ar interesa totusi un 320i 170cp 2001 prefacelift,stare tehnica buna,carte tehnica,facturi revizii si reparatii ?sa zicem undeva la 8200e.Singurul inconvenient:220.000km, dar nu se vad si nu se simt.Accept test reprezentanta.Dotari:stofa+piele bej,bord bicolor,jante ,,sternspeiche 45'',trapa electrica,4 geamuri electrice,xenon original,radio-CD,clima automata,senzori parcare si lumini,volan multifunctional,cotiera fata/spate.Imagini ,,poze 320i''aici:

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=25785&hl=

Nu ma intereseaza un prefacelift.

• 4 weeks later...
Caut de zor 318i sau 320i. Deci sunt interesat si de oferte pt 320i si poate chiar 325i .....de ce nu ? <_<

Am renuntat la ideea de a cumpara diesel.

un 316I facelift nu vrei?

Da-mi pe PM mai multe detalii.

iti dau eu 318d fabricatie 11.2004 la 10.500 euro.. foarte multe piese schimbate pe ea.. multe in garantie.. de ex suspensia aproape toata,turbina,fulia motor, tampoane motor si alte maruntisuri .. poti sa-mi dai si un avans si dupa sa mai stabilim ca un fel de rate la notar pe o perioada.. <_< Da-mi pm daca te int. Edited by ins1dez

iti dau eu 318d fabricatie 11.2004 la 10.500 euro.. foarte multe piese schimbate pe ea.. multe in garantie.. de ex suspensia aproape toata,turbina,fulia motor, tampoane motor si alte maruntisuri .. poti sa-mi dai si un avans si dupa sa mai stabilim ca un fel de rate la notar pe o perioada.. <_< Da-mi pm daca te int.

Asa cum am mai scris pe forum vreau numai benzinar 318i sau 320i :)

Din mai multe motive nu vreau diesel.

da multi fug de diesel pentru ca e intretinerea scumpa ca pica turbina, ca pica injectoarele, ca pica pompa de motorina.. si ca piesele sunt mai scumpe la diesel ca la benzina.. Oricum de o grija ai scapat.. are turbina noua.. <_<

iti dau eu 318d fabricatie 11.2004 la 10.500 euro.. foarte multe piese schimbate pe ea.. multe in garantie.. de ex suspensia aproape toata,turbina,fulia motor, tampoane motor si alte maruntisuri .. poti sa-mi dai si un avans si dupa sa mai stabilim ca un fel de rate la notar pe o perioada.. <_< Da-mi pm daca te int.

316i nu vrei?

316i nu vrei?

Vreau 318i sau 320i .....nu 316i

La al tau am vazut ca e din 2003 si are 63111 KM.

Eu cred ca suta in suta e dat inapoi kilometrajul.

Si in cazul asta nu discutam. Sorry.

Edited by SML

316i nu vrei?

Vreau 318i sau 320i .....nu 316i

La al tau am vazut ca e din 2003 si are 63111 KM.

Eu cred ca suta in suta e dat inapoi kilometrajul.

Si in cazul asta nu discutam. Sorry.

Mergem la test,unde vrei tu...nu fi asa sceptic,trebuie sa te uiti atent si la masina si ai sa-ti dai seama ca atat are...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.