Jump to content

vand cateva piese de e46

Recommended Posts

Vand cateva piese de e46 , nu de alta dar cam e timpul sa fac un pic de curatenie.Am de vanzare de pe masina mea 318i e46 prefacelift asa :

- Arcuri sport Eibach Pro Kit montate in ianuarie si cumparate de la Racing Nick , motivul schimbului am montat suspensii reglabile , pret 450 Ron

- amortizoare sport de la firma supersport Supersport produse de Bilstein din cate am gasit info pe net despre ele montate din Februarie pana acum o sapt , pret 450 Ron

- 2 amortizoare fata Sachs Made in Germany rulate vreo 3 - 4 luni la noi , le-am dat jos dupa ce am comandat si montat sport , pret 100 Ron buc

- pleape ce au fost montate la mine pe masina , nu mai sunt in starea cea mai perfecta , deoarece au tot fost montate si demontate de pe masina din diferite motive , pret 50 Ron

- semnalizari albe aproape noi , am pus tuning aftermarket , pret 50 Ron

- stopurile spate rosu , galben complete , am montat pe leduri , pret 150 Ron

De la un prieten :

- debitmetru nou nemtesc (nu stiu sa zic ce marca e) de pe un 320i prefacelift din 2000 , debitmereul fiind nou , a fost doar montat si demontat dupa o zii , nefiind el cauza problemei masinii , pret 300 Ron

alte poze

Edited by 22WTF

,, amortizoare sport de la firma supersport Supersport produse de Bilstein din cate am gasit info pe net despre ele montate din Februarie pana acum o sapt , pret 450 Ron''

ai fost multumit de ele sau?

cele de pe fata Sachs-cat aproximezi ca au ?ca ma cam bate gandul <_<

Edited by batory

sa va raspund :

batory - Sachs`urile - sincer iti spun ca nu am idee , au in jur de 5 6 luni pe masina circulat mai mult in oras un singur drum de exterior daca imi amintesc bine , cat despre supersporturi nu pot zice ca nu nu am fost multumit dar nu erau ce vroiam eu de la suspensie pe general , vroiam alta garda si am renuntat in a mai lua kituri nereglabile , acuma imi fac damblaua cum am chef <_<

kathalin - exista curierat la o adica ... mai greu ce-i drept dar nu le poti avea pe toate :)

LEU - sunt de nonfacelift au fost cumparate din germania printr-o cunostinta de la un magazin de tuning din Frankfurt , am vb cu omu` i-am spus ce vreau si el le-a luat personal din magazin , de noi au fost 30 eu , am renuntat la ele datorita faptului ca e foarte greu de lucrat la faruri si semnale , trebuiesc demontate de fiecare data , etc si cu bada dublu adeziva mie personal nu imi placea cum stateau , iar siliconu` de sticla e si greu de curatat dupa , pretul la ele ramene totusi cel afisat de 50 ron sau 500 de mii lei vechi eu zic ca e un pret corect

asa arata pe masina

Edited by 22WTF

Te rog, poti sa-mi masori arucrile spate? Asta daca le dai separat si la ce pret. Merci

sincer nu prea le-as descompleta , ma mai gandesc la oferta si te anunt daca ma hotarasc

Edited by 22WTF

Te rog, poti sa-mi masori arucrile spate? Asta daca le dai separat si la ce pret. Merci

sincer nu prea le-as descompleta , ma mai gandesc la oferta si te anunt daca ma hotarasc

Pana te gandesti tu, te rog spune-mi si mie ce lungime au:

BRANDEX au 21 de cm masurate din spira in spira

merci frumos, acum trebuie sa aflu cat au unele normale.

L.E. pe cele normale le mai ai de vanzare? ce diferenta de lungime este intre ele?

Edited by BRANDEX

• 2 weeks later...

mai am si niste capacitoare pt xenon aftermarket la 30 eu , pozele pe pun mai tarziu

P.S. Brandex nu am uitat , dor ca nu am apucat nici macar aia sa fac , sper ca zilele astea sa termin cat de cat si imi fac timp sa si masor alea

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

au plecat si amortizoarele sport de fata

A mai ramas :

- arcuri normale 150 ron toate 4 , am pus suspensie sport de aceea le-am schimbat

- stopurile spate rosu , galben complete , am montat pe leduri , pret 150 Ron

- 2 convertoare aftermarket pt xenon tot aftermarket sa nu dea eroare in bord 30 eu amandoua

Edited by 22WTF

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.